Nový produkt

2F*10*10*25*75 CNC nástroj volfrámové zliatiny frézovanie fréza špeciálny plochý hliníkový karbidu zliatiny fréza hliníkovej zliatiny frézovanie fréza

999 položky

€11.55

-24%

€15.20

Typ:2F*10*10*25*75

OAL(L): 75mm

Rezanie priemer(D1): 10 mm

Priemer drieku(D2): 10 mm

Rezanie L(L1): 25 mm

Materiál: karbidových

Vhodné pre spracovanie materiálov: všetky typy hliníkových výrobkov

Hlavné vlastnosti: veľmi jemných častíc karbid volfrámu základný materiál má vysokú húževnatosť, vysokú pevnosť a odolnosť voči oderu, ktorá je určená pre high speed (M/C tvrdosť vysoká rýchlosť rezania, môže vykonávať na formy tepelnej úpravy priamo spracované výtvarné spracovanie, volfrámové ocele materiálu: 0.4 u špirála uhol: 35 stupňov, ploché konci frézovanie frézy na strane frézovanie, frézovanie drážky. Široký rozsah použitia. Ak chcete znížiť počet zmena nôž, zlepšiť stroj Ťia ovládanie hodnotiť, uložiť formy výrobného procesu, navrhol, aby rezanie HRC60 stupňov kalenie ocele materiál.

Vhodné pre: 2 čepeľ na rezanie groove založené, 4 čepeľ na strane drvenia a mletia. Naznačujú, rezanie HRC60 stupňov oceľ materiál.

[pomocou tool tipov]

S cieľom získať lepšie rezanie povrchu a predĺžiť život frézy. Prosím, uistite sa, že používať vysokú presnosť, vysoká pevnosť, dynamická rovnováha lepšie zvládnuť.

1 používanie tohto nástroja pred, prosím vyskúšajte nástroj na priehybu, nástroj deformáciu presnosti ako 0.01 MM, prosím, správne po rezaní.

Chuck 2 nástroj previs dĺžka taký krátky, ako je to možné, výška rozšírenie nástroj, ak je predĺžená dlhšie, prosím, znížiť rýchlosť, krmivo rýchlosť a rezanie sumu.

3 v rezanie vibrácie alebo zvuk ak sa abnormálne, prosím, znížiť otáčky vretena a rezanie množstvo zlepšiť tak ďaleko.

4 oceľ materiál chladenie s rozprašovačom alebo jet je najlepšie vhodný spôsob, ako zarobiť vysoké hliník titán hrať najlepšie. Z nehrdzavejúcej ocele, titánové zliatiny a žiaruvzdorné zliatiny neodporúča používať vo vode rozpustné rezné kvapaliny.

5 rezanie režimov podľa obrobku, zariadenie, softvér vplyv vyššie uvedené údaje sú iba orientačné, byť rezanie v rovnovážnom stave po kŕmenie rýchlosť zvýšiť 30%~50%.

Kupujúci by mal vedieť.

Poštovné A Prepravné:

Nákladnej dopravy: Doprava Zdarma na celom svete , poslať Čína Príspevok Letecky.

Dodacia lehota o 10-50 pracovných dní. Niektoré krajiny môžu odkladu 4-5 týždňov.

Prepravujeme tovar do 3 pracovných dní od prijatia platby vymazané.

Toto je normálny čas príchodu sadzba pre váš odkaz:

Krajina

Pracovné Dni(nie vrátane sviatkov)

5-9

10-15

16-20

21-25

26-35

>35

Spojené Štáty

Menovitý(čas prišiel)

5.1%

50.1%

33.6%

7.5%

3.7%

Kontaktujte nás

Európa

Menovitý(čas prišiel)

8.6%

61.2%

19.1%

7.0%

4.1%

Kontaktujte nás

Austrália

Menovitý(čas prišiel)

4.7%

52.6%

30.2%

9.6%

2.9%

Kontaktujte nás

Kanada

Menovitý(čas prišiel)

6.7%

50.6%

30.4%

8.5%

3.8%

Kontaktujte nás

Rusko

Menovitý(čas prišiel)

1.5%

10.3%

29.7%

41.2%

Bude 18,8%

Kontaktujte nás

Ázia

Menovitý(čas prišiel)

10.5%

30.6%

43.8%

12.1%

4.0%

Kontaktujte nás

Ostatné Krajiny

Menovitý(čas prišiel)

3.5%

25.0%

47.9%

17.9%

5.7%

Kontaktujte nás

Snažíme sa čo najlepšie zabezpečiť rýchle služby. Avšak, ako nepriaznivým počasím, Čisté Obyčaje, Sviatky a pod dôvodu, niekedy nepredvídateľných oneskorenie môže nastať. Ak to bolo viac ako 35 dní od vašej úhrady dátum a nebolo doručené, kontaktujte nás okamžite, budeme pracovať rýchlo vyhľadajte položku a pomôcť ho vyriešiť.

Upozornenie:

Ak si chcete tovar naliehavo, môžeme ho poslať prostredníctvom EMS alebo UPS,DHL a pod. Ale majú na plus niektoré nákladné .Robiť kontaktujte nás prvá, ak chcete EMS,UPS,DHL a pod kuriérom.

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na každý medzinárodnej prepravy vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Poznámka: kupujúci potrebuje, ak vaša krajina musí platiť dane, sme žiadnu zodpovednosť za to, ďakujeme za pochopenie.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. (PROSÍM, NIE listy nám 1, 2, 3, alebo 4-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby. Len 5-Podrobné Hodnotenia sú vítané.) Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Priemer frézy: 10 mm
  • Materiál: Karbid
  • Povlak: altin
  • Druh: Koniec Mlyn
  • Priemer Drieku: 10 mm
  • Celková dĺžka: 75mm
  • Produkt model: 3F*10*10*25*75
  • Číslo Modelu: 2F*10*10*25*75
  • Spracovanie materiálu: Hliníkové produkty
  • Priemer: 10
  • Celková Dĺžka: 75
  • Balenie: Plastový Box
  • Flauta dĺžka : 25 mm

Štítky: tesnej blízkosti vŕtačka, zatvoriť peňaženku, 9 f 5 cm, corsage gotický biela, kryt svetlometu w204, corsa posilňovač riadenia, corsa footwell svetlo, corsa parkovací senzor, variť sporák, 4 horáky, v blízkosti oddelené uši.

Napísať recenziu

2F*10*10*25*75 CNC nástroj volfrámové zliatiny frézovanie fréza špeciálny plochý hliníkový karbidu zliatiny fréza hliníkovej zliatiny frézovanie fréza

2F*10*10*25*75 CNC nástroj volfrámové zliatiny frézovanie fréza špeciálny plochý hliníkový karbidu zliatiny fréza hliníkovej zliatiny frézovanie fréza

Napísať recenziu

Súvisiace produkty