Nový produkt

2 ks/Veľa Jednu Farbu Rock Svetlá Atv Suv, Offroad Auto, Nákladiak, Čln Podvozok Svietiť Chodník Plošinu Lampa Underglow Led, Neónové Svetlá Vody

999 položky

€5.62

-43%

€9.87

2 ks/Veľa Jednu Farbu Rock Svetlá Led Daytim svietenie Svetlé a robustný Svetlá pre Široké použitie Lode Auto Auto

9W Led Rock Svetlo Špecifikácie: Položka:led rock svetla Príkon:9W Napätie:10~36V Led:3 ks, C-R-EE LED Svetlo, farba:biela, zlatá, žltá, modrá, červená, zelená Vodotesný:IP67 Materiál:Diecast aluminumLens Materiál:PC Multi Functionindicator, dekorácie montáž bracketsstainless oceľový držiak Veľkosť:2 palca Na lodi vodotesné Mini Led Rock Svetlá pre univerzálne použitie, môžete Si ho nainštalovať kdekoľvek chcete:

Jednoduchá inštalácia, DIY štýl, môže byť namontovaný kdekoľvek chcete. Ideálny pre vozidla podvozok interiér, exteriér atď.

Môžete ju použiť v akejkoľvek náročnej prostredia:

Úplne vodotesný, shockproof, proti korózii, žiadne starosti prácu v daždi alebo aj prácu pod vodou a drsnom prostredí.

Odolný dizajn & dlhšia životnosť:

1. Zabalený v ochrannom polymér, aby sa zabránilo akejkoľvek vody, nečistoty, alebo nadmerného tepla škody, môže pracovať pod vodou.

2. PC šošovky LED svetlo hrubé vystužené, dlhodobé používanie bez objektívu žltnutie, CR-EE LED čip až 50, 000 hodín životnosť.

3. Die-cast hliníkového plášťa, aby to shockproof, anti-korózne, a lepší rozptyl tepla.

4. Môžu pracovať pod vodou

5. Vhodné pre 9V-32V Aplikácie:

1. Univerzálny nosenie, tento LED rock svetlo pre všetkých značiek a modelov. Mini veľkosť, aby sa Zmestili na auto, nákladné, offroad, na palube lode, sportbikes, krížniky, cestovanie, ATV, UTV, Golfové autíčko a pod.

2. Široko používaný v rámci vozidiel, vnútorné svetlo, auto svetlá, karty svetlá, off-road svetlá, predné svetlo stroje, poľnohospodárske stroje, stavebné svetlá, predné svetlo rýpadlá,, vysokozdvižný vozík svetlá, sneh svetlá, ľahké obrnené vozidlá a iné vozidlá s osvetlením.

1. Predávajúci je Spôsob Dopravy, vždy používame Štandardné logistiky a Rýchlo, logistika, ako DHL,Fedex IE,Fedex IP, TNT,UPS,EMS,Čína Príspevok Vzduchu Balík, Čína Príspevok Air Mail,atď. Okrem Ruska,Brazílie , Venezuely a vzdialenej oblasti. To bude tým, EMS,Čína Príspevok Air Mail,atď. Čas o 30 až 90 dní.

2. Všetky objednávky budú spracované do 3-7 pracovných dní od pondelka do piatku, Okrem Číny Dovolenku.

3.Dovozné Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto starosti sú kupujúceho zodpovednosti.

4.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom. Vďaka.

5. Ak nie ste si to do prepravného času,prosím, kontaktujte nás bez váhania, Budeme kontrolovať, to na pošte a zvyky.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3.Dôkazy Sprievodca:

1). Fotografie rozbité žiarovky

Budete požiadaní, aby ste zaujali jasné fotografie a napíšte nám. Fotografie by mali byť žiarovka s zapnutie a vypnutie.

2). Videá rozbité žiarovky

Ak fotky nie sú schopní preukázať, LED lampy sú chybné, videa je potrebný. Prosím, pripojte žiarovka s 12V napájací adaptér a ukázať nám vo videu, ktoré sa pripojili ste žiarovku správne s napájacie káble. Vďaka.

Poznamenal: Umelo poškodený, nie je zahrnuté v návratovej politiky.

Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby,láskavo nám dať 5 hviezd spätnú väzbu po prijatí zásielky.

Q&A

1. Ako sa o online aktualizovať informácie?

Sledovacie číslo bude aktualizované on-line informácie o rôznych spôsobov dopravy rôznych aktualizované čas. Express(DHL,TNT,Fedex,UPS,atď.) online aktualizované informácie o 2-3days, Chinapost (Vzduch Percel, Air Mail,) online aktualizované informácie je o 7-15days,prosím, trpezlivo čakať, či sa rozhodnete pre tento spôsoby dopravy.

2. Ako postupovať, ak sa dostaneme rozbité balík s expedíciou ľudí?

Keď sa položky doručenie vám,prosím, skontrolujte položky, pozorne, ako sa prihlásiť svoje meno. Keď ste začiarknite položky, mimo balík je nefunkčné ,prosím, odmietajú a tvrdia, logistické spoločnosti,ak viete položky balík poškodený a stále prihlásiť a súhlasíte, že nemôžeme robiť, že po-predajný servis pre vás, pretože zásielky problém.

3. Ako to urobiť s led zlomené, alebo nefunguje?

Keď sa dostanete dobre zabalené položky, prosím, otvorte balík prvý a test najprv nainštalovať na autá alebo motocykel, na kontrolu svetla, je normálne pracuje, alebo nie,ak všetky led nefunguje,pošlite nám fotky alebo video, najprv budeme robiť po-predajný servis pre vás,prosím neotvárajte spor prvý,ďakujeme, že ste.

  • Funkcia: Odolný Dizajn
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Príkon: 9w
  • Materiál: Hliníkový kryt
  • Farebná Teplota: 6000K
  • Názov Značky: MOVOTOR
  • Objektív: PC
  • Poloha: Strany
  • farba: Biela/Modrá/Červená/Zelená/Žltá
  • Uhol Lúča: Povodeň
  • LED Čipy: C REE
  • Veľkosť: 2inch
  • Stupeň: 360 stupňov
  • Názov Položky: led rock svetlá
  • Ochranou Proti Vniknutiu Vody: IP67
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Životnosť: viac ako 50000 hodín
  • Druh: Pracovné Svetlo
  • Namontovanie: pre univerzálne offroad vozidiel
  • pracovná teplota: -40 do + 80 stupňov

Štítky: lampa soľ, čelová lampa pre atv, cr322, 12v čln, 4x4 off road, 4d led, 9 palcový led, yacht modré svetlo, auto lampa, panel led offroad.

Napísať recenziu

2 ks/Veľa Jednu Farbu Rock Svetlá Atv Suv, Offroad Auto, Nákladiak, Čln Podvozok Svietiť Chodník Plošinu Lampa Underglow Led, Neónové Svetlá Vody

2 ks/Veľa Jednu Farbu Rock Svetlá Atv Suv, Offroad Auto, Nákladiak, Čln Podvozok Svietiť Chodník Plošinu Lampa Underglow Led, Neónové Svetlá Vody

Napísať recenziu

Súvisiace produkty