Nový produkt

15 g Ružový Gél Remover Pre Predĺženie Rias Lepidlo Z Kórei Odstránenie Rias Rozšírenia

999 položky

€17.96

-4%

€18.90

Položky: Gél Remover pre Predĺženie Rias lepidlo Ružovej Farby Kapacita: 15 g/fľaša Gél typ Remover pre predĺženie rias. Dobré pre citlivé oči. Odstrániť falošné mihalnice rýchlo a ľahko, bez poškodenia prírodných rias. Odporúča klientom, v sediacej polohe počas procesu odstraňovania. Lepidlo Remover Gel je nutnosťou pre každého lash umelec,či odstránenie niekto elses chaotický lash aplikácie, alebo len začať odznova čerstvé. Gélový Odstraňovač leží na bič, zatiaľ čo prelomenie lepidlo.

Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša objednávka ID

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem

Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

  • Číslo Modelu: gélový odstraňovač
  • Položka: Gél Remover pre lepidlo
  • Veľkosť: 15g
  • Pôvod: KR(Pôvodu)
  • Model: Gél Remover pre lepidlo
  • Položka Druh: rias lepidlo
  • Materiál: Kvapalina
  • Počet Kusov: Combo

Štítky: xz2 kompaktný ozdobná šnúrka na uniforme, sedacie súpravy f gauč zahŕňa, xomi redmi 6a telefón, reproduktory 100mm 20 w, xomi redmi a6 sklo, zásuvka 2 pin pätice, sada 7 rodiny hliadky, xone jasné hydrogel, xomi mi ohýbať 4 filmu.

Napísať recenziu

15 g Ružový Gél Remover Pre Predĺženie Rias Lepidlo Z Kórei Odstránenie Rias Rozšírenia

15 g Ružový Gél Remover Pre Predĺženie Rias Lepidlo Z Kórei Odstránenie Rias Rozšírenia

Napísať recenziu

Súvisiace produkty