Nový produkt

RF elektrické drôty terminálu konektor N Plug rovno Krimpovacie muž pre koaxiálny kábel RG8,RG214,LMR400

999 položky

€19.69

Popis

N série RF konektory sú 50 ohm konštantný impedancia konektory s trvalo nízkej VSWR celej jeho frekvenčný rozsah od 0 do 11GHz. Sú vysokej kvality stredných konektory štandardne sa používa s koaxiálne káble z .350" na .450" OD, ale dizajn je tiež acccomodate .078" na .875" káble. N typ konektory sú so závitom a gasketed pre poveternostným vplyvom prevádzky. Na závitové spojky vznikajú, nízka hlučnosť a odolal nárazom a vibráciám. LTI N konektory sú navrhnuté tak, aby vyhovovali MIL-C-39012 špecifikácie.

Bohužiaľ, mnoho typu N konektory nie sú označené, a to môže byť ťažké, aby sa zabránilo tejto situácii v zmiešanom impedancia prostredie. Situácia sa ďalej komplikuje niektorí tvorcovia 75 ohm zásuvky projektovanie ich dosť jar výnos prijať väčšie 50 ohm pin bez nezvratné poškodenie, zatiaľ čo iní jasne nie je, a očakávať, že používatelia oddeliť ich konektory a adaptéry. Vo všeobecnosti 50 ohm socket nie je poškodený 75 ohm pin, ale loose fit znamená, že kontakt nie je zaručená kvalita; to môže spôsobiť slabý alebo prerušovaný prevádzky, s tenkou 75 ohm kolíkom len sotva párenie s väčším 50 ohm zásuvky v ženskej.

50 ohm typu N konektor je zvýhodnený nadšencov, ktorí vytvárajú svoje vlastné anténa Bezdrôtového pripojenia LAN systémy, ktoré beží na frekvencii 2,4 GHz alebo 5 GHz. Na Cantenna je jeden taký dizajn. Nadšenci sa usadili na používanie N konektor ako štandardné spojenie pre homebrew antény. Pomocou kábla s N konektor jeden môže ľahko výmenný homebrew antény. 50Ω N konektory sú tiež bežne používané na amatérske rádiové zariadenia (napr., vysielače) pracujúce v UHF pásma ŠPECIFIKÁCIA Produktov Séria:N Pohlavie: muž Výrobok typ:Kábel mount Krimpovacie typ Kábla:RG8,RG214,LMR400 Konektor karosérie: Rovné Kontakt Ukončenie:Predáva sa Telo Pokovované:Nickelplated Kontaktné Pokovovanie:Nickelplated Impedancia:50 Ohm

  • Druh: N konektor
  • Aplikácia: Audio & Video, Osvetlenie
  • Číslo Modelu: N Plug
  • Pohlavie: Muž

Štítky: kábel rg213, muž n, lmr400, kábel rg8, tretie dekor, sma male kábel lmr400, rg214 koaxiálny kábel, konektor rg400 kábel, koaxiálny kábel lmr400, kábel koaxiálny rg213.

Napísať recenziu

RF elektrické drôty terminálu konektor N Plug rovno Krimpovacie muž pre koaxiálny kábel RG8,RG214,LMR400

RF elektrické drôty terminálu konektor N Plug rovno Krimpovacie muž pre koaxiálny kábel RG8,RG214,LMR400

Napísať recenziu

Súvisiace produkty