Nový produkt

Bedrová Podpora Späť Vankúš Memory Peny Chrbta Vankúš s Plnou držanie tela Corrector Späť na Úľavu od Bolesti, Herné Stoličky

999 položky

€16.43

-50%

€32.87

Popis produktu

Názov produktu: pamäte pena autosedačky-vankúš Farba: Čierna/Modrá Vonkajší materiál: látkové Plniaci materiál: pamäťovej peny

Vlastnosti produktu:

[Upgrade & Unikátne Chrbta Vankúš] - Ak budete tráviť veľa času sedí na kancelárske stoličky, hracie stoličky a jazdy v aute, toto bedrových vankúš sa dokonale pomôže. Späť podpora auto je ergonomicky navrhnuté na zmiernenie hornej, strednej a spodnej časti chrbta a zadnej tesnosť, podpora dosiahnuť zdravé držanie tela a pomáha udržiavať prirodzené krivky chrbtice.

Táto položka je najlepší darček pre ľudí, ktorí sedia na dlhú dobu, ako sú zamestnanci úradu, študent alebo ovládač atď.

Č-Slip Gumové Dno a Nastaviteľné Popruhy: Aby chrbta vankúš v mieste a zabrániť bedrových vankúš skĺzla a uistite sa, že operadlo dokonale vyhovovali pre všetky kancelárske stoličky, počítač, stoličky, stôl, stolička, kreslo, pohovka, pohovky, autosedačky, SUV, nákladné vozidlo, vozík a kreslo sídlo atď.

High-Density Správnu Pevnosť Pamäťovej Peny: môže mať tvar chrbta a krivky nádherne a poskytujú optimálnu podporu Bedrových na úľavu bolesti chrbta. Žiadne Starosti pre flatted von.

3D Priedušná a Umývateľný Oka Pokrytie: Anti-Pot savý materiál udržuje cirkuláciu vzduchu, aby pohodlné celý deň s odnímateľným krytom, ktorý je jednoduchý na čistenie.

Balenie obsahuje

1 úložný vak

Značka Príbeh

AUTOYOUTH značka bola založená v roku 2004, s mnoho rokov výrobných skúseností, zamerať sa na vývoj a výrobu sedadiel auta kryty a príslušenstvo.

O Dodávky

Po úhrade , www.vitek.sk trvá približne 12-48hs na potvrdenie fondu kanál bezpečné. Po schválení parcela bude dodávaný v 48hours. Loď www.vitek.sk Štandardná Doprava z Číny. Pozemok sa dostali na vašej krajiny, podrobnosti sledovania je možné skontrolovať na miestnej pošty a internetovej stránke. Loď IML z Ruska. Sledovanie: https://www.17track.net/en.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Nie je dôvod, ak sa chcete vrátiť tovar do 15 dní. Len pozemok bez osobných chyba použitie alebo poškodenia, ktoré nemajú vplyv na druhej predaj pozemok. Prepravné náklady, je medveď kupujúcim. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaše číslo objednávky.

O Spätnú Väzbu

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš businesss rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

  • Hmotnosť: 725g
  • Názov Značky: AUTOYOUTH
  • Typ Produktu: Autosedačky-vankúš
  • Funkcie Produktu: Zmierniť a uvoľniť bolesť pás
  • farba: čierna / modrá
  • Názov Modelu: Autosedačky-vankúš
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia Produktu: Trvanlivý, ekologicky, priedušná a pohodlné
  • Náplň: Pamäť bavlna
  • Vlastnosti Produktu: automobilový priemysel interiér
  • Materiál: Pamäťová Pena
  • Platné Sezóny: Štyri Ročné Obdobia

Štítky: bedrovej, corrector postur, bolesť, osmanská pouf, silla hráč kovov, oka kancelárske stoličky opierky hlavy, stolička vankúš, herné lehátko, jeep cherokee tps, stolička hráč.

Napísať recenziu

Bedrová Podpora Späť Vankúš Memory Peny Chrbta Vankúš s Plnou držanie tela Corrector Späť na Úľavu od Bolesti, Herné Stoličky

Bedrová Podpora Späť Vankúš Memory Peny Chrbta Vankúš s Plnou držanie tela Corrector Späť na Úľavu od Bolesti, Herné Stoličky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty