Nový produkt

Externé Blu-Ray, DVD Napaľovačka diskov Prehrávač USB3.0 Typ-C DVD-RW, VCD, CD-RW Napaľovačka Jednotka jednotka superdrive Pre Apple Pro Air iMAC PC Notebook

999 položky

€82.62

-24%

€110.16

Vynikajúca kvalita je naša snaha, nerobíme lacné a produkty nižšej kvality, ✦ typ Rozhrania: USB3.0 + TYP-C ✦ USB Rozhranie: USB3.0(Spätne kompatibilné s USB2.0&1.0) ✦ Podľa spôsobu inštalácie: nie typ jednotky (okrem systému windows 98se) ✦ Error correction funkcia: Áno ✦ Disk špecifikácie: 12 CM, 8 CM ✦ Rozmery: dĺžka 15.2 CM / šírka 14.5 CM / výška 1.6 CM ✦ podpora Podpora pri inštalácii systém: XP, WIN7 a WIN8, WIN10,atď. ✦ Podpory operačný systém: WIN98/ME/2000/XP, VISATA, WIN7 a WIN8,WIN10, MAC OS8.6 alebo vyššie ✦ Rozsah: notebooku, mobile PC a kompatibilným POČÍTAČOM Prosím, skontrolujte, či sa tento výrobok podporuje DVD/CD/BD-ROM formát, ktorý chcete: ✦ rýchlosť Napaľovania: DVD-R: 8 X; DVD-RW: 4X; DVD+R: 8 X; DVD+RW: 4X; DVD+DL(D9): 4X; DVD-DL: 4X; CD-R: 24X; CD-RW: 16X ✦ Čítanie rýchlosti: (na čítanie DVD-RAM) DVD-R: 8 X; DVD-RW: 6X; DVD+R: 8 X; DVD+RW: 6X; CD-RW: 16X; CD-ROM: 24X ✦ Čítať parametre: BD-ROM: 6X BD-R: 6X BD-RE: 2X DVD-ROM: 8X CD-ROM: 24X DVD-RAM: 5X ✦ Napáliť parametre: 6X Blu-ray BD-R: 4X; BD-RDL BD-RE BD-REDL: 2X; DVD-R: 8x; DVD+R: 8 x; DVD-RW: 6x; DVD+RW: 8 x; DVD-RAM: 5X; DVD+R DL 2.4 X; DVD-R DL: 2X; CD-R: 16x; CD-RW: 10x

Predtým, než sa prikročí k negatívnej spätnej väzby prosím, dajte nám šancu, aby vyriešili problém.

Kontaktujte nás, Ak si chcete kúpiť hromadne, budete mať veľmi dobrý veľkoobchodné ceny.

Doprava Politiky

1. Všetky objednávky bude dodávaný v troch dní po prijatí platby (okrem stockout)

2. Máme loď na Overené Adresu, môžete zmeniť doprava určenia, ak nás kontaktujete na registrovaný E-Mail alebo www.vitek.sk správy.

3. Sme pack všetky položky na bezpečnú dopravu v BUBLINE MAILER OBÁLKY alebo Pevný Rámček.

4. Všetky pozemky sú zaslané prostredníctvom Medzinárodnej Leteckej Pošty. Ak sa rozhodnete pre Urýchlené alebo Kuriérskou prepravnou Službou, pošleme ho EMS, DHL alebo UPS.

5. Zásielky budú doručené do 15~25 dní po doručení pre väčšinu krajín. To môže trvať viac ako 4 týždne na niektorých krajinách a regiónoch, ako je Taliansko, Rusko, Brazília, Čile, Južná Afrika, Mexiko, Východná Európa, Afrika, stredná a Južná Amerika, Central & v Západnej Ázii. Prosím, nenechajte ponuku, ak nemáte dostatok trpezlivosti, alebo zvoľte si, prosím, Urýchlilo Dopravu.

6. Ako pozemok je medzinárodne z Číny, Občas tam možno niektoré odkladu na ceste. Kontaktujte nás, ak ste nedostali v čase.

7. Sme radi, že môžeme kombinovať aukcií a uložiť si peniaze na poštovné (AK REKLAMA HOVORÍ, ŽE POLOŽKA NIE je MOŽNÉ KOMBINOVAŤ).

Expresné Zásielky (DHL, Fedex, UPS, EMS ): To zvyčajne trvať 5 až 10 pracovných dní s sledovacie čísla. To je najrýchlejší spôsob, ako, viac expedičný poplatok je potrebné určite.

Návrat Politiky

A. ponúkame len záruku na položky, ktoré sú prijaté chybný spôsobené prepravou alebo poruchy výrobku. Naša záruka sa nevzťahuje na Non-Kompatibility alebo Nepochopený Reklamy. Vyhradzujeme si právo určiť, či vaša objednávka bude vymenené alebo nahradené.

B. nie Sme zodpovední za škody spôsobené používaním, nesprávnou inštaláciou, alebo zneužívanie. Akceptujeme vrátenie a náhrada za chybné položky, iba.

C. Náhrady udelené len vtedy, ak je položka chybná na dorazí (DOA) a nemôžu byť nahradené. Ak položka nájsť DOA, položky sa musia vykazovať v rámci 3 dní a vrátiť sa k nám do 14 dní od dátumu dodania for exchange, kupujúci sú zodpovední o vrátil lodné náklady. Vrátenie bude vykonaná pri návrate prišla.

D. Vrátenie a Výmena je povolené po potvrdzujeme, že položka je forma našej predajni a položka sa s kvalitu problém, a budeme tiež vrátenie zodpovedajúce náklady Kupujúceho vrátane dopravy poplatok odoslanie položky späť, ale Kupujúci by mal platiť za expedičný poplatok pri návrate na prvom mieste.

E. V prípade, že vracia tovar nie je náš výrobok, alebo bez kvalitu problém po kontrole, budeme odmietnuť vrátiť alebo vymeniť produkt a nie vrátenie peňazí.

  • Druh: Blu-ray Burner
  • Disk Štandard: DVD - RW
  • Typ Rozhrania: USB3.0 + TYP-C
  • Produkty Stav: Skladom
  • Číslo Modelu: Univerzálny
  • Disk Loading Režim: Zásobník Typu
  • Položka Stav: Nové
  • Maximálne Rýchlosti Napaľovania DVD: 8x
  • Funkcia: blue ray 3d film
  • Formát Nahrávania: DVD±RW/DVD-RAM
  • Záruka: 1 Rok
  • Spôsob inštalácie: Externé
  • Aplikácia: Externé
  • Package: Áno
  • Názov Značky: BillionCharm
  • Typ Jednotky: DVD-RW
  • Pamäť Kapacita: 4MB

Štítky: 2011 imac, jeden din dvd prehrávač s gps, blu ray disk, dvd, bluray horák, sony dvd prehrávač tv, herný notebook, blu ray burner, blu ray, apple dvd.

Napísať recenziu

Externé Blu-Ray, DVD Napaľovačka diskov Prehrávač USB3.0 Typ-C DVD-RW, VCD, CD-RW Napaľovačka Jednotka jednotka superdrive Pre Apple Pro Air iMAC PC Notebook

Externé Blu-Ray, DVD Napaľovačka diskov Prehrávač USB3.0 Typ-C DVD-RW, VCD, CD-RW Napaľovačka Jednotka jednotka superdrive Pre Apple Pro Air iMAC PC Notebook

Napísať recenziu

Súvisiace produkty