Nový produkt

ZTTO Kvalitný Horský Bicykel Bicykel, MTB, BMX Cruiser Lineárne Vytiahnuť V Brzdový Strmeň Set S Brzdové Doštičky,

999 položky

€5.75

-44%

€10.45

ZTTO V-BRZDOVÉ STRMENE ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka:110 mm Brzdové Doštičky Length:55mm Ťah:12 mm Materiál: Hliníková Zliatina Hmotnosť: 160 g/pár

Jeden bicykel potrebuje dva pár strmene !!!

Opravy Pomoc

LINEÁRNE PULL BRZDY SLUŽBY

Tento článok bude diskutovať o lineárne vytiahnuť štýl brzdy rim strmene. Strmeň upevnenie na rám, pad úpravu rim a pad centrovanie a vôľa sa bude jednať.

STRMENE A PODLOŽKY

Lineárne pull brzdy sú variácia "konzolový brzdy." Každú ruku čapmi podvozku na rám montáž nazýva "braze-na." Ako krakorcom, otočnými čapmi sú umiestnené pod okraj. Kábel bývanie zastaví na jedno rameno a holé kábel pokračuje štipku skrutka na druhej ruke. Ťahanie káblov potom ťahá ruky a brzdové doštičky na okraj.

Ak ste montáž strmene na bicykli, mastnoty mimo rám montáž. Dávajte pozor, nie aby sa mazivo vo vnútri vlákna montáž Použiť mierne niť, odkladacie priestory vo vnútri vlákna braze-na, ak montážna skrutka už má vlákno, šatne vzťahuje.

Tam môže byť tri rôzne jarné otvor možnosti v rámci montáž. Stredný otvor je spoločné najlepšie umiestnenie na jar konca. Byť istí, že na oboch stranách sú v symetrické otvory.

Závit na montáž skrutky a zabezpečiť, aby výrobcovia odporúčajú krútiaci moment, obvykle 7-8Nm.

Väčšina modely lineárnych vytiahnuť strmene použiť závitové stud brzdové doštičky. Skrutky holding pad je zovretý do priemerky rameno série konvexné a konkávne podložky, vytvorenie "loptu-a-socket" systém. Toto umožňuje tvár pad byť otočené v niekoľkých rovinách relatívny okraj brzdový povrchy a potom dosadol na miesto.

ZÁVITOVÉ-STUD PODLOŽKY POUŽIŤ ZAKRIVENÉ PODLOŽKY NA ZAROVNAJTE PODLOŽKU TVÁROU V RIM.

Brzdové doštičky by mali byť správne nastavené pre vertikálna výška zarovnanie, dotyčnice zarovnanie, vertikálne tvár zarovnanie a pad prst . Nie každý značku alebo model brzdový strmeň má každý úpravu a niekedy musíte jednoducho kompromis pri stanovení podložky.

VERTIKÁLNA VÝŠKA: Lineárne vytiahnuť podložky by mali byť nastavené na hornom okraji ráfika, brzdový povrchu, ale nikdy tak vysoko, podložky by dotyk pneumatiky. Lineárny vytiahnuť ruky smerom k okrajom na oblúk zostupuje ako oni prístup rim. Ako podložky nosenie a tenké, majú tendenciu cestovať ďalej brzdiace plochy ráfika. Začiatok tak vysoko, ako je možné bezpečne umožňuje viac nosenie ako podložku tenšie.

DOTYČNICE: Toto je nastavenie touchpadu naklonenia. Pri pohľade z boku, prednej a zadnej strane pásik by mala byť v úrovni do ráfika. Na jednej strane by nemali byť vyššie alebo nižšie ako na druhej strane. Používať opatrne pri uťahovací pásik upevňovacie skrutky a podržte brzdové doštičky, aby ho z krútenie.

VERTIKÁLNE TVÁR ZAROVNANIE: Toto je nastavenie touchpadu zvislý povrch vzhľadom na jej okraj, zvislý povrch. Vertikálne tvár podložky by mali byť stanovené paralelne na tvár, brzdový povrchu.

