Nový produkt

180% Hustota Brazílsky Rovno 360 Čipky Čelnej Parochňu Pre Trhal S Baby Vlasy Remy Čipky Dopredu Ľudské Vlasy, Parochne ľudské vlasy

999 položky

€102.19

verzia=7.3.2; dátum=20181212

details_start

Dvojité Stroj Útku, Ktoré Posilňujú 100% Originál Ľudské Vlasy ,Strih od Mladé Dievča Darcu, Soft & Plný & Hrubé Vlasy Končí, Bez Akýchkoľvek sa Zabránilo Uvoľňovaniu Problém, Pevné a Elegantné, Plné Kutikulu Zarovnané štiepeniu A Spleť Problém

chanpin_begin

details_end

product_Photo_start

product_Photo_end

recommand_start

chanpin_begin

Pripomienka: Pls Kontaktujte Nás Prvý, ak je nejaký problém tak stane,budeme sa snažiť pomôcť u . To nie je ľahké pre nás dosiahnuť dohodu, ak u opustiť negatívnej spätnej väzby, alebo spor,tak prosím, dajte nám možnosť problém vyriešiť .Ďakujeme u ! Poznámka:

1: pls donot dať PO BOX adresu express nemôže dodať,Fyzická adresa je prijatý.

2: pls donot povoliť express spoločnosť opustiť balík na vaše dvere, aby sa zabránilo strate. Kupujúci Zaplatiť prepravné náklady, ktoré Predávajúcemu zaplatiť náklady na dopravu Foto poskytujeme Výmenu k dispozícii Odpor/Nevhodné ÁNO Zmeniť štýl alebo farbu ÁNO Doprava zle položky alebo farby áno áno áno áno ÁNO Kvality problém áno ÁNO ÁNO Umelé dôvodu nie nie nie NIE

Return_Refund_End

1:Pls pozrite balíček starostlivo keď u dostane balíček. Ak nie je poškodenie, môžete sa prihlásiť na balíček a potvrdiť objednávku.

2:Ak nie sú žiadne rozbité alebo zlý výrobok, pls fotografie a obráťte sa na nás hadov.

Return_Refund_Begin Parochňu Starostlivosť Tipy:

A:Na hrebene ste mali lepšie zvoliť kolo so širokým ozubeným hrebeňom

B: nie, aby vlasy pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu

C: nie fúka koreň parochňu buď nikdy so sušičom na vlasy

D: nie postihovania koreň parochňu overex-ert pri umývanie

E: pls použiť Oliver Olej s kondicionér spolu, keď si umyť parochňa

Ako jeden z najlepších ľudských vlasov spoločností, sme odhodlaní poskytovať našim zákazníkom s najlepšie 100% ľudské vlasy rozšírenia na trhu. Či ste novým našich webových stránkach alebo nový zákazník vo všeobecnosti, naším cieľom je, aby sa vaša prvá voľba vo vysokej kvalite 100% Remy vlasy rozšírenia. Alipop vlasy si vybudovala povesť na predaj najvyššiu kvalitu, nádherný,mäkký Remy vlasy rozšírenia, sprevádzané rýchly, príjemný a spoľahlivý zákaznícky servis. Skúsenosti naše odhodlanie dnes; začať nakupovať pre svoj dokonalý vzhľad na Alipop vlasy spoločnosti.

customer_shart_end

service_start

service_end

choose_us_start

Q1:Čo O Nás?

A1:Alipop Ľudské Vlasy Factory je jedným z top značky ľudské vlasy továrne v Číne, od roku 1996, profesionálne Ľudské Vlasy, Parochne výrobcu, ktorý sa nachádza v Xuchang,Čína.

Q2:O Tejto Parochňu Produkt?

A2:je To 100% ľudské vlasy, parochne, so Silným stredne hnedá Švajčiarskej čipky, nastavenie popruhov, detské vlasy, elastické čisté a 4 hrebene, môžeme dodávať plný čipky parochne, predné čipky parochne a 360 Čipky Parochne.

Q3:Má priemerný spp fit mojej hlave?

