Nový produkt

Pre Samsung GALAXY J1 Mini J105 LCD Displej Dotykový Displej lcd Digitalizátorom. pantalla Montáž pre GALAXY J1 Displej Opravy Dielov

999 položky

€12.34

-5%

€12.99

pre Samsung GALAXY J1 Mini J105 LCD Displej

ponúkame na predaj 100% Nový kvalitný lcd v celom trhu. Všetky LCD otestujeme ju pred zásielky, potvrdenie je najvyššej kvality. Existuje mnoho typ kvalitný LCD displej na trhu, sľubujeme, že naše lcd je bez mŕtvych pixelov, nuly. Veľký kus skladom, pošleme von do 24 pracovných hodín.

Otázka: Aký model je kompatibilný?

Odpoveď: To je TFT kapacitný dotykový LCD displej, vhodný pre Samsung GALAXY J1 Mini J105.

Otázka: Čo mám robiť, keď som sa dostane balíček?

Odpoveď:

※ Je to potrebné a dôležité urobiť video, keď si rozbaliť balíček, a bude to platný dôkazy, keď sa dostanete poškodený lcd.

※ Je tiež dôležité, aby ste test na lcd a prevziať video, pred nainštalovať na vašom mobilnom telefóne, keď to mať nejaký problém, prosím, kontaktujte nás v čase, môžeme nahradiť LCD pre vás zadarmo. Ak máte nainštalovať na váš telefón, nie je jednoduché ho odstrániť, keď ho odstrániť, je ľahké byť rozbité.

Otázka: Je podpora veľkoobchod?

Odpoveď: Áno, Sme ochotní mať dlhodobú spoluprácu s vami, ak ste odberateľ, opýtať sa na nás najlepšie ceny, sľubujeme, ceny výrobku a logistika ceny bude najlepšie.

1*pre Samsung GALAXY J1 Mini J105 LCD Displej 1*9pcs Nástroje 1*1 papier, lepidlo

Ak ste spokojní s našimi položky , prosím, dajte nám päť hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu (nie je potrebné zobrazovať fotografie v spätnej väzby )

1.Žiadne pokyny pre tento záznam 2. To nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá žiadne skúsenosti vôbec.

3. Nebudeme niesť zodpovednosť za akékoľvek škody na váš mobil/mobilnom telefóne, ktorý vám môže spôsobiť počas zmena náhradných dielov

4. Je potrebné a dôležité urobiť video, keď si rozbaliť balíček, a bude to platný dôkazy, keď sa dostanete poškodený lcd. Ak nemôžete poskytnúť videa, sme nemohli uveriť tomu, že je poškodený v tranzite, a nebudeme zodpovedať za akékoľvek poškodenie prípadoch.

Budeme mať možnosť si ich odoslané prostredníctvom DHL, UPS, FEDEX, EMS, www.vitek.sk Štandardná Doprava na vášho výberu. Alebo vám môžeme ponúknuť najekonomickejšie a najbezpečnejší spôsob dopravy. Naším cieľom je získať vašu objednávku osloviť vás v najlepší spôsob, ako sa vám páči.

* DHL,UPS a Fedex zvyčajne trvá 7-10 dní, kým ste.

* EMS bežne dostať v 10-15 dní.

* Wuyou letecky za normálnych okolností dosiahnuť po celom svete v 15 až 30 dní

Nemôžeme doručiť P. O Políčko a nemôžeme doručiť bez vaše kontaktné telefónne číslo. Uistite sa, že telefón a adresa, ktorú ste vľavo je vpravo, budeme len doručiť na adresu, ktorú opustil v www.vitek.sk systému.

1. Každý produkty budú testované pred pôrodom, s špeciálne nástroje alebo hlavnej dosky na zabezpečenie pracujúcich.

2. Všetky výrobky ,100% zbrusu nový a prísne testované pred shipemt,Prosím, informujte nás DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní s produktmi (Reálny obraz a iné dôkazy musia byť uvedené),potom budeme ponúkať výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, ak výrobky nie sú opísané.

3. Ak položka je váš prossession viac ako 7 dní ,považuje sa to používa /second-hand ,Len budeme ponúkať službu výmeny po sme si svoje vrátiť položku .

  • Rozlíšenie Displeja: 1280x720
  • LCD Auta: Áno
  • QC: Test LCD pred odoslanim
  • Typ Dotykového Displeja: Kapacitný Displej
  • Druh: TFT, dotykový, 16M farieb
  • Funkcie: Žiadny Mŕtvy Pixel, Kvality AAA
  • Kompatibilné Značky: Samsung
  • Číslo Modelu: Pre Samsung Galaxy J1 mini J105
  • Displej: > 3"
  • Názov Značky: ZHZ

Štítky: j1 lcd, j1 mini displej, j1 mini lcd, displej j1 mini, displej lcd dotykový displej samsung j1, samsung j1 mini lcd rám, j1 obrazovke, moto xt1805 obrazovke, prípade samsung j105, brestu.

Napísať recenziu

Pre Samsung GALAXY J1 Mini J105 LCD Displej Dotykový Displej lcd Digitalizátorom. pantalla Montáž pre GALAXY J1 Displej Opravy Dielov

Pre Samsung GALAXY J1 Mini J105 LCD Displej Dotykový Displej lcd Digitalizátorom. pantalla Montáž pre GALAXY J1 Displej Opravy Dielov

Napísať recenziu

Súvisiace produkty