PRST ÚPRAVA: Toe panel nastavenie, ktoré má tendenciu znížiť brzdy kvičať. Ak bicykel nie je kvičať, keď sa používajú, potom prst nie je potrebné.

PRED PAD ŠTRAJKU RIM PRVÝ "PRST"

Pre brzda byť špičkou, pásik je tvarovaný tak, pásik je predný okraj udrie prvý. To znižuje sklon ramien flex a späť, vytvára harmonickú rezonanciu, ktorá je kvičať počuli počas niektoré brzdenie. NASTAVENIE PODLOŽKY

Pred nastavením podložky, začnite tým, že skontrolujete, že koleso je primerane v strede rámu. Ak koleso sa pohyboval od aktuálnej pozície, pad zarovnanie bude ovplyvnené.

1. Uvoľnite pad matice/skrutky a namažte zakrivené podložky a niť. Nastavte jeden pad do ráfika v čase.

2. Ak je to potrebné, nainštalujte gumička podložka na zadný okraj podložky. To pomáha nastaviť prst.

3. Zatlačte ramena priemerky do ráfika a zobrazenie panela zarovnanie. Zarovnajte podložku správne v štyroch polohách.

o Nastavenie pad je vertikálna výška na okraj brzdiace plochy.

o Nastavenie pad vertikálnu tvár byť rovnobežná s rim tvár

o Nastavenie prednej a zadnej okraj podložky na úroveň okraj, tak to je dotyčnice k okrajom.

o Ak toeing s podložka, nastavte ho tak, predný okraj a zadný okraj s gumičkou by sa mali dotýkať okraja v rovnakom čase.

4. Utiahnite maticu a podložku odstrániť gumičkou. Skontrolujte pad zarovnanie znova.

5. Opakujte zosúladenie iných pad.

Pripojte vnútorné-vodič na brzdový strmeň. Bezpečné drôt upevňovacie skrutky. Stlačiť páčku pevného niekoľkokrát a nastaviť pad vôľa na rameno, pre rider preferencie. Ak brzdový cíti tesné, zase barel nastavovač do páčku v smere hodinových ručičiek uvoľnite vnútorné-wire napätie. Ak brzdový cíti príliš voľné, zase barel nastavovač proti smeru hodinových ručičiek utiahnite vnútorné-wire napätie. Ak barel nastavovač je všetko, ako sa zaoberal v páky a brzdové páky je stále príliš tesné, uvoľniť vnútorné-wire štipku bolt a umožniť parafínový kŕmiť cez štipku dosky. Utiahnite štipku bolt a test znova, robí záverečná úprava na brzdové páky barel nastavovač.

POUŽIŤ HLAVNE NASTAVOVAČ NASTAVIŤ TESNOSŤ PODLOŽKY NA RIM.

Skontrolujte pad centrovanie na rim. Použite nastavovacie skrutky na oboch stranách z priemerky do stredu podložky na rim. Dotiahnite skrutky na rameno s podložku, ktorá je najbližšie k okraju. Skontrolujte, že podložky nie sú trenie pneumatík. Prestavte ak je to potrebné. Čisté okraj povrchu a vyskúšať jazdiť na bicykli.

  • Komponenty: Strmeň Brzdy
  • Názov Značky: ZTTO
  • Brzdový Systém: V Bŕzd (Trenia Kolies Brzdy)
  • Veľkosť: vbrake
  • Materiál: Hliník
  • Použitie: BMX
  • Číslo Modelu: zttovb1

Štítky: mtb pneumatiky nastaviť, skrutky brzdového kotúča, brzdy v, 100 mtb brzdový kábel, požičovňa brzdový set, bicykel, brzda nastaviť, bicycl, ktm brembo brzdy, brzdový strmeň hydraul, bicykel bmx.

Napísať recenziu

ZTTO Kvalitný Horský Bicykel Bicykel, MTB, BMX Cruiser Lineárne Vytiahnuť V Brzdový Strmeň Set S Brzdové Doštičky,

ZTTO Kvalitný Horský Bicykel Bicykel, MTB, BMX Cruiser Lineárne Vytiahnuť V Brzdový Strmeň Set S Brzdové Doštičky,

Napísať recenziu

Súvisiace produkty