Nový produkt

Nové a Originálne PÁN-J2S-350A Servo Ovládač

999 položky

€452.18

Nové a Originálne PÁN-J2S-350A Servo Ovládač

jeden rok záruka O nás:

Náš tím sa zameriava na poskytovanie vysokej kvality produktov s rozumnú cenu a snaží sa čo najlepšie, aby transakcie tak jednoduché, ako je to možné. Prosím, byť istí, a užite si nakupovanie tu! Všetky sú Nové a originálne.

Vieme dodať všetky automatizácie častí, ako sú PLC, DCS, Snímač, Invertor, encoder, relé, slúžiť Jazdy, servo ovládač, Dotykový displej, Analógový vstup/výstup modul, Digitálny vstup/výstup modulu, modulu Komunikácie, Komunikačné rozhrania karty a tak ďalej. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom systému správ alebo e-mailom.

Medzinárodné Kupujúci--Vezmite Prosím Na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Tieto produkty sú všetky skladom, ale máme veľa iných predajných kanálov, takže predtým, než si objednáte, prosím kontaktujte nás a nechajte sa viesť času .Raz diely sú vypredané , a potom doba bude 4-6 týždňov.

Zasielame ich v lehote 2 pracovných dní od EMS, FEDEX, DHL a pod.

  • Typ Motora: Iné
  • Číslo Modelu: PÁN-J2S-350A

Štítky: 1501mg servo, pca9685, arm gps, rc servo, arduino uznanie, sim900, futaba servo výstroj, arduino gsm štít, kvalita servo, miestny servo.

Napísať recenziu

Nové a Originálne PÁN-J2S-350A Servo Ovládač

Nové a Originálne PÁN-J2S-350A Servo Ovládač

Napísať recenziu

Súvisiace produkty