Nový produkt

M12 HIFI High Power zosilňovač Audio Stereo domov Bass AMP Bluetooth Vákuové Trubice amplificador podpora USB DVD MP3 220V alebo 110V

999 položky

€160.51

-15%

€191.08

ByJoTeCH M12 HI-FI, Bluetooth, Vákuové Trubice Zosilňovač podpora USB zosilňovač BASOV, hifi výstup 2 podpora 220V alebo 110V

Zhrnutie: M12 Zvukový výkon zosilňovač skúmavky jemná hustá, žiarivé farby a s nádychom extravagancie, zvuk, čistota a transparentnosť, poskytujú príjemné textúry AK vysoká hustota pevných pan v Kostole bohatý zvuk vypnúť , široké zvukové pole s rôznymi audio-vizuálnej produkcie silný zmysel pre telo, hlas a melodický zvuk dáva pocit elegancie a plný zvuk zmysel sluchu, ležal hladké úsek, silu, rýchlosť a veľmi nízkou frekvenciou elastické mať dobrý pocit . Funkcie: USB MP3 prehrávač hudby Podporu Bluetooth prehrávanie hudby Podpora SD Karty, prehrávanie hudby s USB MP3 Prehrávač Hudby: Podpora hudobný formát WMA / DIVX / MP3 / APE / FLAC iných formátov hudby S pecial funkcie: podpora usb vysoko kvalitné hudobné formáty hrať, 4.0 bluetooth audio prijímač, podpora počítača, telefónu prehrávanie hudby , najďalej podporu 5-10 metrov.

Poznámka:

Štandardné napätie pre tento produkt je 220V, Ak sa vo vašej krajine napätie 110V, Budete musieť pridať transformátora napätia.

Ak vaša krajina je napätie 110V, Prosím, vyberte 110V možnosť, pridáme transformátora napätia pre vášho balíka.

Toto je napätie transformátora

220V : 1 x Zosilňovač

1 x Audio kábel

1 x užívateľská príručka

110V : 1 x Zosilňovač

1 x Audio kábel

1 x užívateľská príručka

1 x Napätia transformátor

Milí kupujúci, ByJoTeCH Obchodu, Inc. majú Profesionálne internetové obchody,veľkoobchod a maloobchod, predaj rôznych druhov Elektronické Výrobky vyrobené v Číne. Budeme sa snažiť slúžiť pre vás. Naším cieľom je, Robí v našich silách, aby Vám Slúžili, aby mal Každý Elektronické Výrobky, ktoré potrebujete. Sľubujeme, poskytujú najvyššiu mieru množstvo a cenu. Úprimný a kvalita je náš princíp obchodu. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Štandardná Služba je Čína príspevok letecky alebo Hong Kong post letecky.

Urýchlené Služba je Čína príspevok EMS.

Máme loď pondelka do soboty okrem sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní. Vezmite prosím na vedomie, že táto služba NIE je sledovateľné.

Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní. Je to sledovať vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo Čína EMS webovej stránky).

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

1. Chybný tovar MUSÍ BYŤ hlásená k nám do 7days od dátumu prijatia. ak čas nad 7days,je považovaný za POUŽÍVANÝ a my vám NIE je problém vrátenie peňazí alebo výmenu.

2. V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

3. Po obdržaní vráteného balíka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom. Vrátime vaše peniaze uhradil. Po kupujúcemu a predávajúcemu storno transakcie na Systéme.

1. Všetky Položky závisí od toho, mať 24 mesiac Výrobe `s Záruky (s výnimkou položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí) Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná Záruka.

2. Ak niektoré položky stať chyba počas používania, oznámte nám to konkrétny dôvod a dôkazy na dôkaz, že je problém položky. Potom budeme posielať nové položky pre vás a zaviesť oprava je bezplatná. Prepravné náklady znášať podľa oboch predávajúci a kupujúci na polovicu.

Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Máme tím na podporu našich služieb zákazníkom, a poskytne vám s inštalačnou príručkou, tak prosím neváhajte a kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Kontaktujte sa s nami: 1\ kupujúci Správu Vo vašej objednávke 2\ E-mail:

Ponuka S Dôverou!

Dear sir/ madam Ďakujeme vám za vašu objednávku. Robíme najlepšie slúžiť pre vás. Ubezpečujeme, že na výrobky boli testované aj pred zásielky. Ale pretože dlhé vzdialenosti dodanie, bolo možné získať poškodené výrobky. Ak zistíte, výrobkov, akéhokoľvek problému. prosím, postupujte podľa zákaznícky servis procesu( na zadnej strane karty) pre pomocník, ktorý vám pomôže problém vyriešiť naraz. Ak nákup je dokonalý, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičkami v 7 dní, vykazujú niektoré obrázky, ktoré budú lepšie. Potom zašleme krásne a zaujímavé darčeky, aby si za to vďaka. Nechajte nám svoj správy povedať, ktorý typ darček sa vám páči a dodáme vám a oznámenie sledovacie číslo do 48 hodín. Okrem toho,každý mesiac sme si, 50 šťastie staré zákazníci s pozitívnou spätnou pozvanie bez skúseností z nášho obchodu je nové produkty. S pozdravom

  • Kanály: 2 (2.0)
  • Číslo Modelu: M12
  • Napätie: 110V / 220V
  • Maximálny Výkon Na Kanál: 80W
  • Štýl: Trubice Zosilňovač
  • Package: Áno
  • Hmotnosť: 7.5
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: ByJoTeCH

Štítky: v trubice zosilňovač, hifi fet zosilňovač, lz hifi, malé trubičky, predzosilňovač, audio auto, modul zosilňovača rada, fi zosilňovač, hifi, zosilňovač audio, amp mini, pure audio zosilňovač.

Napísať recenziu

M12 HIFI High Power zosilňovač Audio Stereo domov Bass AMP Bluetooth Vákuové Trubice amplificador podpora USB DVD MP3 220V alebo 110V

M12 HIFI High Power zosilňovač Audio Stereo domov Bass AMP Bluetooth Vákuové Trubice amplificador podpora USB DVD MP3 220V alebo 110V

Napísať recenziu

Súvisiace produkty