Nový produkt

Strapec náušnice rezanie zomrie nové vysekávané &drevené zomrie Vhodná pre bežné die rezacie stroje na trhu

999 položky

€12.32

-25%

€16.43

Náušnice veľkosť: 2 palcový: Výška (5,1 CM) Šírka (2 CM) 2 .25 palcový: Výška (5.7 CM) Šírka (2.25 CM) 2,5 palca: Výška (6,4 CM) Šírka (2,5 CM) 2.75 palcový: Výška (7 CM) Šírka (2.75 CM) 3-palcový: Výška (7,6 CM) Šírka (3 CM)

Vážený Zákazník: Naším hlavným laserový nôž formy (drevo plesní) Vhodná pre bežné die rezacie stroje na trhu (napr. big shot plus atď.) Môžete vystrihnúť všetky typy materiálov (napríklad: vizitky papier, látky, kože, magnetický papier, atď.) Môže byť použitý jednotlivcami, rodinami a podniky, bezpečný a spoľahlivý poznámka: 1. Tento produkt je drevená plesní pomocou dreva technológia spracovania. Diery a medzery na okrajoch dosky nemajú vplyv na bežné použitie. 2. Doručenie do 3-5 pracovných dní po obdržaní platby. Doprava zadarmo sľubuje, že prídu do 45 dní. Rýchle dodanie vyžaduje, aby kupujúci nesie nákladnej 3. Akceptujeme vlastné formy. Je potrebné posielať fotografie, grafické veľkosť, maximálny formy šírka (zvyčajne 6in = 15.24 CM a 9 v = 22,5 CM) môžete zmeniť aj veľkosť, tvar, atď. naše existujúce formy grafiky. My vám spracujeme do 12 hodín v pracovných dňoch a informovať vás o výsledkoch 4. Problém môže byť premietnuté cez zákaznícky servis a riešiť prostredníctvom vyjednávania. Ak otázka je pravda, dáme vám o uspokojivú odpoveď. 5. Vzhľadom na časový rozdiel, komunikácia je nevhodné. Odpovedzte, prosím, na naše podrobné informácie. Môžete ušetriť čas na oboch stranách Ak máte ďalšie služby a otázky, kontaktujte nás prosím prostredníctvom e-mailu, Logistika sledovania bude poskytovaná prostredníctvom e-mailu. Ak vaša oblasť nie je doprava zdarma oblasti, môžete obráťte sa na nás pre cenovú ponuku. Ďakujeme vám za návštevu mojej obchodu. Naše produkty dúfam, že sa vám priniesť veľa zábavy. Ďakujeme

  • Číslo Modelu: KT641
  • Názov Značky: muyu
  • Vzor Typ: Nepravidelný Obrázok

Štítky: handričkou vysekávané, kožené náušnice vysekávané diera, drapákové vysekávané, zlaté náušnice rez, drevený rez zomrieť, baletu luskáčik vysekávané, žaba vysekávané, plavidlá vysekávané, strapce náušnice rez, obdĺžnikový vysekávané.

Napísať recenziu

Strapec náušnice rezanie zomrie nové vysekávané &drevené zomrie Vhodná pre bežné die rezacie stroje na trhu

Strapec náušnice rezanie zomrie nové vysekávané &drevené zomrie Vhodná pre bežné die rezacie stroje na trhu

Napísať recenziu

Súvisiace produkty