Nový produkt

64GB 256 GB Pôvodná základná Doska pre iphone, 8 Vysoko kvalitné testované Továreň Odomknutý s / bez dotyk ID pre iphone8 Doske

999 položky

€58.37

Vitajte v našom obchode! Venujte prosím pozornosť k našej dôležité tipy: 1.Ak sa rozhodnete poskytnúť nám poradí, Prečítajte si, prosím, všetky is zavedené,v prípade pochybností nás môžete kontaktovať. Inak Sme ako ste si prečítali všetky zavedené,a pochopiť informácie o výrobku. 2 . Ak chcete veľa ,prosím, kontaktujte ma, alebo zanechať meassage na mňa , ja som vám to najlepšie whoelsale ceny.

3. K dispozícii sú dva druhy dosky na odkaz , jeden s dotyk ID ,ďalší bez dotyk ID ,Ak ste objednávku ,pls všimnúť ,vďaka

1.doska je v pôvodnom a odomknutý ,je To zadarmo a čisté iCloud ,môžete zadať svoje vlastné iCloud, môže použiť v jednej krajine , ale to nie je nič nové ,ako viete ,všetky pôvodný dosky nemá nové ,všetky použité a starý,pred expedíciou ,otestujeme ho znova a znova ,aby ste ho mohli 100% dobré pracovné ,vítajte ho objednať .nemáme accpet akýkoľvek spor o doska sa používa, alebo starý, alebo druhej strane,vďaka

2. ak neviete, ako nainštalovať, postupujte,prosím, montáž, odbornú osoba, akýkoľvek problém, ktorý bol coused inštaláciou ,nebudeme zodpovední za to ,vďaka!

POZNÁMKA:

ak sa rozhodnete základnej dosky bez dotyk ID ,Odtlačkov prstov a tlačidlo domov všetko, nie je práca , nie je možné stlačením tlačidla ,budete musieť použiť AssistiveTouch, aby sa namiesto úvodného tlačidlo na ovládanie telefónu , bez ohľadu na to, čo robíte, funkcia nebude nikdy fungovať ,pls poznámka: tento ,vďaka

S cieľom zabezpečiť zobrazí vaša objednávka viac bezpečnejšie a rýchlejšie, budeme sa snažiť, aby to, čo by sme mali robiť , ale pretože v rôznych krajinách s rôznymi colných pravidiel, Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Ak balík nie je možné doručiť z dôvodu kupujúci dôvodu (vrátane odmietol podpísať), kupujúci by mal dovoliť všetky náklady navyše!

1.Akceptujeme platby cez www.vitek.sk ESCROW

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednávke predložiť.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

4.100% na všetky dodávané výrobky budú testované pred poštovné a zaručujeme, že všetky naše výrobky môžete získať bude pracovať v poriadku.

5.Sme v súčasnosti loď na celom svete countried.Okrem APO/francúzskej polynézie pomocou dôveryhodné tretie strany, kuriérske služby.

6.Ako dlho to príbehy pre mňa reveive objednávky.

7.Čas potrebný na získanie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov:spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že robíme maximum, aby sme uistite, že ste dostať vašu objednávku načas.Nižšie sú odhadované časové horizonty.

Nižšie sú naše partnerstvo logistické spoločnosti a predpokladaný čas rámy.Čas v tranzite, sa líši v závislosti od toho, kde sa nachádzate.

Spôsob Doručenia Odhad Času

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

UPS 3~7days

EMS 8~12days

www.vitek.sk Štandardná Doprava 19-39days

www.vitek.sk Premium Doprava 10-15days

Nie sme zodpovednosť za meškanie alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Ale pomôže vám sledovať balík, kým sa dostanete.

Ak sa rozhodnete DHL prepravu spôsobom, peniaze môžete platiť vo vašej objednávke sú len pre telefónne a

normálne dhl expedičný poplatok. Niektoré adresa je vzdialené miesto pre DHL systém, ktorý je

dôvod, prečo sme vás informovali, platiť pre vzdialený poplatok. Vďaka f alebo pochopenie.

1.Sú výrobky najvyššej kvality,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím, kontaktujte náš Tím Služieb Zákazníkom .Hneď, ako je to možné.Sme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky.

2.Ak tovar, ktorý ste dostali, nie ako je popísané vyššie.Prosím informujte nás, a nám poslať späť do 3 dní pre vrátenie peňazí.Vrátime v lehote jedného týždňa od doručenia vrátiť tovar.

3.Ponúkame 3 mesiacov záruka na všetky naše produkty.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave

Vezmite prosím na vedomie, že follwing položky sú nonreturnable:

1).Používané Položky

2).Položky bez naše nálepky alebo originálnom balení

3).Položky, ktoré nie sú odosielané nás

Poznámka:Zákazník by mal znášať náklady na prepravu tovaru späť budeme platiť za poštovné pre preposielanie.

  • Druh: Interné
  • Produkt Situácie: Na Sklade
  • Stav: používané
  • Číslo Modelu: Pre iPhone 8
  • Kvalita: Pôvodné & odomknutá
  • Kapacita: 64 GB/ 256 GB
  • QC: Plný QC Testované
  • Názov Značky: QZC
  • farba: Black/White/Gold
  • Frekvenčný Rozsah: Pôvodné Doske
  • Kompatibilné Značky: Apple iPhone

Štítky: iphone logic board, iphone se 2020 2. generácie doska, iphone základnej doske 8, pre iphone 7 plus mobilný telefón, apple hodinky rada, iphon 7 doska, apple iphone 8 64 gb, iphon 8 doska, lphon 7 doske, mobilný telefón rada iphone 8plus.

Napísať recenziu

64GB 256 GB Pôvodná základná Doska pre iphone, 8 Vysoko kvalitné testované Továreň Odomknutý s / bez dotyk ID pre iphone8 Doske

64GB 256 GB Pôvodná základná Doska pre iphone, 8 Vysoko kvalitné testované Továreň Odomknutý s / bez dotyk ID pre iphone8 Doske

Napísať recenziu

Súvisiace produkty