Nový produkt

Môj Loddy pánske Oblek Business Bežné Šaty, Oblek 2 Kus Vyhovovali Svadobné Šaty Gentleman Britský Štýl Prom Nastaviť(Bunda+Nohavice)

999 položky

€78.93

Tabuľka Veľkostí

Popis produktu Upozornenia

1.prosím, vyberte si správnu veľkosť, skôr ako ho objednať.ak sa tieto veľkosti môžu nezmestia sa vám dobre,môžeme vlastných je pre ypu zadarmo,uveďte, Prosím, nasledujúce merania nám vlastná veľkosť. Môžete vidieť náš metóda merania fotografiu časť. 1.Výstrihu =___CM alebo cm 2.Rameno na ramene =____CM alebo cm 3.Dĺžka ramena = ____CM alebo 4 palcov.Biceps= ____CM alebo 5 palcov.Putá = ____CM alebo cm 6.Hrudník =____CM alebo 7 palcov.Brucho=____CM alebo 8 palcov.Pás =_____CM alebo 9 palcov.Boky= _____CM alebo 10 palcov.Oblečenie Dĺžka =______CM alebo cm 11.Nohavice Dĺžka= _____ CM alebo 12 palcov.Stehna=_______CM alebo 13 palcov.Height=________CM alebo 14 palcov.vaša čistá hmotnosť=_______kg alebo libier----Vyberte si jednu vezmite Prosím na vedomie: Tam by mať približne 0,5-1 cm veľkosť rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. Ak potrebujete ďalšiu pomoc,prosím neváhajte a kontaktujte nás!Budeme loď sa balík z Číny ak objednávku vám umiestnený je splnené, obchodník . 2. To bude trvať 3-5 dní doručiť na vás, či si vyberiete urýchlené prepravné služby. 3.Prosím berte na vedomie, že farby sa môžu mierne líšiť v osobe z dôvodu fotoaparát kvalita a nastavenia monitora. Niektoré kravatu a tlačidlo si nie 100% istý obrázok ,ak nie, prijmite, prosím, dávajte pozor, aby predám 4.Ak máte akékoľvek otázky ohľadom na naše oblečenie , dopravu alebo nemôžete prísť na to, akú veľkosť vybrať , neváhajte a napíšte nám , budeme radi, aby vám nejaké informácie.

Vlastnosti A Špecifikácie

UNIVERZÁLNY PRÍLEŽITOSTI-je vhodná pre multi-príležitostiach,ako sú svadby, každodenný život, obchodné rokovania, všetky móda dopredu strán, akékoľvek grandly dovolenku a ect. Tiež je prefekt pre mladých ľudí pripraviť na Homingcoming a späť do školy.Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, pohodlné na nosenie.

Podrobné Dscription

Poznámky: Prosím, pozrite sa na naše veľkosť grafu a vybrať si správnu veľkosť. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Balenie Obsahuje: 1 x Sako 1 x Nohavice

Umývanie Pokyny

1.Čistenie: chemicky čistiť len; Skladovanie: Vždy zavesiť na; Stlačenie: Parné žehlenie. 2.VYNIKAJÚCI MATERIÁL-70% Polyester a 30% Viskóza pre vonkajšie, je To pohodlné, priedušné, mäkšie, jemnejšie, ľahšie umývanie a udržať tvar. 90% polyester a 10% viskóza pre vnútorné, je voľne dýchať a absorbovať pot. 3.Tento oblek s plnou ramenný dizajn a tenký rez s 3D vešať. Slim fit vyhovuje niečo silnejší ako bežné nosenie obleku. Keď dáte na to, aby ste sa štíhlejší a ostré. A vyzerá moderný a pohľadný.

Viac Farieb K Dispozícii

Vitajte V Našom Obchode

O Nás Vitajte každý úprimný zákazník, ktorý si otázky alebo zakúpiť naše obleky! Sme predávať naše obleky na nízku cenu s vysoko kvalitnej tkaniny. Robíme to pre vás za neuveriteľnú cenu. opýtajte sa na detaily. Máme veľmi veľkú zbierku Svadobný Oblek, Muž Formálne Vyhovuje. To je vaše Špeciálne Deň! Snažíme sa, aby vaše nákupné skúsenosti s nami, ako ľahko a informatívne, ako je to možné. Chápeme, že je dôležité udalosti na vás, a na všetko musí byť jednoducho Perfektné! Budeme vyzerať po vašej objednávke, ak je to pre naše vlastné dôležitá udalosť! Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tejto položky.

  • Názov Značky: Myloddy
  • Nohavice Uzavretie Typ: Zips Lietať
  • Položka Druh: Obleky
  • Uzavretie Typ: Jediný Breasted
  • Pohlavie: MUŽI
  • Predné Štýl: Byt
  • Štýl: Formálne
  • Fit Typ: Chudá
  • farba: Zákazku
  • Číslo Modelu: Zákazku
  • Oblečenie Dĺžka: Pravidelné

Štítky: britský štýl človeka, syn svadobný oblek, fited svadobný oblek, šaty, nohavice, britskí muži štýl, brušné muž, 12 ročná dievčina tričko, guld svadobný oblek, snúbenec svadobný oblek, formálne nohavice pre mužov.

Napísať recenziu

Môj Loddy pánske Oblek Business Bežné Šaty, Oblek 2 Kus Vyhovovali Svadobné Šaty Gentleman Britský Štýl Prom Nastaviť(Bunda+Nohavice)

Môj Loddy pánske Oblek Business Bežné Šaty, Oblek 2 Kus Vyhovovali Svadobné Šaty Gentleman Britský Štýl Prom Nastaviť(Bunda+Nohavice)

Napísať recenziu

Súvisiace produkty