Nový produkt

Bielenie Nevinná Ampoule Hydratačný Výživný Podstate Odľahčiť Melanínu, Rozjasnenie Pokožky MH88

999 položky

€6.02

-30%

€8.60

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Zubov bez poškvrny Ampoule Hydratačný Výživný Podstate Odľahčiť Melanínu, Rozjasnenie Pokožky MH88

Funkcie :

1. Naše Bieliace Nevinná Ampoule efektívne odstraňuje pigment, tmavé škvrny a melanínu, ako aj na podporu jas a viditeľne aj tón pleti pre vás.

2. Bohaté na Glutatión, Glycerín a Beta-Glukánu, tento pleť-upokojujúci podstate je antioxidant-obohatený ktorý okamžite chráni vašu pleť proti znečisteniu a poškodeniu životného prostredia, prevencia ovisnuté, vrásky, a matnej pleti.

3. Formulovaný s vysoko koncentrovaná kyselina hyalurónová a mieste obrany komplex, čerstvo zapečatené individuálne balenie ampoule zvyšuje znižuje zafarbenie, hlboko hydratačný a anti-starnutie buniek opravy.

4. Tento jemný, rozjasnenie tváre podstate je musí mať položky pre starnutie a dehydrovanú pleť, ktoré omladiť vašu pleť vyzerať dewy priesvitnosť, hladkosť a plumpness.

5. Podporuje viditeľne aj a tón pleti. Zvyšuje anti-aging & koža k regenerácii buniek. Vysoko koncentrované leštenie & mieste defense complex. Anti-wrinkle & tvrdí, veľkej vlhkosti úrovni.

Špecifikácia :

Netto Obsahom: 7x1.5mL

Čas Použiteľnosti: 3 Roky

Funkcia: Zubov&Nepoškvrnené

7x podstate

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.vitek.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

  • Názov Značky: ŽIVÉ GLAMOUR
  • Funkcia: Hydratačné
  • Číslo Modelu: PODSTATA
  • Príprava: Kvapalina
  • Pohlavie: Unisex
  • Zložka: As
  • Číslo Certifikátu: 20191006
  • Krajina/Región Výroby: Čína

Štítky: očná maska pleť, garland, t20 220v, acn patch, moisture serum, ios odľahčovacia, tvár gold sérum, botox, melanín poppin, peptid sérum.

Napísať recenziu

Bielenie Nevinná Ampoule Hydratačný Výživný Podstate Odľahčiť Melanínu, Rozjasnenie Pokožky MH88

Bielenie Nevinná Ampoule Hydratačný Výživný Podstate Odľahčiť Melanínu, Rozjasnenie Pokožky MH88

Napísať recenziu

Súvisiace produkty