Nový produkt

Uhol Indikátor Rozsah Puška Mount Krúžky Bubble Level Pravej Ruke 25,4 očakávané mm 30 mm Trubica Pohľad Optické Montáže na Lov Príslušenstvo 2-47

999 položky

€10.06

-20%

€12.58

funkcia

1.Hodí spoločné puška odbory s 30 mm a 1" priemer rozsah rúry 2.Číslo sa zobrazí,keď je ihla sa pohybuje s pušky,ktoré označuje percent pušky je mimo úrovni 3.Vynásobte uvedené percent cieľa vzdialenosť ľahko vypočítať upravené vzdialenosť pre gravity 4.Bublina úrovni, tiež umožňuje ďalšie indikátor ak chcete dosiahnuť oveľa vyššiu presnosť .Bublina úrovni môže byť kladený na oboch stranách 5.Dizajn pre skutočných strelných zbraní 6.S vnútorný krúžok,adaptér sedel na pohľad dokonale.Všetky nastavenia sú adaptívne a pevné.adaptér rose dokonale na VX-2 ultralight 3-9x33mm trubice na pás z 26 mm.Možnosť optického montážnej trubky veľkosť alebo 24,5 alebo 30 rokov.

Popis:

Priemer: 30 mm s 1 palec(25,4 očakávané mm) adaptér Dĺžka: 73mm(2.9 palce) Prsteň Šírka:14 mm(0.5 inch) Uhol Ukazovateľ Dia: 30 mm(1.2 inch) hmotnosť:62 g(2.2 oz) Hotové: Black Matt Materiál:Zliatiny Alumimium Presnosť Chyba: 2-5

Balenie obsahuje:

1x uhol ukazovateľ bubble level 1x nástroj na inštaláciu

Q&A

1.Otázka: je to nosenie rozsah Odpoveď: áno, určite pre 30mm alebo 25,4 očakávané mm riflescope 2.Otázka: Bude to nosenie 1 palec rozsah trubice Odpoveď: Áno, ale budete musieť použiť vložky. (Priemer zmenšovanie)

O RiLong

Kuang Zhou RiLong Obchodovanie Vývoj co.ltd(RL) bola založená v roku 2008,sa nachádza v GuangZhou.RL je profesionál v Outdoor, Lov & Zariadení a Príslušenstvo.Našim poslaním je poskytnúť zákazníkom produkty vysokej kvality,rozumnú cenu a dobré riešenie pre globálne používateľov. Vítame vás z celého sveta, kontaktujte nás pre budúcu obchodnú spoluprácu a budovanie vzájomných výhod, aby veľký úspech!

Spätná väzba:

1,Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, nám dať 5 hviezd. Ak pochvalu prichádza s fotografiou zákazníka produktu displej, vašu ďalšiu objednávku bude páčiť dodatočnú zľavu. 2,Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami, prosím, nie priamo nám zlé spätnú väzbu (vaše zlé spätnú väzbu, bolí nás hlboko), pošlite nám e-mail. Za pozornosť, budeme určite vám uspokojivá liečba plán, ktorý umožní, aby ste 100% spokojní.

Kontaktujte nás:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás cez "kontakt teraz" odkaz a "chat teraz" prepojenie. Budeme reagovať na vás v priebehu jedného pracovného dňa.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Sprievodca Dĺžka: Iné
  • Materiál: Alumimium Zliatiny
  • Skončil: Čierny Matný
  • Presnosť chyba: 2-5
  • Sprievodca Typ: Valivý
  • Dĺžka: 73mm(2.9 inch)
  • Hmotnosť: 62 g(2.2 oz)
  • Priemer: 30 mm s 1 palec(25,4 očakávané mm) adaptér
  • Číslo Modelu: Uhol Stupeň Indikátor 2-0047
  • Prsteň Šírka: 14 mm(0.5 inch)
  • Uhol Ukazovateľ Dia: 30 mm(1.2 inch)
  • Názov Značky: Bumlon

Štítky: elcan vidina, bodka zbraň, veľké puška rozsah, ar10 handguard, atlas bipod, tvár na sklade, bipod, riflescope hakko, rifl rozsah, mosin nagant.

Napísať recenziu

Uhol Indikátor Rozsah Puška Mount Krúžky Bubble Level Pravej Ruke 25,4 očakávané mm 30 mm Trubica Pohľad Optické Montáže na Lov Príslušenstvo 2-47

Uhol Indikátor Rozsah Puška Mount Krúžky Bubble Level Pravej Ruke 25,4 očakávané mm 30 mm Trubica Pohľad Optické Montáže na Lov Príslušenstvo 2-47

Napísať recenziu

Súvisiace produkty