Nový produkt

Vintage Výšivky Satén V Krku Plesové Šaty, Večerné Šaty 2017 Ramena Čaj Dĺžka Hi Lo Krátky Rukáv Prom Šaty

999 položky

€139.77

1.Model Merania

2.Meranie Príručka

Perfektný padnúce šaty začína ideálne merania. Pred objednaním na mieru-šaty z DHgate.com, odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne. Tu vám ukážeme, merania, ktoré sú potrebné a ako správne si ich. Upozornenie: meranie sami doma, je to zložitejšie ako si myslíte! Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, mať vždy meraní odborné miestny krajčír.

Všetky naše šaty môžu byť caustom vyrobené, tak ak chcete použiť svoje skutočné merania,Prosím, postupujte podľa

meranie inštrukcie nižšie, a opatrenie sa sami opatrne. Veľkosť jednotky: centimetroch alebo palcový 1.Plné Poprsie = ? 2.Pás = ? 3.Boky = ? 4.horné poprsie = ? 5.pod poprsie = ? 6.Hlavica na Bradavky = ? 7.Rameno na ramene = ? 8.Dĺžka rameno na poprsie = ? 9.Predné Dĺžka Ramenný Pás = ? 10.Vonkajšie Nohy = (od pása na podlahu s motorovou topánky na) 11.Height = (od top? na poschodí bez topánok) 12.Šaty color = ?

Oznámenie Prečítajte Si Pred Nákupom

1. Ponuka nie je vrátane akéhokoľvek príslušenstva, ako závoj, spodnička, rukavice, atď bez osobitného upozornenia, ak chcete kúpiť nejaké príslušenstvo, prosím, láskavo kontaktujte nás, keď si miesto v orde

2. Vybrať štandardnej veľkosti, prosím, láskavo naznačujú, USA, UK a Európy Veľkosť štandardné jasne. Ak vaša veľkosť grafu je rôzne u nás, pls potvrdiť svoju veľkosť podľa naše veľkosť grafu(nie vy) pri zadaní objednávky.

3. Aby zákazku veľkosti, ak neviete, ako na meranie sami seba, presne tak, prosím, obráťte na mieru, ktoré vám pomôžu merať starostlivo podľa našich opatrenie sprievodca a veľkosti grafu na zaradenie do zoznamu ešte pred potvrdením objednávky. Ak chcete zmeniť veľkosť alebo farbu po vašej objednávke, pls kontaktujte nás do 48 hodín. Šaty nie je možné zmeniť viac, raz znížiť alebo si môžete priplatiť za zmenu, či naozaj potrebujete zmenu.

4. Ako pre farbu, ak vám záleží na farbe moc, pls potvrdiť na farbu, ktorú chcete s nami, keď umiestnite príkaz(môžete pridať poznámku k nám v poradí). Ak nie, budeme robiť šaty podľa farby môžete vybrať vo farbe oblasti na Dhgate. Najmä pre farbu bridesmaid, šaty, pls všimnite si, že tam môže byť trochu farieb rozdiel, ak si nekúpiš rovnaké bridesmaid, šaty na čas. Becasue tam môže byť farebný rozdiel v rôznych dávkach textílie.

5. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

6. V záujme včasného plnenia, je hlboko ocenil s vašou druh poskytovanie dátum vášho party alebo svadby v stĺpci "poznámky objednávky", keď ste konania objednávky pozrite sa. Môžeme ponáhľať šaty pre vás s rush poplatok, ak naozaj potrebujete šaty naliehavo.

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na DHgate.com ako je PayPal, platobné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe DHgate, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým

1 .Budeme sa snažiť, aby váš online nákup, ako príjemné je to možné, ak máte nejaké obavy

prosím, neváhajte a kontaktujte nás čo sme skutočne chcete každý zákazník bude spokojný zákazník!

2 .Bolo by veľmi ocenili, ak by ste mohli nechať nás pozitívnu spätnú väzbu,

čo bude veľkým povzbudením pre nás!!

  • Položka Druh: Večerné Šaty
  • Dĺžka Šiat: Čaj-Dĺžka
  • Módny Prvok: vintage
  • Rukáv Štýl: Mimo Rameno
  • Číslo Modelu: PT0525
  • Vstavaný Podprsenka: Áno
  • Materiál: Polyester
  • Rukáv Dĺžka(cm): Krátke
  • Výstrih: V-Neck
  • Dekorácie: Výšivky
  • Silhouette: Plesové Šaty
  • Vlak: ŽIADNE
  • Pasu: Prírodné
  • Názov Značky: JINFEIGE
  • Príležitosti: Formálne Večer
  • Textílie Typ: Satin
  • Skutočné Obrazy: Áno

Štítky: šitie večerné šaty, luxe večerné šaty, list večerné šaty, crysta večerné šaty, večerné šaty, zlaté plesové šaty, šaty, mládež večerné šaty, plesové šaty, oblečené, veľké plesové šaty, šaty, disney plesové šaty, šaty.

Napísať recenziu

Vintage Výšivky Satén V Krku Plesové Šaty, Večerné Šaty 2017 Ramena Čaj Dĺžka Hi Lo Krátky Rukáv Prom Šaty

Vintage Výšivky Satén V Krku Plesové Šaty, Večerné Šaty 2017 Ramena Čaj Dĺžka Hi Lo Krátky Rukáv Prom Šaty

Napísať recenziu

Súvisiace produkty