Nový produkt

6pcs/Veľa Skladacie Karty Šošovky Focus Nástroj Kalibrácia Zarovnanie AF Micro Adjustment Pravítko Graf

999 položky

€6.57

Skladacie Karty Šošovky Focus Kalibrácia Zarovnanie AF Micro Adjustment Pravítko Graf

Inštrukcie

Tento kompaktný pravítko vám umožňuje zistiť, či je objektív auto-zameriava sa presne tak, ako má. To je základný nástroj, ktorý je užitočná najmä pri snímaní s malou hĺbkou ostrosti, kde so zameraním by ideálne, keby sa "na mieste". Môžete použiť pravítko zistiť, ako je "off" na zameranie sa na konkrétny fotoaparát / objektívu zmes a podporuje kamery, nastavenie fotoaparátu s automatickým zaostrovaním nastavenia ak chcete vyriešiť tento.

pre Nikon fotoaparáty, táto funkcia je známa ako "AF Doladiť". pre Canon a pre fotoaparáty sony,je známy ako "AF Micro Adjustment". Pozrite sa do fotoaparátu návod na obsluhu vidieť, ak je táto funkcia je prítomný.

Veľkosť: 19*12.3 cm

Použitie

1. Nastavenie pravítka.

2. Zabezpečiť, fotoaparát a vládca sú na úrovni, presne kolmo a v rovnakej výške. Najlepšie je namontujte fotoaparát na statív, aby sa to.

3. Nastavte objektív do najširšej clony získať shallowest hĺbka ostrosti. To bude jednoduchšie zistiť, či je objektív so zameraním presne. Automatické zaostrovanie na QR-Kód v stredu pravítko, potom nasnímajte fotografiu.

4. Skontrolujte, či na fotografii vidieť, ak so zameraním je presné. Odporúča sa, aby ste to na počítači, pretože budete mať možnosť vidieť lepšie na väčšej obrazovke. Ak so zameraním je presné, " 0 " na vládca by mal byť najostrejší ukážte na obrázok a ostatné čísla dostať blurrier, ako budete pohybovať od 0.

5. Ak ľubovoľný počet nad 0 je jasnejšie, potom váš objektív je backfocusing. V opačnom prípade, ak ktorékoľvek číslo, pod 0 je jasnejšie, potom objektívu je predný zameraním. V každom prípade, budete musieť nastaviť automatické zaostrovanie mikro-nastavenie parametrov na váš fotoaparát tela, kým nie ste schopní získať obrázok, ktorý je najostrejší na " 0 " na pravítku.

Package Zahrnuté:

Objektívu Zaostrenie Kalibrácia Karty X6

  • Názov Značky: Dslrkit
  • Package: Pôvodný
  • Číslo Modelu: 6pcs
  • Veľkosť: 19*12.3 cm

Štítky: športové okuliare pre chod, projekt rock pod zbroji, asus monitor kalibračný nástroj, vu meter kalibrácia, 4 poe, objektív kalibračný nástroj zadarmo, POE Switch, zameranie testu, kalibračný list, mikroskop kalibračných listov.

Napísať recenziu

6pcs/Veľa Skladacie Karty Šošovky Focus Nástroj Kalibrácia Zarovnanie AF Micro Adjustment Pravítko Graf

6pcs/Veľa Skladacie Karty Šošovky Focus Nástroj Kalibrácia Zarovnanie AF Micro Adjustment Pravítko Graf

Napísať recenziu

Súvisiace produkty