Nový produkt

3D Muž Masturbators Realistické Veľký Zadok Hračky Veľký Zadok Análny Sex Bábiky Pošvy Mačička sexuálnu Hračku pre Dospelých Mužov Sexuálne Hračky juguetes sexuales

999 položky

€5.34

-12%

€6.08

3D sexy žena Mini pošvy a zadok fusion, dvojkanálové simulácia dizajn, si môžete vychutnať viac. Dovezené kvalitné TPR, jemnú textúru, spoľahlivý materiál, netoxické, bez chuti, bezpečné na používanie. Kompatibilné s rôznymi mazivá: kompatibilný s vodnej báze a kremíka-založené mazív. Ľahko sa čistí: materiál je lekárske silica gel, bez latexu a ftalát ester. Zamatové, hladké, ideálny tvar, silný pružnosť, mäkké a ľahko sa čistí ochrany Osobných údajov balenie všetkých dospelých sex výrobky, obaly by sa mali prísne chrániť vaše súkromie. Materiál: TPR Vodotesný: Unikátne, Nepremokavé Dizajn Farba: Mäso farba Veľkosť: 16X14X9CM Balenie obsahuje: 1X sexuálne hračky Popis: To je mäkká hračka vyrobená z dovezených vysoko-kvalitného TPR materiálu, mäkké, bez zápachu, netoxický, nepremokavá, ľahko sa čistí, realistický 3D dizajn, všetky jedinečné sexy dievča krivky dizajn, simulovať kože, so super dotyk, vám prinesie rôzne skúsenosti, nech si uvoľnite všetky voľne.

Materiál :TPE & Silikónový materiál je veľmi mäkký. Veľmi vhodný pre jedného muža masturbácia.

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť. Dúfam, Že Sa Vám Užite Si Nakupovanie!!!!!

  • Položka Druh: Masturbators
  • vagina: Vaginálne guličky
  • sex: muž masturbator
  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Sex Hračky pre Mužov: Sexuálne Hračky pre Ženy
  • silikónové masturbator pre mužov: muž masturbator elektrické
  • muž masturbator: juguetes sexuales
  • Veľkosť: 16X14X9CM
  • mačička sexuálnu hračku,: doprava zadarmo muž masturbator pošvy mačička sex
  • Materiál: TPR
  • Sexuálne Hračky: Dospelých, sexuálne hračky
  • Masturbator: masturbator pre človeka automatické
  • Sexuálne hračky pre mužov: sexuálne hračky pre mužov elektrické
  • sex hračky: sex hračky pre mužov dospelých, sexuálne hračky

Štítky: moje sexuálne hračky, sex hračky, doplnky pre dospelých, análny, sex, análny plug, muž masturb, reborn, pán bábiky, greenscreen.

Napísať recenziu

3D Muž Masturbators Realistické Veľký Zadok Hračky Veľký Zadok Análny Sex Bábiky Pošvy Mačička sexuálnu Hračku pre Dospelých Mužov Sexuálne Hračky juguetes sexuales

3D Muž Masturbators Realistické Veľký Zadok Hračky Veľký Zadok Análny Sex Bábiky Pošvy Mačička sexuálnu Hračku pre Dospelých Mužov Sexuálne Hračky juguetes sexuales

Napísať recenziu

Súvisiace produkty