Nový produkt

CDP TCS multidiag pro V3.0 NEC relé GEZ 2017/2016.00/R3 s keygen pre AUTO/TRUCK Code reader obd2 Diagnostický Nástroj PK MVD

999 položky

€30.21

-15%

€35.96

Typ 1-7 V3.0 Doske+ Nec Relé+ 9241A čip

(9241A čip podporu 1998 -2003 staré autá)

CDP TCS CDP Pro OBD2 Skener 2016 softvér zadarmo aktívne pre automobily/nákladné automobily diagnostický nástroj

Poznámka: Naše CDP typy s 9241A čip sú všetky s zener 30V .

Šesť dôvodov, aby si to:

1. 2014.R2/2015.R3: S Keygen

2014.R3: S Keygen (it podpora viac ruskej miestne autá)

2015.R1: Voľný aktívny . (Podpora niektoré 2015 nové autá)

2016.00: S keygen. podpora niektorých 2016 rok modely áut. (Prosím, kontaktujte nás pre link na stiahnutie)

(Prosím, zanechajte nám odkaz, dajte nám vedieť, ktorý CD môžete chcieť, inak sa nám ho poslať v náhodnom)

Ak CD rozbité alebo nemôže čítať, alebo chcete, aby ostatné druhy softvéru, prosím, kontaktujte predajcu a dostanete odkaz na stiahnutie softvéru. Jednoduchá inštalácia: Žiadne problémy počas inštalácie softvéru, stačí sa opýtať predajcu na inštaláciu video .

2. S Vstavaný Bluetooth modul, bude lepšie ak chcete použiť.

3. Jeden rok záruku kvality, Silný a v čase technik podpory.

4. Platné Automobilov: Na Aute / Kamión / Generic.

5. Jazyky: Angličtina, Čeština, Bulharčina, Dansk, Holandčina, Fínčina, Nemčina, Francúzština, Gréčtina, Maďarčina, Taliančina, Nórčina, Poľština, Portugalčina, Rumunčina, Ruština, Slovenčina, Srbčina, Španielčina, Suomi, Švédsky, Turecký.

6. Naše CDP TCS Nový Tvar s BT a č BT majú CE a ROHS certifikát. To je Viac ľahké prejsť colné odbavenie.

Upozornenie:

1. Odporúčame vám nainštalovať softvér na windows XP alebo windows 7 32 bitov systém (ak je v inom systéme, bude ťažké nainštalovať ovládač)

2. Nie každé auto modely môžu podporovať všetky funkcie alebo pre všetkých systém,

3. Nie každý model vozidla pod auto značky môžu byť v práci!!! (ak s presným modelom auta a funkcie, prosím, opýtajte sa predajcu)

Tipy : dávajte si pozor, ak sa chcete odpojiť internet a zakázať alebo odinštalovať anti-virus softvér, keď ste nainštalovali softvér.

CDP TCS je rýchly a spoľahlivý diagnostický nástroj slúži ako spojenie medzi vozidlom a počítač. To funguje na oboch starých a nových vozidiel.

S AUTAMI, ste schopní vykonávať značky špecifické diagnostika pre osobné automobily a ľahké dodávkové automobily od roku 1988 ďalej. Celkom 47 rôznych značiek. S VOZÍKOV software package, ste schopní vykonávať značky špecifické diagnostika pre ľahké a ťažké úžitkové vozidlá, autobusy a prívesy od 1995.

Celkom 3nostics, ktoré sú osobitne zamerané na emisnej chybových kódov. GENERICKÉ je zahrnuté v a NÁKLADNÉ AUTOMOBILY balíkov.

Multiplexer funkciu, 2xHS MÔŽE (ISO 11898-2), SW MÔŽE (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL a (SPI, analógový v, 5volt out).

TCS môžete urobiť nasledovné:

*Výroba špecifické sériové diagnostikovať

*Funkcia skenovania

*EOBD/OBDII komunikácie

*Výrobné Systémy

*Motor

*Zapaľovanie

*Klíma

*ABS

*Servis reset

*SRS

*Immobilizer

*Nástroj

*Komfortný systém

*Výstroj-box, atď.

