Nový produkt

Kamera Video Taška PU puzdro s Popruhom cez Rameno pre Olympus E-PL7 E-PL7 E-PL8 E-PL9 (40-150 mm objektív)

999 položky

€9.85

POPIS / OBRÁZKY Vhodné Pre : Pre Olympus E-PL7 E-PL8 E-PL9 Kamera (40-150 mm objektív) balenie Obsahuje :

• 1 (kus) x brašna • 1 (kus) x Popruh

SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. PLATBA Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii, ako sú Kreditné karty, Debetné karty, Moneybookers, Paypal, Visa, MasterCard, Real-time bankové prevody, (EINGCA) Offline platby (Bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne držať platformu, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Kupujúci objednávku, musí platby do 20 dní, Inak sa objednávka bude self-zatvorené, Ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa platby, prosím, kontaktujte nás, alebo www.vitek.sk o pomoc. DOPRAVA Sme radi, že prijímať objednávky z Európy, Severnej Ameriky, Austrálie a iných vzdialených krajín. Keď umiestnite objednávky, prosím, prečítajte produkty popis pozorne, a uistite sa, že vaša adresa imformation sú správne, zabezpečíme loď, akonáhle je to možné. Dodávané 5-10 dní, pozemok informácie môžu byť sledované na krajiny pôvodu webovej stránke. Zabezpečiť sledovanie webovej stránke, Ponúkame mnoho spôsob dopravy pre kupujúceho vybrať (EINGCA), ako www.vitek.sk Doprava, na Špeciálnej dráhe-YW, Čína Príspevok, HongKong Post, Singapur Post, Fínsko Post, Estónsko post, Španielsko Post, Kráľovský Post, PostNL(TNT Post), ePacket, EMS, e-EMS, RU-SPRS, DHL, Fedex IE, Fedex IP, UPS, TNT, DPEX(MÝTO), SF-express, Aramex... čas Dodania závisí od rôznych spôsobov dopravy a rôzne krajiny, doprava poštou, odhadovaný čas doručenia (normálny stav): 15-60 dni, špeciálny prípad: 60 - 120 dní (víkend nie je súčasťou balenia). prepravné DHL, normálne dodanie : do 10 dní. Sme nie je zodpovedná za položka strata v dôsledku nesprávneho alebo nedoručila adresu. Vždy sa snažíme najlepšie na Právne Minimalizovať dovozného cla (GST alebo V. A. T. alebo iných Daní). Vo väčšine prípadov dopravy, nie je daň splatná. NÁVRAT POLITIKY, Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave. Spätná VÄZBA Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka (EINGCA). Žiadame, aby ste kontaktujte nás okamžite, aby ste nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. O NÁS

  • Package: Áno
  • Materiál: PU
  • Číslo Modelu: E-PL7 E-PL8 E-PL9
  • Názov Značky: EINGCA
  • Použitie: Mirrorless System Kamera
  • Druh: Fotoaparát Tašky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Kabelky

Štítky: foto popruh, l dosky olympus, foto svorka dslr, 425mm, prenosná taška video, krátke popruh taška, prípad video, prípad telefón, taška dslr, neoprénová fotoaparát prípade 14.

Napísať recenziu

Kamera Video Taška PU puzdro s Popruhom cez Rameno pre Olympus E-PL7 E-PL7 E-PL8 E-PL9 (40-150 mm objektív)

Kamera Video Taška PU puzdro s Popruhom cez Rameno pre Olympus E-PL7 E-PL7 E-PL8 E-PL9 (40-150 mm objektív)

Napísať recenziu

Súvisiace produkty