Nový produkt

Spceddy MCX Univerzálny 14inch 350 mm Racing Volant PVC Kože Červené Hovoril Volant Športové Auto Príslušenstvo S Logom

999 položky

€15.82

-42%

€27.75

Vitajte v našom obchode

Detaily produktu: 100% Zbrusu Nový Materiál:Koža Priemer: 14" (približne 345 mm) Štýl: Závodný štýl, Tuning style Kompatibilný s väčšinou štandardných Hub adaptér/ Boss súprava 6 ×2 3/4" palec alebo 70 mm otvor vzor.

Vlastnosti: Tento produkt je univerzálny. Špeciálne navrhnutý pre rally motorsport požiadavky. Vyrobené z vysoko kvalitných anticorodal hliníka, aby bola dosiahnutá maximálna svetlosť. Navrhnuté tak, aby spĺňali motorsport potreby. Ručne šité a PVD, kožené, pohodlné pocit. Navrhnuté podľa humanistickej mechaniky koncept, jednoduché ovládanie. Nové módy, high-end a krásne. Vysoko kvalitné servic

Poznámka:

Ľahko inštalovať žiadne úpravy,ktoré Nie sú zahrnuté nainštalovať Výučba,Odborná inštalácia odporúča. Ak auto bolo zmenené, pred, robíte n nie je potrebné kúpiť základňu. Pre automobily, ktoré neboli upravené pred, musíte si kúpiť základňu.Ak je to potrebné na nákup base , kontaktujte predajcu.

Package vrátane:

1*volant s horn tlačidlo&kryt

horn drôtu a skrutky

Produkt obrázka:

Doprava:

Naše položky sú dodávaný do 1 - 3 pracovných dní po vaša platba bola dokončená.Máme loď cez logistiku vybraný kupujúcim, a bude informovať kupujúceho v čase, ak existuje akékoľvek zmeny.

Záruka Vrátenia:

Sme plne zaručiť, že všetky naše položky. Všetky položky sú úplne nové a nepoužité.Ak pošleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship.Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, vrátiť akceptované. Ale kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.

Spätná väzba:

Snažíme sa o 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. Vaša odozva je veľmi imortant pre NÁS, snažíme ponúknuť čo najlepšie služby pre našich zákazníkov.Prosím správu nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás, až sa uspokojiť.

Zákazníci Služby:

Ponúkame 24 hodín fulltime služby,Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím pošlite e-mail alebo kontaktujte nás kedykoľvek.Váš dotaz budú odpovedali v priebehu 12 hodín.Budeme sa snažiť pre svoj veľmi potrebné,Vďaka!

A dúfam, že šťastie sa vždy s vami.

Odpoveď a otázku:

Q1: Prečo predávajúci vybrať rôzne lode, tak môj výber?

Odpoveď: zvyčajne Sme loď podľa kuriér vyberie zákazník. Avšak v niektorých odľahlých oblastiach, kupujúci vybrať logistiky nemôže prišli, alebo logistická spoločnosť nemôže dopravy bežne na niektoré dôvody, atď. Budeme posielať správy kupujúceho informovať, Pýtať kupcov pre svoje názory , majte prosím na pamäti, ak chcete skontrolovať, www.vitek.sk správy ".

Otázka 2: Prečo si neodpovedal, moje správy v čase?

Odpoveď:zvyčajne sme usporiadať pracovníkov pracovať v noci, pretože keď vás ľudia, v deň, to je noc v Číne teraz. Sme offer24 hodín fulltime služby.váš dotaz budú odpovedali v rámci 8hours. Naozaj dúfam, že sa vyvinú úsilie, aby sa vám dobre slúžiť.

Q3:Keď som zrušiť objednávky, ako dlho budete vrátenie moje peniaze?

Odpoveď: Milý, keď môžete zrušiť objednávky, Nie nás, ale www.vitek.sk sa chystáte vrátime peniaze späť s 3-7days. môžete kliknúť na nasledujúce prepojenie bankového účtu. https://icschannel.alipay.com/iportal/portal.htm?locale=en_US https://icshall.alipay.com/hall/index.htm?sourceId=AEOnlineService&language=en_US%3E

  • Hmotnosť: 1.5 kg
  • Materiál: PVC Kože
  • farba: Ako obrázok
  • Veľkosť: 14inch
  • Názov produktu: závodné volant
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Modelu: Kráľ Rýchlosť
  • Priemer: 350 mm
  • Auto Maker: Univerzálny
  • miesto pôvodu: Čína

Štítky: adaptér volantu, šport, konektor mcx, losi mtxl, omp koliesko, avante športový volant, vantage herné pc prípade, ns racing wheel, riadiť koleso, nardi torino volant, 350 mm.

Napísať recenziu

Spceddy MCX Univerzálny 14inch 350 mm Racing Volant PVC Kože Červené Hovoril Volant Športové Auto Príslušenstvo S Logom

Spceddy MCX Univerzálny 14inch 350 mm Racing Volant PVC Kože Červené Hovoril Volant Športové Auto Príslušenstvo S Logom

Napísať recenziu

Súvisiace produkty