Funkcie:

LETOVÝ ZAPISOVAČ

S letovým zapisovačom funkcie môžete nahrať parametre v reálnom čase počas jazdy vozidla. Počas nahrávania môžete s stlačte tlačidlo označte konkrétne chybové tak, že môžete preskúmať zistená chyba na neskôr. TCS TCS je vybavený vstavaná pamäť teda odstránenie je potrebné, aby počítač. Pamäť košíku nie sú zahrnuté v balení

FARBA MULTI INDIKÁTOR

S multi farba indikátora na STK STK, máte plnú kontrolu nad diagnostického procesu. Rôzne farby a zvuk komunikuje stav a umiestnenie indikátora umožňuje vidieť to z ďaleko. Napríklad, ak indikátor striedavo modrá a zelená TV TV je v komunikácii s kontrolnou jednotkou vozidla.

SKONTROLUJTE NAPÄTIE

Keď TCS TCS je pripojený k vozidla, jednotka bude skontrolujte napätie batérie vozidla a automaticky upraví sám vozidla napätie úrovni 12 alebo 24 voltov. Ak je napätie príliš vysoké alebo príliš nízke, STK STK vás s oboma zvuk a svetlo a tiež sa môžete byť upozornení, cez ikonu batérie v našej diagnostického softvéru.

VIN ČÍSLO KAROSÉRIE

V našich vozidlách softvér, máme inteligentné funkcie, ktoré vám umožní prečítať číslo karosérie z vozidla, ktoré by ste chceli diagnostikovať. To zabezpečuje, že správny model a rok je vybraný automaticky. Okrem toho, kód motora pre vozidlá, ktoré sú bežne dostupné na trhoch, je tiež vybraný automaticky.

ISS

Intelligent System Scan (ISS) kontroluje cez všetky systémy vo vozidle a zobrazí chybových kódov, ktoré sú uložené v každom systéme. To šetrí čas a získate rýchly prehľad o skutočnom stave celého vozidla. Keď ISS je kompletný, môžete potom vyberte konkrétne riadiaci systém na analýzu výsledkov ďalej.

ISI

Inteligentný Systém Identifikácie (ISI) identifikuje a vyberie automaticky typ radič, ktorý je namontovaný vo vozidle. To zabezpečuje, že diagnostické relácie je vykonané správne správne parametre, ako je potrebné.

SPRÁVA FUNKCIE

V rámci tejto funkcie kartu, budete mať možnosť vidieť úpravy a úpravy, ktoré sú možné pre konkrétne vozidlo bez toho, vozidlo u vás. Spolu s pomocníkom ako sprievodca, môžete plánovať a efektívne vašu prácu, dokonca aj v zložitých situáciách.

  • Názov Značky: cdp tcs
  • Názov Položky: cdp tcs
  • Špeciálne Funkcie: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Kód Čitateľov & Scan Nástroje
  • Verzia Softvéru: 2017.1/2015.R1/2015.R3/2016.00
  • Systém: Win7 32bit/XP systém
  • Aktualizácia Softvéru: 2015.R3 s keygen, 2016.R1 zadarmo aktívne,2017.1
  • Certifikácia: CE
  • Jazyk: Portugalský
  • Záruka: 1 Rok
  • Hardvéru Verzia: Posledná Verzia
  • Balenie Typ: Papierové Krabici

Štítky: delphi, autel maxicom mk808, obd2 skener, nástroj ruka, delphi ds150e, delphi diagnostiky ds150e, skener, drôt delphi ds150e, sklad, drone helipad.

Napísať recenziu

CDP TCS multidiag pro V3.0 NEC relé GEZ 2017/2016.00/R3 s keygen pre AUTO/TRUCK Code reader obd2 Diagnostický Nástroj PK MVD

CDP TCS multidiag pro V3.0 NEC relé GEZ 2017/2016.00/R3 s keygen pre AUTO/TRUCK Code reader obd2 Diagnostický Nástroj PK MVD

Napísať recenziu

Súvisiace produkty