Nový produkt

RF433 WiFi DIY Smart Switch Modul RF433 Diaľkové Ovládanie pre Inteligentné Automatizácia Inteligentné Života/Tuya Pracovať s Alexa a Domovská stránka Google

999 položky

€6.57

-39%

€10.95

Nové RF433 WiFi DIY Smart S čarodejnice Modul APLIKÁCIE Hlasové RF433 Diaľkové Ovládanie pre Inteligentné Automatizácia Riešenie Inteligentného Života/Tuya Pracovať s Alexa a Google Domov .

Podľa MoesHouse

Vlastnosti Produktu:

1.Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie:Umožňuje na diaľku ovládať pripojené spotrebiče na svojho inteligentného telefónu, nech ste kdekoľvek. 2.4 b/g/n Sietí poskytuje potrebné pripojenie na DIY Switch Modul bez potreby samostatnej HUB. (Kompatibilný s operačným systémom Android&iOS.)

2.RÁDIOFREKVENČNÉ Diaľkové Ovládanie:Zabudovaný RF433 frekvencia umožňuje RF diaľkové ovládanie prostredníctvom našej RF433 diaľkové ovládanie spínač voľne. (Poznámka:RF433 diaľkový ovládač nie je súčasťou balenia a je nutné samostatne kupovať ho.)

3.Hands-free Hlasové Ovládanie:Kompatibilný s Amazon Alexa a Google Domov pre jednoduché ovládanie hlasom,poskytovanie váš inteligentný život pre ovládanie domácich spotrebičov s oveľa väčšie pohodlie.

4.Rodina Zdieľanie:Jedno zariadenie môže byť spoločné pre rôznych členov rodiny, čo znamená, že jeden ID je schopný ovládať viacero zariadení,alebo viacerých používateľov môže ovládať jeden prístroj.Ovládanie vašej inteligentnej domácnosti s členom vašej rodiny, alebo priateľov. 5.Časovač Nastavenie: Vziať plnú kontrolu nad vaše domáce spotrebiče inteligentne časovač funkcia na vašom App,ktorá umožňuje zapnúť/vypnúť ich v určitom čase automaticky.Automatizácia pripojený domáce spotrebiče cez 3 načasovanie typy:plány načasovanie,časovač časovanie a slučky načasovanie.

Q&A :

1.Otázka: Funguje to s Domovská stránka Google?

Odpoveď:Áno, je kompatibilný s Domovská stránka Google, a tiež Amazon Alexa a inteligentný život APLIKÁCIE sú OK.

2.Otázka:môžem naplánovať a vypnúť pomocou inteligentného telefónu?

Odpoveď:Áno, ľahko nastaviť plán na svoj vlastný rozvrh.

3.Otázka:má to mať hardvérové tlačidlo, ak ho chcete vypnúť manuálne?

Odpoveď:Áno , môžete použiť hardvérové tlačidlá na ovládanie.

4.Otázka:majú stmievanie spôsobilosti pre lampy?

A:Iba zapnutie/vypnutie lampy bez stmievania funkciu.

5.Q:je to potrebný rozbočovač?

Odpoveď:Nie Hub potrebné.

6.Otázka:môžem ovládať prenos modul s mojím vlastným diaľkovým ovládačom?

Odpoveď:Tento druh switch modul so zabudovaným RF433 frekvencia len podporuje kódovanie 1527,takže ak váš ovládač je kódovanie 1527,potom to je v poriadku kontroly.

  • Zdroj Napájania: Neutrálne+Live wire
  • Šifrovanie: WEP/AES/TKIP
  • Názov Značky: MoesHouse
  • Bezdrôtový štandard: IEEE802.11b/G/N
  • Bezpečnosť: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
  • Číslo Modelu: MS-101WR
  • Max Zaťaženie: 10A
  • Menovitý výkon: 1800W
  • Statické straty energie: Menšia alebo rovná 0,3 W
  • Menovité Napätie: AC 110V-250V / 50-60Hz
  • Rádio protokol: Wi-Fi Pripojenie 2,4 GHz

Štítky: ios domácej automatizácie, prepínač tuya, smart home, fm modul, smart home automatizácia, diaľkové rf433, prepnite položku wifi, wifi zástrčku snímač teploty, dvere tuya smart, bunda život.

Napísať recenziu

RF433 WiFi DIY Smart Switch Modul RF433 Diaľkové Ovládanie pre Inteligentné Automatizácia Inteligentné Života/Tuya Pracovať s Alexa a Domovská stránka Google

RF433 WiFi DIY Smart Switch Modul RF433 Diaľkové Ovládanie pre Inteligentné Automatizácia Inteligentné Života/Tuya Pracovať s Alexa a Domovská stránka Google

Napísať recenziu

Súvisiace produkty