Nový produkt

1L Ryby Akvarijné Vysadené Substrátu a Piesku Pôdy Hnojivo Blato Na akvárium Rastliny Starostlivosti Sladkovodné

999 položky

€15.12

-28%

€21.00

Pokyny: 1. Nie je potrebné umyť vodou , prosím, použite ju v pôvodnom stave. Ak umyť vodou, to spôsobí, že vodné elektrárne blato na prášok. 2. Vo všeobecnosti, 9L (1 vrece) je vhodný pre 60 cm (60*30*36 cm). Prosím zoznam odporúčané dávkovanie normy v poriadku. 3. Prosím opatrne a rovnomerne rozložiť na spodnej časti nádrže, predné nádrže je nízka, a vzadu je vysoká. Aby waterscape vytvoriť trojrozmerný efekt. 4. Pri injekčnej vody: nepoužívajte náradie, ak chcete, aby voda, tráva, bahno vypláva , prosím, aplikovať vody ticho (ak voda vplyvov voda, tráva, bahno a spôsobuje prach). Okrem toho, používať nástroje na úrovni spodnej ploche po vyplnení. Vytvoriť ďalšiu úpravu. 5. Pri pestovaní vodných rastlín, Nitri blato by malo byť udržiavané v vodnatá štátu namočené vo vode, na uľahčenie operácií. 6. Po rastliny sú vysadené, naplňte nádrž s vodou. Aby nedošlo k poškodeniu scenérie vo vnútri zásobníka, vyplňte, prosím, to ticho. 7. Po úprave vody môže byť zakalená, čerpadlo na vodu znovu, a potom ticho poskytne nový vody. Ak slabé zákal sa zdá, prosím, zopakujte vody zmeniť, kým sa voda už nie je zakalená a transparentné. 8. Po nádrž úprava je dokončená, aktívne uhlie možno využiť na urýchlenie vody objasnenie.

Špecifikácia:

Farba:Čierna

Vzor: Pevné

Funkcia:

1, Dlho plodnosť: s, bohaté na stopové prvky, toto akvárium štrku, má dlhšiu životnosť ako bežné štrku, a to je naozaj ekonomické.

2, môžete Jednoducho používať:nepotrebujete na umývanie, a to môže byť uvedené v akvárium priamo použiť.

3, Hospodárskemu Prostrediu : nutričné zloženie je v štrku a môžete posielať priebežne, ktoré nebudú znečisťovať vodu.

4, Vysoká Stabilita: štrku nie je ľahko rozkladajú. to sa nikdy nestane prášok a bahnitej vode.

5, Vody, PH rovnováhu: Oblek pre vytvorenie slabé kyseliny vody posteľ prostredie, ale nie je vhodné pre alkalické vody rýb a morských akvakultúry prostredie.

Balík Obsahuje:

1L/Taška Ryby Nádrž Piesku

  • vzor: Pevné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Ryby Nádrž Piesku
  • Materiál: štrk
  • Každá Veľkosť: 1.2-5 mm
  • farba: čierna
  • Položka Druh: Akvárium Podkladu

Štítky: manado akvárium podkladu, bonsai, white fish tank piesku, pôda pre akvárium, loptu vody, akvárium dekor, akvárium štrk, akvárium pôdy, akvárium, rastlina pôdy.

Napísať recenziu

1L Ryby Akvarijné Vysadené Substrátu a Piesku Pôdy Hnojivo Blato Na akvárium Rastliny Starostlivosti Sladkovodné

1L Ryby Akvarijné Vysadené Substrátu a Piesku Pôdy Hnojivo Blato Na akvárium Rastliny Starostlivosti Sladkovodné

Napísať recenziu

Súvisiace produkty