Nový produkt

Quartz Hodiny Nástenné Hodiny Dizajn Mechanizmus Ročník Digitálne Kovové Veľké Kyvadlo Kontrolu Pohybu Domov Foto Nástenné Hodiny Príslušenstvo-3

999 položky

€7.28

Vitajte v našom obchode

Budeme aktualizovať každý týždeň. Prosím, postupujte podľa nášho obchodu na vašich obľúbených obchodoch.

Predajné Miesto

Úplne Nové a Vysokej Kvality. Viac Odolné a dlhodobé Použitie. Eco-friendly, netoxické a bezpečné pre deti,nebude priniesť znečisťovania na život. Nastavenie demontáž montáž ukazovateľ core Shell.Organické plastového materiálu, ktorý sa rozhodne pre ochranu životného prostredia nebude priniesť znečisťovania na život a tlač svetlé ale nezmizne.

Položka Ukázať:

FARBA: silver, gold, black. Hmotnosť:110g. Napájanie:1*AA batéria (nie je súčasťou). Package zahrnuté: 1 * Hodiny mechanizmus funkcia Produktu: 1.nízka hmotnosť, je 1 / 10th hmotnosť Obyčajné Zrkadlo. 2.non-jedovaté, non-znečisťujúcich, vodotesný, odolný voči korózii . 3.Jasná ako zrkadlo. V blízkosti časť a zrkadlo sú zhodné, vzdialených (2 metrov) objekt bude veľmi ľahké a rýchle. Po vložiť, a potom trhať povrchu ochranný film dosiahnuť dokonalé dekoratívne efekt. Poznámka: Vzhľadom k svetelný efekt, monitora jas atď, môžu tam byť nejaké nepatrné rozdiely vo farbe medzi fotografiou a reálny predmet, Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Vhodné Miesto:

To môže byť tiež zobrazené na stole, pre obývacia izba, spálňa, pracovňa, Kuchyňa, Jedáleň, Herňa pre Deti, detská Spálňa,Štúdia izba atď.

Poznámka:

1.Naše výrobky sú frameless, bez skla čiapky. 2.Vzhľadom na prepravné problémy výrobky nie sú obsahovať batérie. 3.Môže tam byť 2-3 chyby rozmer dáta z čistého ručné meranie,patrí k bežným javom. 4.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,tam sa môže mierne farebné rozdiely spôsobené rôznym svetlo a sledovať účinok. 5.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie:)

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky? Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. 2.Sa vášho produktu, aby akýkoľvek hluk? Naše hodiny je Tichý Non-Tikajú, a môžete si ju v spálni, štúdie a iných miest, nebude mať vplyv hluku na váš život. 3.Bude váš produkt obsahujú batérie na to? Vzhľadom na prepravné problémy výrobky nie sú obsahovať batérie. Potrebujete si kúpiť 1*batéria AA sami. 4.Bude váš produkt zahŕňajú sklenený kryt? Naše výrobky sú frameless, bez skla čiapky.

O Zásielke:

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Vo všeobecnosti,budeme posielať položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,broderage poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel. Na základe skúseností z minulosti,chápem, že sa obávajú, prípadné dodatočné náklady pre položky.

O Spätnej väzby:

  • Štýl: Americký Štýl
  • Názov Značky: FXM
  • Tvar: kruhový
  • Priemer: 30 cm
  • Motivity Typ: Digitálne
  • Materiál Telesa: Plastové
  • Materiál: Akryl
  • Formulár: Jednu Tvár
  • Funkcia: Reproduktor Vypnúť
  • Platné Umiestnenie: Obývacia Izba
  • Hmotnosť: 110g
  • Kombinácia: Oddeľuje
  • Druh: Nástenné Hodiny
  • Typ Displeja: Ihly

Štítky: hodiny kovovú stenu, g skenovanie 3 kábla, veľké kovové hodiny mechanizmus, mechanické telefón prípade, hodiny kyvadlo, hodiny ukazovateľ, kyvadlo stenu, g skener skenovanie, g skenovanie detektor 2, g skenovanie.

Napísať recenziu

Quartz Hodiny Nástenné Hodiny Dizajn Mechanizmus Ročník Digitálne Kovové Veľké Kyvadlo Kontrolu Pohybu Domov Foto Nástenné Hodiny Príslušenstvo-3

Quartz Hodiny Nástenné Hodiny Dizajn Mechanizmus Ročník Digitálne Kovové Veľké Kyvadlo Kontrolu Pohybu Domov Foto Nástenné Hodiny Príslušenstvo-3

Napísať recenziu

Súvisiace produkty