Nový produkt

Detektor alkoholu Refraktometer 0-80% V/V Prenosných 4 Farebné Obsah Alkoholu Meter ATC Hydrometere Ručný Nástroj 30% off

999 položky

€7.36

-30%

€10.52

Detektor alkoholu Refraktometer 0-80% V/V Prenosných 4 Farebné Obsah Alkoholu Meter ATC Hydrometere Ručný Nástroj použitie Výrobku:

Na ručné refraktometre' výhody konštrukcie veľmi jednoduché,shockproof,jasné zobrazenie,lacné a jednoduché na prevádzku a vykonávať.Na brix sérii sa používajú na konzervy,ovocné šťavy, takže,kvasenie,nápoje,ovocie a zbierať med,atď.Na salinity sérii sa používajú na akvakultúry;akvárium a fyziologickým roztokom, aby sa pripravili na lekárske seriály sú určené na meranie sérové proteíny a špecifická hmotnosť moču.Séria industria sa používajú na meranie autobatérie kvapaliny,nemrznúcej kvapaliny,čistenie tekutín,mazací olej, obrábacích a rezných tekutiny.

naša všetky refraktometre s Automatická teplotná Kompenzácia systému. Funkcie:

Na meranie obsahu alkoholu v rôznych liquors alebo koncentrácie cukru v alkoholom vína.

Ľahký a prenosný, alkohol refraktometer je jednoduché navrhnuté a ľahko ovládateľný.

Nastaviteľné manuálne zaostrenie pre ľahko zameranie a kalibráciu. Špecifikácie:

Farba: Čierna / Modrá / Zelená / Červená (Voliteľné)

Materiál: ABS

Merací Rozsah: 0-80%

Presnosť: +/-0.1%

Hmotnosť balenia: 90g Použitie a postup:

1 .Aby prism(1)smerom k smeru svetla omáčky a prispôsobiť sa mu sústrediť trubice okulárov(4) til rozsahu linka je zrejmé, 2-Seyibrgation, pred otestovať štandardný roztok (čistá voda) nástroj a Vzorky musia byť v rovnakej teploty pre presné výsledky.

2.pero letný doska a miesto 1-2 kvapky štandardný roztok na hranol,svetlo a stlačte letný doska til získať svetlá a darkS hranice, zase kalibrácia Skrutku, aby svetlá a darks. Demarkačnej čiary z zorné pole okulára a elipsoidu linky sú totožné.(0%)

Poznámka: Pred pôrodom,máme hotové kalibráciu a nastavenie môžete priamo používať.

3.Otvorte letný dosky.čistenie povrchu on hranol s sou žmolky a place1-2 kvapky vzorky na hranol,zatvorte letný doska svetlo a stlačte ho,čítanie osvetlenie a darks hranicu relatívnej stužkové,toto je vzorka je concentretion.

4.po ukončení merania,priamo na vymazávanie depositbuilder na hranolov a povrch on-letný dosky s vlhkým int po suché riadne si to. Poznámky a Údržba:

1.Po to,neumývajte ho s tečúcou vodou priamo.vyhnúť vody vstúpil do tela.čistite mäkkou,vlhkou handričkou a zabezpečenie presného merania.

2.Pri použití a skladovaní musí byť manipulácia so starostlivosťou a dôkladnú údržbu.Nedošlo k poškriabaniu alebo kolízie škody na povrchu optické komponenty.

3.Hranolov a vzorky musia byť v rovnakej teploty pre presné výsledky.

4.Nástroje by mali byť uskladnené v suchu.žiadny prach,č žieravý plyn prostredie a neprišli plesnivého optickej časti " povrchu. poznámka : tento výrobok sa bez retail box

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Rozsah Merania: 0-80% V/V
  • Brix Rozsah: 0-80%
  • Číslo Modelu: RHB-32ATC
  • Použitie: Koncentrácia
  • Veľkosť: 155x28mm
  • Brix Min. Div.: 0.1
  • Názov Značky: JUANJUAN
  • Presnosť Merania: 0.01
  • Min. Div.: 0.01
  • Hmotnosť: 55g
  • Podpora: Dropshipping

Štítky: meter cukru, alkohol meter víno, glycol tester, meter mlieko, alkohol refraktometer, refraktometer alkoholu európe, prenosné med refraktometer, v kine popcorn, Alkohol Tester, refraktometer víno.

Napísať recenziu

Detektor alkoholu Refraktometer 0-80% V/V Prenosných 4 Farebné Obsah Alkoholu Meter ATC Hydrometere Ručný Nástroj 30% off

Detektor alkoholu Refraktometer 0-80% V/V Prenosných 4 Farebné Obsah Alkoholu Meter ATC Hydrometere Ručný Nástroj 30% off

Napísať recenziu

Súvisiace produkty