Nový produkt

30 Ks Openable Zlato Záclonové Krúžky Otvorte a Zatvorte Kovový Povrch Závesy Slučky s Očkom pre Zavesenie Kolíky (1.5 Palca)

999 položky

€7.51

-28%

€10.44

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

MATERIÁL: Vyrobené z zvuk kovu, nie je ľahké hrdze a má silné napätie. Povrch je pokovované zlaté a leštené bez ostré hrany.

Veľkosť: 38 mm v priemere,je To, ktoré sa vzťahujú na všeobecný trhu záclonové tyče.

VÝHODA: opony krúžok môžu byť otvorené a uzavreté, má veľkú blokovacím mechanizmom a konštrukcia, to nebude zlomiť a otvoriť sami po použití dlhý čas.

Splátka: Zavesiť záclony krúžky po jednom na záclonové tyče, potom si môžete dať na háčik alebo svorka na malý krúžok, a nakoniec dal opony, môžete list záves ľahko.

ŠIROKÉ použitie: Tento krúžku opona sa vzťahuje na široké spektrum oblastí. Zlatý vzhľad sa vzťahuje na dekoráciu z obývacej izby opony a dvere záves doma, ako aj závesné sprchový záves v kúpeľni.

Názov: malý krúžok split krúžok

Rezance vlastnosti produktu: malý kruh je zvárané na otvorenie karty prsteň, ktorý je vhodný aj pre použitie s non-hnuteľný poliaci, flexibilné a pohodlné

Farba: zlatá

Materiál: železo

Veľkosť: priemer cca 38mm

Obsah Balenia:

30 x opony zavesenie krúžok krúžok

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: spona pin, opona krúžok klipy striebro, opona očko krúžku, klip záves krúžok, svorka opony, národné súkno, záves kovové, čierne súkenné, opona priechodka top, electrocornice.

Napísať recenziu

30 Ks Openable Zlato Záclonové Krúžky Otvorte a Zatvorte Kovový Povrch Závesy Slučky s Očkom pre Zavesenie Kolíky (1.5 Palca)

30 Ks Openable Zlato Záclonové Krúžky Otvorte a Zatvorte Kovový Povrch Závesy Slučky s Očkom pre Zavesenie Kolíky (1.5 Palca)

Napísať recenziu

Súvisiace produkty