Nový produkt

Pre-Farebné Ombre Brazílsky Rovné Vlasy, 3 Zväzky Zväzky Ľudské Vlasy Tkať 2 Tón 1B Fialové Vlasy Non-Remy Ľudské Vlasy Rozšírenie

999 položky

€33.65

-48%

€64.72

1 Umyť vlasy pravidelne. Vlasy môžete získať t šikmého pretože je to príliš suché a zhromažďovanie príliš veľa prachu a ostatné veci, v tomto čase nezabudnite umyť s šampón, pretože to chcel aby to bolo ešte horšie.Umyť čistou teplou vodou a hlboké stave, na chvíľu, to bude lepšie a lepšie!

2 použite hydratačný kondicionér s ľahký, éterické oleje. Olejov, ako je hroznový olej, sú ľahko absorbované vlasy ako produkty, ako lanolínu, ktorý sa bude len zaniesť a vážiť vlasy dole. Ľahké oleje bude hydratujú vaše vlasy a aby to lesklé, ale nebudú hmotnosť dole.

3 don ' t používať výrobky, ktoré obsahujú silikóny a sulfates. Silikóny sú skvelé pre výrobu vlasy pekné a hladké, ale môžu byť odstránené len s sulfates, krutý čistiaci prostriedok, ktorý vedie na suché vlasy, ak nechcete odstrániť

silikóny z vašich vlasov správne, vaše vlasy budú príliš veľa build-up, a nakoniec vyzerá nudné, mastnú a vytiahli. . Našťastie, existuje množstvo spôsobov, ako urobiť vaše vlasy pekné a hodvábne bez použitia silikóny, vrátane vyživujúce masky a kokosový olej. Tieto produkty sú ľahko umyť z vašich vlasov, bez akýchkoľvek sucho alebo brittleness.

4 zvážte použitie výrobkov s "organické' zložiek, cez produkty s "prírodný" zložky. Ekologické výrobky sú prísne regulované z poľnohospodárskej úrody. To znamená, že zložiek, ako sú avokádo, kokos, a bambucké boli zamračení bez použitia toxických chemických látok, antibiotík, pesticídov, ktoré sú škodlivé pre ľudí a zvieratá, tieto toxické chemické látky môžu potenciálne poškodiť vaše vlasy. . Pojem "prírodný" sa používa veľmi voľne spoločnosťami. Oranžová sóda môže byť prirodzené, pretože to má orange arómy, že raz zdieľané zloženého z ovocia. Vysoká frustose kukuričný sirup je považovaný za "prírodný" len ako "petro'.

1 spia na satén alebo hodváb obliečka na vankúš, aby sa zabránilo frizz, rozbitie, a sucha. Týmto spôsobom, vaše vlasy môžu zostať zdravý a nebude zlomiť alebo trhať. Bavlnené obliečky na vankúše majú tendenciu zachytiť vlasy a creat drobné trhliny a slzy. Oni tiež majú tendenciu nasávať vlhkosť z vašich vlasov, čo môže, aby ešte viac kudrna a krehké. . Satén alebo hodváb vankúše sú tiež skvelé pre pleť, ako sa nemusíte čerpať z vlhkosti spôsob bavlnené obliečky na vankúše robiť. . Ak nemôžete získať satén alebo hodváb obliečky na vankúše, zvážte viazanie vaše vlasy až v noci s satén alebo hodváb šatku miesto.

2 Hydratujú konce vlasov. Môžete použiť hydratačné sérum, alebo môžete použiť prírodný olej, ako je kokosový olej, ricínový olej alebo olivový olej. Toto pomôže zabrániť vaše vlasy zaschnutia, snagging na veci, a lámanie. To tiež pomôže zabrániť split alebo poškodené končí.

3 naneste olej na prírodné vlasy každý deň a vyrovnanú/uvoľnené vlasy dvakrát týždenne. Hľadajú produkty, ktoré obsahujú prírodné oleje, napríklad mandľový, arganový, kokos, a jojobový, môžete slao stačí použiť prírodné oleje rovno z fľaše miesto. Preskočiť produkty s petro, lanolínu, minerálne oleje. Oni budú iba suché vlasy a stop vlhkosti preniknúť do šachty. . trochu olej ide dlhú cestu. Začnite s malým množstvom, a pridať viac, ako je potrebné. . po umytí vlasov, naneste hydratačný leave-in conditioner, potom pridať oleja podľa vášho výberu. Táto pečať vlhkosti a zabezpečiť, aby vaše vlasy zostane zdravá.

