Nový produkt

Sviečka Formy Tvorivých Valcové Sviečky Sexy Krása Pokušenie Bacuľatá Zadok v Tvare Sviečky Silikónové Formy Príručka DIY Vosk

999 položky

€18.69

-39%

€31.15

Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitný ,jednoduchý na používanie môžu čistenie Vyrobené z vysoko kvalitného plastu. Je kreatívny, pokušenie, sexy a očarujúce sviečky Materiál: Mäkký Silikón Farba: podľa obrázka Veľkosť: 7*10 cm Hmotnosť;o 420g Poznámka: 1. K dispozícii je 1-3 cm rozdiel podľa ručné meranie. prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky. 2. Vzhľadom na rozdielne nastavenia displeja, farba real položky môžu mierne líšiť od obrázok zobraziť.

1. Pre ruskú/ Ukrajina/ Bielorusko kupujúcich, Prosím napíšte vaše celé Meno , potom môžeme odoslať vašu objednávku.

2. Pre Veľkoobchod , poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava, ako DHL, EMS.

3. Pre Drop Shipping , by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás. ( Č cenovka, Č. názov spoločnosti )

4. Ak máte vysoký objem objednávok, by ste mohli urobiť, drop shipping tu.

ZÁLOŽKU uložiť, a potom kúpiť položky, ktoré chcete nakúpiť, sa dostanete 2% -3% iná zľava. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky ?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká ? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1) Vaše Pozitívne komentáre sú kľúčom k nášmu úspechu. Prosíme vás môže trvať jeden druhého opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5. Vopred vám ďakujeme za váš čas a úprimne dúfam, že budete spokojní s nákupom a našich služieb.

Mali by ste byť spokojní s transakcie:

2) Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, ako sa snažíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti. Otvorený spor nie je najlepší spôsob, ako sa vysporiadať s problémom. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • vzor: Sexy Krása
  • Súbor Typ: No
  • Tvarované: Valec
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Číslo Modelu: LHY00697-01
  • Materiál: Silikónové

Štítky: sviečka formy žena, tsleen led sviečka, formy sviečka silikónové, svietnik plesní, dlho valcovitej formy sviečka, formy tvar sviečka, candl plesní, sviečka formy silicinoa, silikónové formy sviečka, formy sviečky silikónové valca.

Napísať recenziu

Sviečka Formy Tvorivých Valcové Sviečky Sexy Krása Pokušenie Bacuľatá Zadok v Tvare Sviečky Silikónové Formy Príručka DIY Vosk

Sviečka Formy Tvorivých Valcové Sviečky Sexy Krása Pokušenie Bacuľatá Zadok v Tvare Sviečky Silikónové Formy Príručka DIY Vosk

Napísať recenziu

Súvisiace produkty