Nový produkt

Ochrana vôd senzor vody pre laserové stroj ochrany

999 položky

€12.33

ochrana vôd senzor vody

co2 laserový stroj water control senzor

ochrana vôd

laser hladiny vody prepínač

prietok vody snímač

hladina vody upozornenie

co2 laserový stroj water control senzor ochrany vôd,

môže upozorniť na bicykli stav a úroveň vody ,môže alarm ľudí.

Vysoká kvalita teplej predávať vody sernor a ochrany vôd

Doprava

1.Prosím, otvorte balík a skontrolovať, či sú niektoré škody pred prihláste sa, ak tam sú niektoré škody , prosím, prihláste sa a ihneď nás kontaktujte.

2.Budeme si vybrať najlepší spôsob, ako odoslať tovar, ak vám kuriér ste si vybrali to nie je dobré, aby sa Vôľa.

3.Máme loď na svete, ale ak vaša krajina je vlastná prísne, prosím, kontaktujte nás pred cenovú ponuku na kontrolu detail a potvrdené.

Platby

Akceptujeme banka, TT (telegraficky),western union paypal a pod.

Platba musí byť vykonaná v 48hours dražby čas konca

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Vrátenie peňazí

Keď máte pozemok, a nie je spokojný tovaru alebo má iné problémy, ako napríklad rozbité ,pls povedzte nám detail dôvodu a poskytnúť fotografie

Akéhokoľvek dôvodu vyžadované pre všetky náhrady. Položka musí byť v jej pôvodnom stave a bez fyzického poškodenia. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu

Kontaktujte nás

Vitajte vo svete zákazníka informovať a otázku ,budeme sa snažiť v našich silách, aby spätnú väzbu zákazníkov prostredníctvom e-mailu do 1 pracovných dní.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité ,prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 star , ak ste spokojní s našimi položky a služby .

Ak máte akýkoľvek problém s našimi položky alebo služby, prosím voľne napíšte nám najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu ,budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom

  • Číslo Modelu: seňor

Štítky: hviezda labs mikina, stapleless zošívačka, prepnúť západku, schodisko nálepky, Z nehrdzavejúcej Ocele lunch box, hviezda hlavu skrutkovač, formy živice listy, tkaných biele ženy, olejový filter 16 dci, monokulárne kože.

Napísať recenziu

Ochrana vôd senzor vody pre laserové stroj ochrany

Ochrana vôd senzor vody pre laserové stroj ochrany

Napísať recenziu

Súvisiace produkty