Nový produkt

Lockartist Pôvodné Inteligentné tlačidlo 3 Tlačidlo 315MHZ Šifrované 46 čip s vložkou kľúč BYD pre G3/L3/F0/S6 Doprava Zadarmo

999 položky

€32.80

Lockartist Pôvodné Inteligentné tlačidlo 3 Tlačidlo 315MHz Šifrované 46 čip s vložkou kľúč BYD pre G3/L3/F0/S6 Doprava Zadarmo

whatsapp/wechat:+0086-15280404219

skype:maggie82343

Lockartist bola založená v 12. apríla 2012 v Číne a začal zámok fórum stránky a teraz bol najväčší platforma pre profesionálne zámočník komunikovať a technické výmeny.

Okrem toho,Lockartist malo svoj vlastný internetový obchod a stal šéf zástupcovia veľa veľkých značiek,ako JingJi,Keyline,KD,Lishi,Zvýšiť,YH,HUK,Úprimný,QS a tak ďalej a dosiahla veľký úspech v oblasti predaja a doteraz predáva svoje výrobky po celej Číne a do tucta krajín a regiónov sveta, a má široký renomé doma aj v zahraničí.

Pre viac ako 5 rokov, Lockartist poskytla domácich aj zahraničných zákazníkov vysoko výkonné produkty a vynikajúce služby. Teraz Lockartist bude poskytovať tieto skvelé produkty, najmä pre zákazníkov v zámorí a bude platiť priamo na nás a dostať zaplatené odpoveď a vychutnať lepšie služby.

To je jeden-a-jediné miesto, kde sa obchod na svete najlepšie zámočník nástroje a relavant príslušenstvo,že sa u nás profesionálny zámočník nájsť každodennej práci jednoduché a ľahko spôsobiť všetko, čo potrebujete, je na sklade v našom obchode.Lockartist nesie široký sortiment auto a občianskej lock pick nástrojov,rôznych značiek a kategórií kľúčových rezacie zariadenia a ich accessaries, auto zariadenia,transpondér, kľúče ,žetóny a zámky,dokonca aj batérie. Náš rozsiahly výber v skutočnosti nám umožňuje slúžiť ako virtuálna one-stop-line obchod pre všetky locksmithing a auto prístup potreby

Vitajte v obchode v Lockartist táto stránka ti pomôže vyriešiť problémy počas vášho nákupu,prosím, obráťte sa na zástupcu oddelenia služieb zákazníkom, ak nižšie spoločná otázka nemôže vyriešiť váš problém.

1. prečo si Vybrať nás?

A. Profesionálne: sme profesionálny tím v aute bezpečnostné produkty, poskytujeme technickú podporu personálu 7 x24 hodín.

B. Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka. Ak si kúpiť nie je v zhode s predajnú kvalitu, použiteľnosť alebo zápas popis, môžeme sa uistite, že všetky vaše problémy môžu byť vyriešené.

C. Záruka: ponúkame záruka na 12 mesiacov.

2. Pre prepravu spôsoby a metódy

A. Všetky tovar bude dodaný do 1 až 3 pracovných dní, raz poberať, ako je Čínsky lunárny Nový Rok, sviatok, Mid-festival Jesene, atď

B. Všetky tovar bude dodaný prostredníctvom DHL/EMS/Fedex Singapur/Čína post/Fínsko. Ak spoločnosť UPS/DHL/FEDEX dobierku, dodacia lehota je 5-10 dní, a 10-20 pracovných dní od EMS a 30-60 poštových zásielok pracovných dní. Poskytneme vám sledovacie číslo akonáhle tovar dodaný. Môžete sledovať stav svojej objednávky kedykoľvek poskytnúť sledovacie číslo, alebo nás kontaktujte najnovšie doprava aktualizácie stavu.

C. nie Sme zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými dovozného cla, daní a iných colných poplatkov za colné poplatky.

3.Aké formy platby sú schválené pre on-line nákupy?

Akceptujeme T/T, Kreditné Karty, Visa, MasterCard, PayPal,Západ Únie, atď.

4.Bude Lockartist poslať potvrdenie objednávky e-mailom?

Áno. Ak môžete poskytnúť vašu e-mailovú adresu, keď uvedenie objednávku, pošleme vám správu s potvrdením vašej objednávky v priebehu 24 hodín.

5.Náhrady:

Dodanie poplatky sú nevratné.Vracia s originálnym dokladom, bude vrátený v pôvodnom spôsob platby

Položky non-nárok na vrátenie alebo výmenu:

Konečný predaj položiek

Položky poškodený v dôsledku bežného opotrebenia a námahe

6.Spätnú väzbu a diskusia

Prosím, dajte nám päť-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi službami.

  • Položka Druh: Kód Čitateľov & Scan Nástroje
  • Názov Značky: LOCKARTIST

Štítky: rada l3, scanator, byd f3, byd s6, byd f3 pripojenia, 2 elm, čip psa čitateľa, auto key reader, f0, bezkontaktná čítačka.

Napísať recenziu

Lockartist Pôvodné Inteligentné tlačidlo 3 Tlačidlo 315MHZ Šifrované 46 čip s vložkou kľúč BYD pre G3/L3/F0/S6 Doprava Zadarmo

Lockartist Pôvodné Inteligentné tlačidlo 3 Tlačidlo 315MHZ Šifrované 46 čip s vložkou kľúč BYD pre G3/L3/F0/S6 Doprava Zadarmo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty