Nový produkt

5 párov veľa pack ženy ponožky legrační karikatúra radi roztomilé krásny výraz kawaii západný štýl módne farebné bavlnené ponožky

999 položky

€6.01

Ak ste predajca,by ste sa mohli obrátiť so mnou o masáž na www.vitek.sk,alebo e-mailom,moja e-mailová adresa je [email protected] dám vám dobrú službu a kvalitu.

Naším cieľom spoločnosti je, že podnikáme poctivo a chcete spolupracovať s klientom priebežne,nie len raz podnikania.

O Zásielke

1)DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niekoľkých krajín)

2)Objednávky, ktoré boli spracované v čase po zaplatení nadol.

3)My len loď na potvrdenej objednávky adresy,aby adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ s doručovaciu adresu.

4)SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže, najmä počas sviatkov.

5)v prípade, Ak ste nedostali vašu položky v rámci 60days od platenia,pls kontaktujte nás.Budeme sledovať expedície vaše položky a odpoveď vám čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

6)v Dôsledku zásob stav a iný čas,zabezpečíme vaše položky z nášho najbližšieho skladu pre lode pre rýchle dodanie.

O Platbu

1)akceptujeme Alipay,Západ Únie,T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od rezervácie.

3)Ak sa nemôžete pokladňa naraz po transakcie blízko,pls, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Návrat & Vrátenie Peňazí

1)Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu váš položka bola prijatá.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7days,je považovaný za používaný a nebudeme SÚHLASIŤ VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady na vrátenie zaväzujú predávajúcim a kupujúcim v pol.

2)Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša PO číslo.

3)vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O Spätnú Väzbu Od Vás

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti a tvrdo pracovať na 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Ak by ste mohli kontaktovať nás PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,Sme veľmi ocenili.

O Daní

1)Poplatky,dane a clá na dovážaný tovar nie sú zahrnuté do položky cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2)Pls informovať predovšetkým na vašej krajine colný úrad, koľko tieto dodatočné náklady môžu platiť SKÔR ako zadáte objednávku.

  • Hrúbka: ŠTANDARD
  • Ponožka Typ: Príležitostné
  • Nemravný Obrázok: No
  • Vzor Typ: Karikatúra
  • Materiál: Bavlna
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: roztomilý japonsko, palec pack ponožky, falošné nechty deti zadarmo, kawaii, kawaii tričko, roztomilý japonskom štýle, roztomilý vec, cartoon ponožky knihy, veľké ponožka kreslených, harajuku kawaii.

Napísať recenziu

5 párov veľa pack ženy ponožky legrační karikatúra radi roztomilé krásny výraz kawaii západný štýl módne farebné bavlnené ponožky

5 párov veľa pack ženy ponožky legrační karikatúra radi roztomilé krásny výraz kawaii západný štýl módne farebné bavlnené ponožky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty