Nový produkt

35 cm Nového Roztomilý Simulácia Maznať Hračka Legenda Snow Owl Plnené Plyšové Cartoon Zvierat Hračka pre Dospelých, Deti Vianočné Darčeky Domova

999 položky

€12.84

-20%

€16.06

Meno: Owl Povrchový materiál: luxusné Plniace: PP bavlna Veľkosť: 35 cm, Farba: svetlo modrá, army zelená, tmavo modrá pls vyberte, čo chcete, veľkosť vďaka

pls dajte NÁM vedieť, ktorý z nich budete potrebovať po miesto, aby

Výrobok ukázal na obrázku je jeden v rôznych veľkostiach a prosím, ako veľkosť sme predaja. Skutočná farba produktu sa môže trochu líšiť od obrázok ukázal, vzhľadom na zábere uhol a svetlo. Meranie výrobok je od začiatku svojej hlavy do spodnej časti nohy.

Je normálne, tam je asi 3 až 5 cm chyba. Pls dajte nám vedieť, ktorý budete potrebovať, takže môžeme usporiadať shippment pre vás vďaka

Prosím, Kontaktujte nás, ak máte záujem o objednanie hračky vo veľkých množstvách. Dávame vám naše slovo, že dostanete lepšiu cenu, ktorá je takmer rovnaké, ako by to malo byť v Číne. Sme výrobca pre plyšové hračky a kvalita je zaručená. Prosím, kupujte hračky tak, ako aj predtým, ako si môžete, ak si ich kúpiť ako darček na Narodeniny, Valentín, Vianoce, atď. Pretože to trvá zvyčajne 20 až 30 pracovných Dní skôr, ako môžete získať im.

Kontaktujte nás aj v prípade, ak ste sa nachádzajú v krajinách, ktoré boli vylúčené. To znamená, že ktokoľvek z celého sveta môžete kúpiť naše hračky. Nebudeme vám nadol.

O S

Meranie hračka je od temena hlavy do spodnej časti nohy, keď hračka leží. To je prijateľné, že tam sú 3 až 5 cm chyby. Pretože hračka je jemnosť. Takmer každý druh hračka má diffrerent veľkosti a fotografie, ktoré sme si ukázali vyššie, sú hračky v rôznych veľkostiach. Prosím, pozrite sa na konkrétne veľkosti popis alebo môžete informovať nás, ak nepoznáte veľkosť. Prosím, neberte veľkosť hračky ukázal ako ten, ktorý vás zaujíma. Prosím, uistite sa, že viete všetko.

O Farebné Tieňovanie

Th e farba real hračky môžu byť trochu odlišné od tých, ukázala na fotkách z dôvodu rôznych streľba uhlov a rôznych kvalitných monitorov.

O Zvrhnutie Vlna

Prosím, nebojte sa, keď ste prijímanie hračky nájsť nejaké malé vlny klesá. To je na šrot, ktorý je pripevnený na tele hračky. Prosím, nepredpokladajte, že to je z dôvodu kvality problém hračky.

O balení

Všetky hračky sú vákuovo Balené vzhľadom na veľké rozmery z nich. Prosím, nebojte sa, keď ho dostanete a zistíte, že je trochu menšia ako veľkosť si myslíte, že. Hračky môžu mať vrásky na to, ako dobre. Stačí jitter to na chvíľu a vystaviť na slnko. A nájdete to lepšie ako predtým.

O Umývanie

Súčasťou Čistenie

Súčasťou čistenie keď budete používať suchú handričku (ak je to potrebné, čistenie), použitím jemného pracieho prostriedku zamerať na štýl jasné škvrny, potom suché.

Celá Čistenie

1. Teplá voda do lajno

3. Do vody a jemne vmasírujte vankúš

4. Odstrániť starostlivo opláchnite teplou vodou po

5. S uterákom na squeeze out

7. V slnku

8. Opäť vlna špirála

Doprava

Položka objednať zvyčajne budú dodané z Číny do 2 pracovných dní letecky mailových služieb po platba bola potvrdená. Existuje jedna vec, ktorú by ste mali byť opatrní, že dostanete položky v 20-40 pracovných dní bez akejkoľvek stopy číslo a to je untraceable buď pri použití leteckej pošty. Sľubujeme, vám vrátime plnú sumu bude vyplácané, ak ste ešte nedostali ani po 35 dní od dátumu ste si objednali.

Politiky

Čo Kupujúci By Mal Vedieť:

Vrátenie peňazí nemôže byť dohodnutá s nasledujúcimi podmienkami

1 Niektoré problémy vyplývajúce z kupujúci je neopatrné čítanie špecifické členenie položka opis, ako napríklad farbu, veľkosť.

2Damages spôsobené nesprávnou manipuláciou.

3 Návrate z položky bez uvedenia dôvodu.

4 Použité položky, ktoré boli schopní uskutočniť druhý predaj.

5 vrátenie peňazí požadoval bez vrátenie tovaru v prvom rade.

B náhradu možno poskytnúť, ak:

1 kvalitu alebo vadou samotného výrobku, ako dizajn, výroba

2 výrobok je realizovateľné, ale kupujúci chce vrátiť a súhlasíte s tým, aby si mohli dovoliť vrátiť nákladnej dopravy. V tejto situácii, má kupujúci kontaktovať nás a priložiť fotografiu produktu v prvom rade ukázať v dobrom stave na to. Kupujúci by mal pack ho starostlivo a povedzte nám sledovacie číslo potom, čo sme sa dohodli na návrat.

Dôrazne odporúčame, aby ste si prečítali popis položky starostlivo pred nákupom, aby sa zabránilo problémy pre nás oboch, a nie vrátiť sa to preto, nákladnú dopravu. Ak máte, prosím, kontaktujte nás na prvom mieste.

Spätná väzba

Veľmi vám ďakujem za vaše nákupy z nášho obchodu. Je to naša česť slúžiť. Nech máte radosť z nakupovania, necháme si pozitívnu spätnú väzbu . A veríme, že budeme mať to šťastie, ak sme vám pozitívnych a 5-star DSR rovnako.

Pls kontaktujte nás slobodne, ak máte nejaké problémy, a dávajú nám šancu riešiť problémy.

  • Upozornenie: Udržujte mimo požiarne
  • Funkcie: Plnené & Plyšové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tému: Zviera
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Zvieratá: Zviera
  • Číslo Modelu: Zviera
  • Pohlavie: Unisex
  • Náplň: PP Bavlna
  • Položka Druh: Zvieratá
  • Druh: Plyšové/Nano Bábika
  • Formulár: Zviera
  • Materiál: Bavlna

Štítky: dekor sova, peacock plnené, mha plushie, znamenie sovy, bábika láska, bábika sova, sasuke hračka, sova mäkké, ľudia sa mazná, simulácia veľká sova.

Napísať recenziu

35 cm Nového Roztomilý Simulácia Maznať Hračka Legenda Snow Owl Plnené Plyšové Cartoon Zvierat Hračka pre Dospelých, Deti Vianočné Darčeky Domova

35 cm Nového Roztomilý Simulácia Maznať Hračka Legenda Snow Owl Plnené Plyšové Cartoon Zvierat Hračka pre Dospelých, Deti Vianočné Darčeky Domova

Napísať recenziu

Súvisiace produkty