Nový produkt

AC 12V 1A 6J1 Hodnota Predzosilňovač Trubice Predzosilňovač Zosilňovač Rada Predzosilňovač pre Slúchadlá DIY Sady

999 položky

€3.40

-5%

€3.58

Funkcie:

1. Typ: 6j1 trubice

2. Príkon : AC 12V 1A, 5.5*2.5 plug 3. Channle :2.0 / stereo 4. Potenciometer Úlohu: nastavenie Hlasitosti + vypínač

5. Veľkosť: 77 x 75 x 52mm

Poznámka: Toto je DIY Sady, a budete musieť zmontované sami. (Žiadne inštrukcie dodávky)

Špecifikácia:

FE-6J1-2 horúčka tube pre-amp rada je obvodu, schematické dizajn imitácia posádky Hudby fax X-10D,aby sa racionálne optimalizácia,viac stabilný výkon, než pôvodný stroj,trubice hrať 10% nárast. Táto doska používa jednotný 12V AC vstup,obvod spracovanie poskytuje 6J1 trubice potrebné pozitívne a negatívne napätie a vlákna napájacie napätie. Výkon práce: otvorený power tube žiarovky kúrenie je spustená,keď na podporu z nulového napätia začať podpora hot tube žiarovky,atď.,tiež sa stane podporiť zvyšovanie dokončiť,tak je to rovnaké ako s črevá opravu,8*470UF kondenzátor filter veľmi čisté,dobré napájanie systému nebude mať hum,žiarovky je 12V DC napájanie,potrebujete dve vlákna trubice je zapojený do série s DC vlákna tiež na zníženie hluku.

Pokyny:

6J1 Trubice Buffer 0.85 krát zväčšenie, pripojený medzi zdrojom a pred alebo po triede, dokáže efektívne filter digitálneho chuť.

1. AC 12V príkon: Na DC3.5 / 5.5 * 2.1 zásuvky 12V napájací adaptér, ak používate non-zapojte AC transformátor 12V, napájací kábel je potrebné spájky na dosky plošných spojov. Pamätajte si,: nemôžete použiť jednosmerný (DC) vstup, inak to nefunguje! 2. vľavo-channel input / vstup pravého kanála: audio signál vstupu, môže byť pripojený na mobilné telefóny, počítače, M3, MP4, a iné hudobné prehrávače. 3. ľavý kanál výstup / pravý kanál výstupu: zvukový signál výstupný terminál môže byť pripojený k audio signálu vstupný zosilňovač, zosilňovač dosky. 4. vypínač napájania / hlasitosti otočte: otočenie gombíka v protismere otáčania hodinových ručičiek na zníženie hlasitosti začiatku, keď hlasitosti na minimum, ak je stále otáčať, až kým "beží" zvuk, potom vypnite, svetlo zhasne; v uzavretom stave, Otočte gombík v smere otáčania hodinových ručičiek počuť "kliešť" zvuk, svetlo je na, napájanie je zapnuté, potom objem je minimálny, potom pokračuje v smere hodinových ručičiek na zvýšenie hlasitosti.

Package zahrnuté:

1 x 6J1 hodnota predzosilňovač zosilňovač rada diy sady Spájkované Foto nižšie vložené Foto

Produkt Foto

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Príslušenstva: Rozšírenie Doskové
  • Kompatibilné s: no
  • Názov Značky: agoal

Štítky: v trubice zosilňovač, hlava telefón drôt, eset, diy electron auta, malé trubičky, predzosilňovač, hifi zosilňovač, bluetooth dac prijímač, jackson v, preamplifi, zosilňovač súpravy.

Napísať recenziu

AC 12V 1A 6J1 Hodnota Predzosilňovač Trubice Predzosilňovač Zosilňovač Rada Predzosilňovač pre Slúchadlá DIY Sady

AC 12V 1A 6J1 Hodnota Predzosilňovač Trubice Predzosilňovač Zosilňovač Rada Predzosilňovač pre Slúchadlá DIY Sady

Napísať recenziu

Súvisiace produkty