A3: všeobecne platí, že veľkosť väčšina čipky dopredu parochňa je priemerná veľkosť a s vysoko elastické, nastaviteľné popruhy, viac ako 98% zákazníkov cítiť silnejší nosenie s ich hlavy veľmi pohodlné. A To môže udržať parochňu stabilné na hlavu aj počas cvičenia.

Q4:môžem, Aby Malé/Veľké Spp Veľkosť?

A4: áno, po uskutočnení platby, stačí nechajte nám správu "potrebujem malé/Veľké spp veľkosťou, ale Veľké Spp veľkosť potrebujú Extra $25.

O5:Ako Potvrdiť parochňa hustoty?

A5: parochňa hustota je úzko spojené s hmotnosti, Pre rôzne Hustota , hmotnosť nás tiež Rôzne, keď sa zobrazí parochňu a pochybujem o tom, že hustota nespĺňa vaše objednávky žiadosť, prosím, hmotnosť vlasy a poslať nám fotografiu a potvrďte.

O6: Prečo sú krátke fúzy na útek?

A6: Keď chĺpky rez od darcov ,to je zväzok dlhé vlasy a bez útku. Dĺžka vlasov je potrebné zložiť pre šitie v parochňu spp. To je dôvod, prečo tam sú krátke fúzy jednej strane. Prosím, nebojte sa o to nebude mať vplyv vlasy vyzerať, a nebude mať vplyv na vlasy, pomocou a kvalitu.

Otázka 7:Prečo nie každý prameň vlasov sú rovnakej dĺžky?

A7:Naše vlasy sú 100% ľudské vlasy, Ako naše vlastné vlasy, pravé ľudské vlasy nie je možné rásť presne rovnakú dĺžku každej jednej oblasti činnosti. To je dôvod, prečo ľudské vlasy končí sa vždy tenšie než hore. Prosím, plne pochopiť a zvážiť pred podaním objednávky.

Otázka 8:Ako Si Vybrať Kondicionér?

A8:Počas umývania vlasy, nikdy nepoužívajte šampón určený pre prirodzené vlasy. "Aj keď normálne conditioner je OK, šampón je príliš tvrdé a môže viesť k vlasy padajúce von.

Q9:Ako Udržať Ľudské Vlasy Parochňa Tvar?

A9:Zatiaľ čo vy sedíte doma, zoberte ju a dajte ju na parochňu stáť. Stojan vám pomôže udržať svoj tvar a brať to z vašej hlavy sníma z vašich vlastných tlačné a vyťahuje chĺpky von.

Q10:Ako nainštalovať ľudské vlasy parochňa?

A10:Odkaz U:https://youtu.be/IPJtL990lco

  • Čipky Parochne Typ: Čipky parochne,360 čipky čelnej parochňu pre trhal s baby vlasy
  • Názov Značky: ALIPOP
  • Vyrobené Metóda: Polovicu Stroj Vyrobený & Pol Ručne Viazané
  • Textúra: Rovné
  • Parochne Dĺžka: dlhé
  • Položka Druh: parochňa
  • Základný Materiál: Švajčiarskej Čipky
  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Číslo Modelu: 360 Čipky Čelnej Parochňu,Čipky Dopredu Ľudské Vlasy, Parochne
  • Položiek v jednom Balení: 1 Kus Len
  • Vhodné Umiera Farby: môže byť zafarbená na #27 farby
  • Materiál: Ľudské Vlasy
  • Materiál Triedy: Remy Vlasy
  • Farba Čipky: Stredne Hnedá
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť

Štítky: nudula vlasy, 360 prednej čipky parochne, ali milosti, predné čipky parochne, 360 hodvábne čipky čelnej parochňu, clouser, 1b 613, ALIPOP, 360 parochňu, anjel milosti.

Napísať recenziu

180% Hustota Brazílsky Rovno 360 Čipky Čelnej Parochňu Pre Trhal S Baby Vlasy Remy Čipky Dopredu Ľudské Vlasy, Parochne ľudské vlasy

180% Hustota Brazílsky Rovno 360 Čipky Čelnej Parochňu Pre Trhal S Baby Vlasy Remy Čipky Dopredu Ľudské Vlasy, Parochne ľudské vlasy

Napísať recenziu

Súvisiace produkty