Nový produkt

Čierny Orech Drevo, Krúžok Držiak Na Stojan Dreva Prst Prsteň Polica Stôl Krúžok Displeja, Stojan Na Šperky, Drevených Blok Krúžok Displej Rekvizity

999 položky

€16.28

[xlmodel]-[custom]-[50068]

Čierny Orech Drevo, Krúžok Držiak Na Stojan Dreva Prst Prsteň Polica Stôl Krúžok Displeja, Stojan Na Šperky, Drevených Blok Krúžok Displej Rekvizity

Táto cena je len displeja, stojan a neobsahuje šperky.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[50069]

FAQ

1 . Je nejaká zľava pre hromadnú objednávku?

Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny. Ak potrebujete viac informácií alebo si chcete prispôsobené produkty kontaktujte nás pre ďalšiu diskusiu. Sme 18 hodín online pre vás. (okrem dovolenku).

2. Podporujete drop shipping?

Áno, akceptujeme drop shipping. Prosím miesto, aby správne adresu. Nenechávajte a dodacia adresa líši od vášho účtu adresu. Inú adresu cien je úplne iná, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre cenovú ponuku.

3. Všetky fotky sú reálne foto?

Fotografie všetkých produktov, ktoré predávame sú skutočné strieľať.

4. Ako sa o Kvalitu?

Kvalita je našou hlavnou kompetenciou. Máme vlastné značky TOWNSBOX a top 10 továrne z Číny, ako našich dodávateľov. Každý produktov bude prísne kontrolované pred odoslaním zabezpečiť každý môžu klienti získať nádherné výrobky s vysokou kvalitou. Tam sú niektoré hrozné predávajúci využiť náš obraz predávať zlé kvalitný výrobok s nižšou cenou. Odporúčame vám kúpiť vzorky pre porovnanie skôr, ako budete robiť hromadné nakupovanie .

5. Popredajný Servis?

Akonáhle ste dostali náš produkt, bez ohľadu na to, aké problémy máte, prosím neváhajte nás kontaktovať v čase. Budeme sa snažiť v našich silách, na vyriešenie vášho problému na základe vzájomnej výhodnosti. Budeme odpovedať váš problém, keď sme videli váš odkaz čoskoro.

6. Prečo Logistiky sú tak pomaly, aby niektoré krajiny?

Všetky naše výrobky majú takmer tenké zisk, a máme loď ich zadarmo do väčšiny krajín, takže nemôžeme dovoliť drahé Vyjadriť, ako DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS. My si relatívne priaznivé Čína Príspevok Air Mail alebo Hongkong Post, zvyčajne to trvá o 15-35 dní vo väčšine regiónov sveta, len niekoľko vzdialených oblastiach, potrebujú viac času na prepravu, prosím, trpezlivo čakať. Ak ste v naliehavú potrebu našich produktov, môžete si tiež vybrať, DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, ale mali by ste zaplatiť príslušné Logistické poplatky. Vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas.

7. Aby proccessing čas.

Aby proceesing čas trvá asi 1-5 dní. Prispôsobený objednávku môžete trvá dlhší čas.

8. Spôsoby dopravy

Máme loď po celom svete EMS DHL, FEDEX UPS E-Paket, Čína Príspevok, Singapur Post, Hongkong Post a tak ďalej.

Nie sme schopní kontrolovať čas dodania, pretože to je spracovaná služby Tretích strán, ale ak pozemok nie dorazí do očakávaný čas, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám sledovať ho a dá vám spokojní odpoveď.

9.Budú tam všetky dane alebo rukoväť poplatky na mojej objednávky?

Väčšina objednávok by deliveried klientom priamo. Niektoré objednávky sa môžu potrebovať podporu vykonať colné odbavenie, alebo platiť daň, a tak keď to dosiahne svoju krajinu. Daň je účtované podľa vášho vlády . Ako zvyčajne, dopravca by vám poslať e-mail/ message alebo volať vám ponúknuť niektoré súbory ako "faktúra" dokončiť colné odbavenie. Stačí k tomu, ako ich žiadosť. Ak nás potrebujete pomôcť, aby sa faktúry, stačí napísať správu na vedomie nás. Pred uvedením poradí, uistite sa, že viete, ako handble colné odbavenie a vám je jasné, vaše vlády o daňovej politike. Keď uvedenie objednávku, môžete zanechať správu na vedomie nám vašu požiadavku na balenie, doprava, faktúry atď. čo by zabránilo oneskorené na colné odbavenie a dane. Niektoré krajiny ako Brazília, Španielsko, sú prísne v oblasti ciel. Pre akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte a dajte mi vedieť v prvom rade.

10. Tam sú niektoré malé problémy, ktoré máme na vedomie.

Obrázky a tovar má nuansy je normálne

Prosím, aby veľkosti 1-3 mm chyba s ručné meranie

  • Klasifikácia: Non-skladací Stojan
  • Použitie: Iné
  • Názov Značky: Loripos
  • Platné Priestor: Šatník
  • Veľkosť: M
  • Funkcia: Skladom
  • Typ Inštalácie: Typ Podlahy
  • Materiál: Drevo
  • Číslo Modelu: KKM2019040718
  • Č. z Stupne: Jeden

Štítky: cross stitch hory, tabl, mini skryté audio hlasový záznamník, polievková lyžica lyžička, 3 stylus, black placemat, placemat dreva, nočný stolík v spálni, Čierny Orech, prípade, kalimba.

Napísať recenziu

Čierny Orech Drevo, Krúžok Držiak Na Stojan Dreva Prst Prsteň Polica Stôl Krúžok Displeja, Stojan Na Šperky, Drevených Blok Krúžok Displej Rekvizity

Čierny Orech Drevo, Krúžok Držiak Na Stojan Dreva Prst Prsteň Polica Stôl Krúžok Displeja, Stojan Na Šperky, Drevených Blok Krúžok Displej Rekvizity

Napísať recenziu

Súvisiace produkty