Nový produkt

2020 NOVÉ! Keyestudio NANO Štít s DC port pre Arduino Nano3.0

999 položky

€5.34

Sme najmä dizajn tento štít, aby sa problém pripojenie snímača štít keyestudio NANO riadiacej dosky ťažko.

Tento keyestudio NANO štít predĺžil digitálne a analógové porty ako 3PIN rozhranie (G-GND V-5V S-digitálny port/analógový port) Je tiež slúži na nejakú komunikáciu kolíky/žena hlavičky 2.54 mm ihrisku, ako I2C a sériová komunikácia.

Okrem toho vám môžu poskytnúť napätie potrebné na moduly snímačov cez modrú terminálu bloky na štít. Pretože niektoré senzorových modulov nie je používaný s 5V alebo 3.3 V, ale s zvláštne napätie.

Napájanie efektívne, štít prichádza s black DC hlavu. Na keyestudio NANO štít sa dodáva silu Power_Switch self-locking prepínač po DC hlavy je vstup DC 7-12V.

S externý napájací vstup, keyestudio NANO štít, ktorý poskytuje energiu NANO riadiacej dosky na jednej strane; to stably výstupy 5V (výstupný prúd 1,5 A) pre napájanie externého snímača / modul regulátora napätia čip L7805 na druhej strane. V poslednej, 5V môže preniesť do 3,3 V cez AMS1117-3,3 V čipu, a viedol von kolíky.

Štít prichádza s tlačidlo reset a 1 signálne kontrolky rovnako. Dva rady 2.54 mm pad otvory vyhradené na strane môžu viesť všetky externé rozhranie NANO riadiacej dosky. 4 MS upevňovacie otvory, aby štít stanovená na iné zariadenia jednoduchšie.

Vonkajšie vstupné napätie: DC 7-12V Výstupný prúd: 1.5 Maximálny výkon: 7W Pracovná teplota: -20 ℃ --60 ℃ Veľkosť: 57.3 * 53.5 mm Pin Hlavičky / Žena Hlavičky Ihrisku: 2.54 mm Priame upínacieho otvoru: 3 mm Životného prostredia atribúty: ROHS

  • stav: Nové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: SMD
  • Druh: Disk IC
  • Číslo Modelu: NANO štít
  • Aplikácia: nano
  • Názov Značky: keyestudio

Štítky: arduino nano projekty, rtc, arduino motorových štít, arduino shield, dab arduino shield, arduino nano v3, arduino nano, dc dole krok, arduino auta, arduino keyestudio.

Napísať recenziu

2020 NOVÉ! Keyestudio NANO Štít s DC port pre Arduino Nano3.0

2020 NOVÉ! Keyestudio NANO Štít s DC port pre Arduino Nano3.0

Napísať recenziu

Súvisiace produkty