Nový produkt

5505 batérie pre BQ BQS-5505 2500mAh Amsterdam Mobilný Telefón +Sledovacie Číslo

999 položky

€10.35

-10%

€11.50

NOVÉ 2500mAh batérie pre BQ BQS-5505 Amsterdam Mobilný Telefón +Číslo Sledovania Všetky parcely, s sledovacie číslo.

Kontaktujte, prosím, pre veľkoobchodné ceny, priaznivé ceny budú ponúkané pre hromadnú objednávku Veľmi kvalitné a veľké množstvo na sklade.

Prosím, prečítajte si pozorne nasledujúce pred nákupom. ( Keď si kúpite, ste prijali nasledujúce podmienky. )

1. Keď dostanete balík, prosím neotvárajte zásielku ihneď.Prosím, použite mobilný telefón alebo fotoaparát-nahrávanie kompletné video.Ak zistíte, že výrobok poškodený,počet výrobkov nie je správne,Alebo model nezodpovedá produktu.Kontaktujte prosím našu spoločnosť zamestnanci okamžite,dáme vám o uspokojivú odpoveď čo najskôr.(Ak nechcete nahrávať full video,nám Povedal, že výrobok je rozbité, počet výrobkov nie je v poriadku, model nezodpovedá.Nechceme priznať.Máme dôvod sa domnievať, že kupujúci sám nie je správne nainštalovaný spôsobiť poškodenie, Nepravdivé informácie množstvo produktu.Dúfam, že chápete.) Záznam videa je To veľmi, veľmi dôležité !!!

2. Keď dostanete tovar a skontrolovať jeho vzhľad, bez poškodenia.Prosím, tiež vyskúšať ich v rámci 1-5 dní po prijatí.ALE neinštalujte pred testovaním(LEN pripojiť LCD alebo sa Dotknite tlačidla na doske pre testovanie).Ak LCD alebo sa Dotknite poškodený po Inštalácii , aby nevratné a ZÁRUKA NEPLATNÉ.Náhradné LCD displej a dotyková obrazovka nie je ľahká úloha.To nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá žiadne skúsenosti vôbec, je pravdepodobné, že spôsobí škodu na LCD obrazovke alebo sa môžete dotknúť.radšej nájsť Dobré techician, aby vám pomohol.( Nebudeme niesť zodpovednosť za akékoľvek škody na váš mobil/mobilnom telefóne, ktorý vám môže spôsobiť počas zmena náhradné diely )

3. Tam je malý "TOP" tag na zadnej strane LCD, prosím, neberte to vypnúť, ak bolo prijaté mimo alebo vážne poškodené, nebudeme priznať produkt , a nie je žiadna záruka už neplatí.

4. Prosím, pozorne sledovať produkt, obrázky a modely výrobkov,Pretože mnohé modely výrobkov sú veľmi podobné. Keď nie ste istý model telefónu, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. Ak kupujúci sám kúpil zlý výrobok,nebudeme niesť zodpovednosť.

5. V dôsledku rôznych výrobných šarží, tam môžu byť jemné rozdiely medzi výrobkami a fotografie, Toto nemá vplyv na kvalitu produktu.

6. Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Budeme riešiť to dobre pre vás. Neotvárajte spor náhodne.

Ruský Priateľ dávať Pozor Prosím: - Prosím vyplňte príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne . Nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky. Máme viac ďalších doplnkov pre tento telefón. Prosím hľadať v našom obchode. Vďaka!

  • Typ Telefónu: Pre Smartphone/Chytrý Mobilný telefón
  • Druh: Vstavaná Li-pol batéria
  • Certifikácie Kvality: ce
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Originál alebo Nie: Pôvodný
  • Typ Batérie: Nabíjateľné Lítium-Iónové Batérie
  • Kapacita batérie(mAh): 2201mAh-2800mAh
  • Názov Značky: Wisecoco
  • Montáž: Batterij/Backup/Bateria/Batterie/Akumulátor
  • Kapacita: 2500mAh
  • Číslo Modelu: Pre svetlé rýchle BQS 5505 BQ-5505 BQS5505 Smartphone/Smart
  • Katalógové Číslo: 5505 BQS-5505 Amsterdam
  • Vlastnosti: Li-ion Polymer Vymeniteľné batérie

Štítky: nádrž na trati, amsterdam mapu, 30000 mah, MIPI, bq prípade, batéria li ion, amsterdam magnet, 2500 mah batéria, mobil, motorola razr originál.

Napísať recenziu

5505 batérie pre BQ BQS-5505 2500mAh Amsterdam Mobilný Telefón +Sledovacie Číslo

5505 batérie pre BQ BQS-5505 2500mAh Amsterdam Mobilný Telefón +Sledovacie Číslo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty