Nový produkt

4K 10-300X40MM Super Zoom Teleobjektív Monokulárne Vodotesný Ďalekohľad Pre Chytré Telefóny pozorovanie Vtákov/Lov/Outdoor Camping

999 položky

€7.93

-25%

€10.58

Odrážky:

1、Statív Dizajn: stabilizačný systém, špeciálne statív 3D gyroskop, veľmi stabilný počas viac priblíži.

2、Jasnejšie Scény: BAK4 hranol objektív, 30-krát bližšie a veľké zorné pole, jasnejší a viac farebné scény. Vynikajúcou priepustnosťou svetla a jasu, jasnejšie a jasnejšie snímky.

3、Funkciou Nočného Videnia: vstavanou funkciou nočného videnia, môžete vidieť, keď je svetlo v noci. Zapnite automatické zaostrovanie a rozostrenie pozadia, môžete sa zamerať na ľudí alebo predmetov, musia byť dodržané.

4、Vlhkosti-odolné a Vodotesné: Dusíka-plnené nepremokavé a O-krúžok optické komponenty sa môžu zabrániť vlhkosti, prachu a nečistôt, a zabezpečiť životnosť. Držiak lepšie hodí k vášmu telefónu, kde môžete mať krásne fotografie a prispôsobiť drsné prostredia.

5、Vhodné Skupiny: Vhodné pre vonkajšie športové nadšencov a púšte prieskumníkov, nevyhnutné vybavenie pre pozorovanie vtákov, voľne žijúcich živočíchov, poľovníctvo, turistika, horolezectvo, kempovanie a cestovanie.

1.Statív Dizajn: stabilizačný systém, špeciálne statív 3D gyroskop, veľmi stabilný počas viac priblíži.

2.Jasnejšie Scény: BAK4 hranol objektív, 30-krát bližšie a veľké zorné pole, jasnejší a viac farebné scény. Vynikajúcou priepustnosťou svetla a jasu, jasnejšie a jasnejšie snímky.

3.Nočné Videnie Funkcie: Zabudovaný funkciou nočného videnia, môžete vidieť, keď je svetlo v noci. Zapnite automatické zaostrovanie a rozostrenie pozadia, môžete sa zamerať na ľudí alebo predmetov, musia byť dodržané.

4.Vlhkosti-odolné a Vodotesné: Dusíka-plnené nepremokavé a O-krúžok optické komponenty sa môžu zabrániť vlhkosti, prachu a nečistôt, a zabezpečiť životnosť. Držiak lepšie hodí k vášmu telefónu, kde môžete mať krásne fotografie a prispôsobiť drsné prostredia.

5.Vhodné Skupiny: Vhodné pre vonkajšie športové nadšencov a púšte prieskumníkov, nevyhnutné vybavenie pre pozorovanie vtákov, voľne žijúcich živočíchov, poľovníctvo, turistika, horolezectvo, kempovanie a cestovanie.

Špecifikácia :

Model: 10-300x40

Účinný priemer cieľ objektívu: o 30 mm/1.3 v

Zväčšenie: 7-17 krát (zodpovedajúce nastavenie úrovne 10X100)

Okulára priemer: cca 22 mm/8.27 v

Výstup žiaka priemer: 4.2-1.7 mm

Výstup žiak vzdialenosť: 14-12 mm

Skutočné zorné pole: 230-110FT 1000YDS

Skutočné zorné pole: 4.4-2.1 stupňov

Najkratšia so zameraním vzdialenosť: 2,5 m

Veľkosť: cca 173/128x43mm (rozťahovanie a zmršťovanie)

Váha: cca 300 g

Prism: BAK4 hranol

Povlak: FMC

Farba: čierna

Očná maska: otáčanie očná maska

Vodotesná: áno

Statív môže byť pripojený: áno

Či sa chcete pripojiť mobilný telefón: áno

Použité na: závodné, pláž, pozorovanie vtákov, člnkovanie/jachting, konské dostihy, outdoorové aktivity, športy, divadlo, cestovanie

Materiál: optické sklo

Typ: monokulárne

Balenie Zoznam:

1 x 10-300X40MM Monokulárne Ďalekohľad

Alebo

1 x 10-300X40MM Monokulárne Ďalekohľad

1 x Statív

1x Foto Klip

  • Priemer okulára: Iné
  • Číslo Modelu: 10-300X40mm ultra-long zoom ďalekohľady
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Cieľom Priemer Objektívu: Iné
  • Druh: Ďalekohľady
  • Zorné pole: Iné
  • Zväčšenie: Iné

Štítky: 100 zoom monokulárne, smartwatch, super zoom teleobjektív monokulárne ďalekohľad amazon, smartwatch xiao, binokulárne moc, monokulárne telescop, dieťa ďalekohľady, muži hodinky, monokulárne ďalekohľady mesiac, telefón telescop.

Napísať recenziu

4K 10-300X40MM Super Zoom Teleobjektív Monokulárne Vodotesný Ďalekohľad Pre Chytré Telefóny pozorovanie Vtákov/Lov/Outdoor Camping

4K 10-300X40MM Super Zoom Teleobjektív Monokulárne Vodotesný Ďalekohľad Pre Chytré Telefóny pozorovanie Vtákov/Lov/Outdoor Camping

Napísať recenziu

Súvisiace produkty