Nový produkt

7" Imperial systém Čierna Hliníková Zliatina Meranie Rýchlosti Námestie Strešné Trojuholník

999 položky

€7.96

-18%

€9.71

Description: 7 palcov Imperial systém Strešných Rafter Štvorec Trojuholník, Pravítko Položka Špecifiká: Silné liate hliníkové telo s jasné, plastický imperial stužkové a spoločných rafter prevodová tabuľka Funkcie uhlomer rozsahu 0-90° Použiť ako videl sprievodca pre uhlové merania a rezy Ideálny pre všetky stavebné a prestavba projekty užitočné Aj pre fanúšikov, stavitelia domov, výrobcovia, DIYers & umelcov Materiál: Hliníková Zliatina Typ: Vládca Farba: Čierna Veľkosť: Cca. 26x18.6x18.5 cm/ 10.24x7.32x7.28" (1cm=0.39 Palca) Balík v cene: 1 x Hliníkovej Zliatiny Strešné Rafter Štvorec Trojuholník, Pravítko

Návrat Politiky:

Nie sme zodpovední za cla alebo dovozu dane.

Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak vaše nie sú spokojní s položku po prijať.

Mohli by sme ponúknuť vrátenie peňazí, a žiadosť o vrátenie je k dispozícii iba žiadosti do týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

Ponúkame 100% vrátenie peňazí ak je položka je nefunkčné pred príchodom , všetko, čo musíte urobiť, je nám pošlete jasné obrázky ukázať to je nefunkčné. Chybný situácia musí byť zaznamenaný do 7 dní po doručení.

Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Všetky položky predávané u nás sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s maximálnou svedomitosť na našej strane.Avšak na to, aby ste sa vyhli akýmkoľvek potenciálnym oversights, som zdvorilo požiadať vašu pomoc a pomáhajú nám, aby sa to vzájomne uspokojivé transakcie tým, Dôkladne preskúmanie položka opis a fotografie, a pýtať sa na všetky otázky Pred Ponúkania cien.

Upozorňujeme, že veľkosť a farbu zastupovanie sa vzťahuje na výrobné rozptyl a nemusí byť presný. Tiež upozorňujeme, že nastavenia monitora sa môže líšiť od počítaču k počítaču a môže narušiť skutočných farieb. Prečítajte si prosím tieto podmienky dôkladne pred uvedením vašu cenovú ponuku.

Spätná väzba:

Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každého, kto má dokončenie transakcie a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Prosím nezabudnite nám dať Päť Hviezd na všetky Podrobné Hodnotenia Predajcu. Vďaka!

V nepravdepodobnom prípade, že nie ste spokojní s transakciou, prosím, kontaktujte nás pred sumbit vášho hodnotenia. Veríme, že všetko, čo by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie.

1.s cieľom poskytnúť vám čo najlepšie služby*****,prosím, spracovanie transakcie dosť.*spätná väzba je jednoducho to, čo sme pokračovať.

2.Kontaktujte nás prosím najprv si lepšie riešenie, než by ste zanechať *neutrálny alebo *záporná spätná väzba

3.Snažíme sa o 5-star služby, pričom sa uvádza vopred naše pravidlá, naše prepravné sadzby& loďstvo frekvencie. ak ste boli spokojný s touto transakciou sa, prosím, reagovať so všetkými 5 hviezd! ak nie ste spokojný, jednoducho dajte mi vedieť cez e-mial skôr, než nechať nízke skóre, a budem pracovať, aby to tak

4.Prosím, napíšte mi cez "MOJE SPRÁVY" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" ak máte akékoľvek otázky o našich záznam alebo nákupu

Kontaktujte nás:

Sme v meste Shenzhen Pearl River Delta, ktorý je vyvinutý miesto s ekonomiky a Obchodu Sme povolanie obchodná spoločnosť. Existuje asi 16000 druhy výrobkov v mojej spoločnosti,Naše produkty patria spotrebná elektronika, Nail Art Nástroje, Oblečenie a obuv, mobilné telefóny, príslušenstvo , počítače, príslušenstvo, auto príslušenstvo, Motocykel pristúpení, hračky a záľuby, šperky, detské príslušenstvo ďalšie užitočné elektronika položky a atď

Ak máte akékoľvek problémy, sme veľmi radi, aby vám pomohol. Sme vzácne manipulácia veľké množstvo e-mailov každý deň. Prosím, dovoľte nám, aby odpovedať váš e-mail do 24 hodín

Pre funkčné produkty v našom obchode (napríklad: Nabíjačky, Dátové káble), ktorých funkcia je rovnaká ako popis, ale skutočná farba a tvar sa môže vyzerá trochu líšiť od fotografie, pretože technické zhodnotenie a skutočný stav štátu. Vezmite prosím na vedomie, než si cenovú ponuku. .

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: vládca
  • Materiál: Kov
  • Číslo Modelu: 1A10083
  • Vládca Typ: trojuholníkové pravítko
  • Zložené: No
  • Názov Značky: OOTDTY
  • Podpora Pravítko: No

Štítky: vládca kancelárske potreby, meter kovové pravítko, strechy, výstavné trojuholník, pravítko, zlato kov štvorcov, uhlové pravítko trojuholník, black pravítko, vládca, kovové štvorcov kovov, model kovové pravítko.

Napísať recenziu

7

7" Imperial systém Čierna Hliníková Zliatina Meranie Rýchlosti Námestie Strešné Trojuholník

Napísať recenziu

Súvisiace produkty