Nový produkt

Koleno Dĺžke Matka Nevesty Šaty s Perlami 2 Kus s Plášťom Matky Šaty Saténové Svadobné Party Prom Ženícha Matka Šaty

999 položky

€57.54

-30%

€82.21

1.Model Show

2. Ako merať.

1).Stardand Veľkosť:

2). Zákazku Veľkosť:

nižšie obrázok môže vám povedať, ako na meranie.ak máte nejaké otázky, prosím kontaktujte nás.

Prosím, Vyplňte Tento Formulár:(večerné šaty veľkosť)

(1)Poprsie:__

(2)Pás:__

(3)Hip:__

(4)Z Duté Podlahy prostredníctvom poprsie s obuv:__

(5)rameno na Ramene:__

Ak večerné šaty majú popruhu alebo na rukáv,stále potrebujeme iné veľkosti:(ak nechcete vedieť, ako na mieru, prosím kontaktujte nás.)

(6)Armseye:__

(7)Biceps:__

(8)Rameno na Poprsie:__

Aby sa zabránilo veľkosť problémy,odporúčame vám, aby čipky späť,ak chcete zips,prosím, opatrenie jasne.ďakujeme!

3.Farba Grafu .

to je satén farba grafu,ak ste večerné šaty nie je zo saténu,prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie farba,ďakujem!

4.Naše Výrobné zobraziť detail.

6.Platby a Doprava.

Platby:

1.Prosím kliknite na tlačidlo "Buy Now" tlačidlo, ak chcete dokončiť objednávku, potom to bude viesť vás na dokončenie platby.

2.Escrow je bezplatné a bezpečné platobné služby, ktorá je automaticky k dispozícii na všetkých transakcií. Táto služba zabezpečuje, že platba je vydaná predávajúcemu iba po potvrdení uspokojivé prijatia objednávky.

Zásielky:

1. Dodávame výrobky pre vás EMS , UPS , DHL, prepravné náklady, je slobodný, ale dovozného cla, daní a poplatkov, ako sú zákazníci, zodpovednosť, Prosím, láskavo skontrolujte svoj countrys colného úradu a potvrdenie dodatočné náklady pred podaním objednávky poplatky sa zbierajú express spoločnosti, sme zvyknutý znášať straty, ak odmietnete prijať balíček, pretože tieto poplatky.

Dodacia lehota:

Urýchlilo Dopravu

Ak ste naliehavo potrebné, prosím, miesto zhone, aby sme zabezpečili, môžete prijímať šaty v 10-15 dní po nabehnutí objednávky na dodatočné náklady vo výške 29 NÁS dolloars.

Štandardná Doprava

Štandardné doručenie trvá trochu dlhšie, než sa urýchlilo dopravu, ale ponúkame dopravu zdarma. Zaistíme vám môže prijímať šaty do 25-30 dní po nabehnutí objednávky.

Takže by ste mohli, ako svoj stav, vyberte si spôsob dopravy.

7.Nákup Usmernenia.

Poznámka: Nie sú Ready-made Svadobné šaty! Potrebujete Zákazku! Ak sa vám páčia naše šaty, prosím, miesto aby sa k nám, sme sa prispôsobiť ho pre vás ako vaše špecifické požiadavky, celú zákazku proces (od dátumu obdržíme vašu platbu a merania) bude trvať 20-30 dní. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba naše produkty budú presne také isté ako na fotografiách, ktoré ste videli na počítači. Vzhľadom na charakter handwork potrebné, 100% rovnaké ako obrázky nemôže byť garanteed, ale môžeme zabezpečiť, že šaty budú 90%-95% v blízkosti obrázkov a vaša 100% spokojnosť zákazníkov je to, čo máme usilovať. Šaty Môžu Byť Vyrobené vo Vlastnej Veľkosti, Farby, Dizajn, ak chcete zmeniť niečo na šaty, najprv nás kontaktujte, my vám potvrdiť, že či by sme mohli urobiť vašich špecifických požiadaviek. Dôrazne odporúčame, aby ste nám vaše vlastné merania pri zadaní objednávky k nám, chceme šaty budú viac vhodný pre vás, metódy merania, prosím, láskavo pozrite si naše merania sprievodca. Samozrejme, mohli by sme, aby šaty ako svoje vlastné obrázky, ktoré sa vám páčia. Odporúča sa používať čipky späť všetky šaty, pretože ak veľkosť šiat je oblek, aby ste dobre, môžete nastaviť vy sami. Niektoré šaty potrebujú spodnička v tom, ako môžete vidieť, niektoré šaty potrebujú spodnička držať sa ho, ako obrázky. Svadobné šaty nie zahŕňať žiadne príslušenstvo, ako sú čiapky, rukavice, svadobný závoj, šál a spodnička ( ukázať na obrázkoch ), cena je len za šaty! Pred objednaním, prosím, prečítajte si nás dôkladne, ak máte nejaké otázky, prosím, láskavo chatu s nami on-line alebo poslať e-mailu nám, radi vám odpovieme vám v čase 8. O spätnú Väzbu špecializujeme sa vyrábajú v prevedení svadobné šaty a večerné šaty pre viac ako 8 rokov, takže môžeme sa uistite, že budete mať nízku cenu a relible kvality od nás, naše svadobné šaty všetky možné zákazku, bez ohľadu na veľkosť, farbu alebo štýl. Kontaktujte ma voľne akékoľvek ďalšie informácie, ktoré chcete vedieť !

  • Dĺžka Šiat: Podkolienok
  • Módny Prvok: vintage
  • Číslo Modelu: LLM26
  • Skutočné Obrazy: Áno
  • Vstavaný Podprsenka: Áno
  • Položka Druh: Matka Nevesty Šaty
  • Názov Značky: yinyyinhs
  • Dekorácie: Perly
  • Silhouette: Prezervatívy
  • Rukáv Dĺžka(cm): Tri Štvrtiny
  • Textílie Typ: Satin
  • Rukáv Štýl: S Plášťom

Štítky: šaty žena, matka nevesty oblek nohavice, koleno kusy, večera šaty pre ženy, šaty quinceanera, acevog formálne šaty ženy, šaty pre matky ženícha, tounge party šaty, nevesta šaty značky, župan ženy.

Napísať recenziu

Koleno Dĺžke Matka Nevesty Šaty s Perlami 2 Kus s Plášťom Matky Šaty Saténové Svadobné Party Prom Ženícha Matka Šaty

Koleno Dĺžke Matka Nevesty Šaty s Perlami 2 Kus s Plášťom Matky Šaty Saténové Svadobné Party Prom Ženícha Matka Šaty

Napísať recenziu

Súvisiace produkty