4 skúste bielkovín liečby. Bielkovina bude vaše vlasy menej náchylný na poškodenie a viac-hydratačná. Vaše vlasy budú veľa lesklejšie príliš. Dávajte pozor, aby preháňať bielkovín vo vlasoch, inak to bude štart na lapať off. Môžete použiť krátke-kúpil liečby alebo skúsiť svoje ruky na to, aby DIY vlasy masky doma.

5 pomocou horúceho oleja liečba dvakrát za mesiac, ak chcete pridať vlhkosť a pružnosť vašich vlasov. Teplo 1/2 šálky (120 až 240 v mililitroch) ropy v dvojlôžkovej-kotol alebo jar v hrniec horúcej vody. Súčasťou vaše vlasy do niekoľkých sekcií, potom použiť aplikátor fľaša použiť olej. Masážny olej do vašich vlasov a vlasovej pokožky, potom kryt vaše vlasy so sprchovacím kútom spp za 30 minút. Keď čas je hore, umyte si vlasy ako obvykle s šampón. . nepoužívajte mikrovlnná rúra na ohrev oleja, alebo to bude stratiť svoj živín. . ak nemáte sprcha spp, môžete zabaliť vlhký, teplý uterák okolo vlasov miesto. . môžete použiť ľubovoľný z nasledujúcich olejom: Arganový, avokádo, ricínový, kokos, jojobový, olivový, sezam, a sladkých mandlí.

6 Zastrihnúť split končí, akonáhle je to možné. Aj zdravé vlasy je náchylný na získanie štiepeniu, takže nezabudnite skontrolovať svoje vlasy sa za nich pravidelne. Čím dlhšie necháte je zaškrtnutá, ďalej škody sa pomaly blíži do chĺpka. Nikdy neodpovedajte na 'split end mending' séra, v sú iba dočasné opravy; oni nie sú trvalé a nebude opraviť vaše štiepeniu.

Spôsob Dopravy:

FedEx, DHL, www.vitek.sk Štandardná Doprava, DPEX, USPS Epacket Všetky k Dispozícii. Pls dajte správne expedičné informaiton bez P. O políčko & APO. Colné Daň: Express Spoločnosť neakceptuje Žiadne Adresu S P. O box / APO. a treba zaplatiť kupujúcim, je mimo našej kontroly, dúfam, že sa vám mohol pochopiť. Ak potrebujete súrne, pls vybrané: FedEx, DHL, ako dopravcu

  • Textúra: Rovné
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Názov Značky: Kapelli
  • Najdlhšie Vlasy Podiel: >=15%
  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Materiál: Ľudské Vlasy
  • Vlasy Útku: Stroj Dvojitý Útok
  • Vhodné Umiera Farby: Tmavšie Farby Len
  • Materiál Triedy: Non-remy Vlasy
  • Predlžovanie Vlasov Typ: Tkanie
  • Chemické Spracovanie: Permed

Štítky: vrkoč fialová, vallbest brazílsky rovné vlasy zväzky, väčšinu väzba, nadula, ľudské vlasy weg, 1b 27 30 zväzkov, 1b 27 4 zväzky, chlapci vlasy wegs, brazílska purpurová, nafun brazílsky rovné vlasy zväzky.

Napísať recenziu

Pre-Farebné Ombre Brazílsky Rovné Vlasy, 3 Zväzky Zväzky Ľudské Vlasy Tkať 2 Tón 1B Fialové Vlasy Non-Remy Ľudské Vlasy Rozšírenie

Pre-Farebné Ombre Brazílsky Rovné Vlasy, 3 Zväzky Zväzky Ľudské Vlasy Tkať 2 Tón 1B Fialové Vlasy Non-Remy Ľudské Vlasy Rozšírenie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty