Nový produkt

Samozatváracia Všeobecné Potravinové Vak, Box S Transparentným Potravín, Zachovanie Taška Vymeniteľné Ovocia A Zeleniny Občerstvenia Skladovanie Taška

999 položky

€4.77

-39%

€7.94

Popis produktu

Jedlo Vákuové vrece Tašky sú vyrobené z PA+PE, Čerpadlo je vyrobené z ABS, BPA free,mraznička bezpečný & variť bezpečnej Strane vákuové čerpadlo tiež môžu byť použité oblečenie pre vákuové skladovanie STOREABLE, OPAKOVANE A CENOVO dostupné - ruky vákuové čerpadlo je dostatočne malé, aby sa ľahko ukladať.; Dvojitý zips, tesnenie taška môže byť opakovane až 10 krát. Tieto vákuové tesnenie tašky sú všetky vo vysokej kvalite a tiež aj lacné, si zaslúži, aby sa im. Približnú Veľkosť a Objem Každej Taška T1: Veľké Veľkosti(15 ks) 27*28 cm T2: Stredná Veľkosť(25 kusov) 18*20 cm T3: Malé Veľkosti(30 kusov) 16*14 cm Balík obsahuje:Vákuové vrece Poznámka: 1. Teplá voda sa neodporúča / umývačka riadu, pranie a akýkoľvek stroj na pranie nie je odporúčané. 2. Neodporúča sa pre použitie v mikrovlnnej rúre alebo horúcom prostredí. 3. Suché prirodzene, nie viac než vystaviť na slnko.

1.Budeme odoslané položky do 2-5 dní (pracovné dni, nie na dovolenku sezónny) po zaplatení byť potvrdené platformu.

2.My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.Dodanie Spôsobom sme si, www.vitek.sk Štandardná doprava / Čína Post / EUB / Singapur Post / Special Line-YW.

Čas je približne takto:

4.Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Zaručujeme, že všetky výrobky sú úplne nové.

2. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

3. Ak vaša otázka je potvrdená, zašleme vám zadarmo náhradné diely,, ale za prípadné poškodenie alebo škody je dôsledkom kupujúci používaním, Kupujúci je potrebné zaplatiť časť peňazí.

4. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

5. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

1. Ak máte akýkoľvek problém, o objednávke, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

2. Ak budete mať veľký zážitok z nakupovania v našom obchode, prosím, zanechajte nám 3 5-hviezdičkové hodnotenia a zdieľať so svojimi priateľmi.

  • Materiál: PE+PA
  • Číslo Modelu: 10Pcs Potravín Vákuové Vrece
  • Features4: Opakovane Vákuové Vrece
  • Features6: Kuchyňa Opakovane Skladovanie Tašky
  • Features2: Opakovane Potravín Vákuovom Taška
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Features5: Vákuové vrece
  • Features3: Vzduchu Vákuum Stlačený Taška
  • Features1: Jedlo Vákuové Vrece

Štítky: káva vákuové skladovanie, india potravín taška, zeep skladovanie potravín taška, jedlo taper, transparentné skladovanie taška oblek, veľké jasné, skladovanie potravín box, bean box, prípade, vákuum, vojenské potravín taška, morden potravín taška.

Napísať recenziu

Samozatváracia Všeobecné Potravinové Vak, Box S Transparentným Potravín, Zachovanie Taška Vymeniteľné Ovocia A Zeleniny Občerstvenia Skladovanie Taška

Samozatváracia Všeobecné Potravinové Vak, Box S Transparentným Potravín, Zachovanie Taška Vymeniteľné Ovocia A Zeleniny Občerstvenia Skladovanie Taška

Napísať recenziu

Súvisiace produkty