Nový produkt

80 Ks Čisto Prírodné Bilberry Luteín Carotenol Anthocyanin Extrakt Použiť pre Zmierniť Únavu Chrániť Oči Phytoxanthin

999 položky

€14.63

-29%

€20.89

80 Ks Čisto Prírodné Bilberry Luteín Carotenol Anthocyanin Extrakt Použiť pre Zmierniť Únavu Chrániť Oči Phytoxanthin

Zoznam balíkov: 80 Ks/ Fľaša ULTIMATE ANTIOXIDANT Nachádzajú v rôznych druhoch ovocia a zeleniny, to provitamínu A, je slávny za to, že mrkva je bohatá orange chuť. Ľahko mení na Vitamín A v systéme, keď je to potrebné. Pomáha udržiavať zdravie očí. Podporuje imunitný systém. Poskytuje anti oxidant výhody pre srdce a ďalšie orgány. Pomáha udržiavať pokožku a zdravie vlasov. ** Tieto vyhlásenia nebola hodnotená Čína potraviny a liečivá(CFDA). Tieto výrobky nie sú určené na diagnostiku, liečbu alebo prevenciu akejkoľvek choroby. Návod: 2 Kapsule Raz, 2 krát Denne najlepšie s jedlom. Ostatné Zložky: Čučoriedka extrakt, Luteín, Beta karotén UPOZORNENIE: Ak ste tehotná, dojčíte, užívať nejaké lieky, alebo máte nejaké zdravotné ťažkosti, poraďte sa so svojím lekárom pred použitím. Prerušte používanie a poraďte sa so svojím lekárom, ak nejaké nežiadúce reakcie sa vyskytujú. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte pri izbovej teplote. Nepoužívajte ak je tesnenie pod spp je poškodený alebo chýba. 1, ochrany zraku Luteín má dôležité ochranný účinok na makulárnej v sietnici. Keď je krátky, to môže spôsobiť makulárnej degenerácie a rozmazané videnie. Luteín je hlavné fyziologické funkcie oka ako antioxidanty, a svetelnú ochranu. 2, vplyv kyslíka odpor Luteín má silné antioxidačné aktivity, inhibuje aktivitu reaktívne kyslíkové druhy a zabraňuje zničenie normálnych buniek tým, reaktívne kyslíkové druhy. Luteín môže inactivate singletového kyslíka prostredníctvom fyzikálnych alebo chemických ochladzuje, čím chráni telo pred poranením a posilňovať imunitu. 3, znížiť výskyt sivého zákalu príjem luteín je možné dosiahnuť zvýšením príjmu luteín. Mechanizmus je, že čím je hustota makulárneho pigmentu je úzko spojené s vyššou objektív visual hustota stredného veku a starších ľudí a tým vyššie objektív visual hustota je považovaný za zrejmé, funkcia sivého zákalu. 4, odloženie akcie aterosklerózy Luteín má oneskorený vplyv na začiatku ateroskleróza. V rovnakom čase, nažltlé membrány v arteriálnej steny buniek sa môže znížiť oxidácie LDL cholesterolu. 5, protinádorové účinok

1. Plnú náhradu, ak tieto 3 podmienky sa vyskytujú počas prepravy:

a. Ak sa položky nemôžu byť delievered, ktoré sú do 60 dní odo dňa odoslania;

b. Ak sú položky hold tým, custom a nemôže vykonať colné odbavenie;

c. Ak položiek došlo k jeho poškodeniu počas prepravy.

2. Ako zabezpečiť kvalitu výrobkov?

Prijaté 14 certifikátov "Spojené Štáty, EÚ Pass", ako GMP, HACCP, PLECHOVKY, cGMP, IS014000, ISO9001, OHSAS18001, NÁM NSF certifikácia, US FDA registráciu, a pod.

3. Môže byť výrobky odoslané do mojej krajiny?

Produkt rozhranie, ak môžete objednať úspešne, to znamená, že by to mohlo byť odoslaný do vašej krajiny.

4. O obale výrobku. Vzhľadom na veľké množstvo predaj na svete, obal sa často mení, ako rozdiel medzi obalov a fliaš. Zaručujeme, že predáva produkty sú 100% pravé pre výrobcu, môžete si kúpiť a používať s dôverou. 5. O kapsule zmäkčenie, lepenie, atď.

BIOHEC kapsule výrobky sú vyrobené z želatína ako kapsule materiálu. Vzhľadom na jej vlastnosti, alebo počasia v doprave, môže spôsobiť kapsule zmäkčenie, lepenie, atď., to nemá vplyv na kvalitu produktu. Môžete otvoriť fľašu spp produktu, vložte ho do desiatok chladnička čerstvej vrstvy, vziať ju za 1-2 dni, zatvorte veko a netraste s ním oddeliť kapsúl.

6. Ako dlho bude trvať, než mať efekt?

Doplnky stravy nie sú liekom a nemôžu vyliečiť choroby. To trvá nejaký čas sa vysporiadať pre chronické choroby a sub-zdravotné podmienky. Ľudské telo potrebuje určité metabolického cyklu, ktorá si vyžaduje neustále doplnení a pomáha pri zdravé životné návyky, ktoré by mohli zlepšiť zdravotné problémy.

  • Číslo Schválenia: Krajina Potraviny Zdravé Č.G20120206
  • Zloženie: Čučoriedka extrakt, Luteín, Beta karoténu
  • Spôsob Skladovania: Tesnenie, Majte Na Chladnom a Suchom Mieste
  • Položka: Čučoriedka extrakt, Luteín, Beta karotén Softgel
  • Čas Použiteľnosti: 24 Mesiacov
  • Produkt Normy: Q/WBH0020S
  • Nevhodné Davu: dieťa
  • Certifikácia: CFDA
  • Názov Značky: BIOHEK
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Pozornosť: Tento Produkt nemôže Namiesto Medicíny.
  • Funkcia: Zmierniť Únavu
  • Poplatok Jednotky: Fľaše
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Balenie: Fľaša
  • Odporúčané Použitie: 2 Kapsule Raz, 2 Času Denne
  • Pohlavie: Unisex
  • Špecifikácia: 80 Pcs/Bottle

Štítky: omietky psoriázy, fury bazén hriadeľa, crystal meth, loptu lego, vitamín d3, honkai vplyv 3. vankúš, xhekpon, melatonín, pure retinol, vitamín a, luteín.

Napísať recenziu

80 Ks Čisto Prírodné Bilberry Luteín Carotenol Anthocyanin Extrakt Použiť pre Zmierniť Únavu Chrániť Oči Phytoxanthin

80 Ks Čisto Prírodné Bilberry Luteín Carotenol Anthocyanin Extrakt Použiť pre Zmierniť Únavu Chrániť Oči Phytoxanthin

Napísať recenziu

Súvisiace produkty