Nový produkt

Opakovane 3D Drážky Praxe Pre Copybook Synchronizované Učebnice Čínske Znaky Deti Praxi Umenie Písanie Kníh Veku 6-18

999 položky

€5.92

-60%

€14.80

Popis:

Vhodný vek:6-18 Rokov Jazyk:Čínština Materiál:Biely kartón balenie obsahuje:Kniha + 2 Pero +20 Náplne + 2 držiak na Pero Sme použili magické písanie perá. Po písaní na chvíľu, písmo zmizne a vrátiť sa do svojej pôvodnej podobe, ktorá môže byť použitá opakovane. Poznámka: prosím, aby 1-3 mm chyby na skutočný rozmer vzhľadom na ručné meranie! Ďakujeme ! Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie vzhľadom na obrazovke počítača je rozlíšenie, jas, kontrast, atď. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pred ochodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili, ďakujeme za pochopenie! DÚFAM, ŽE MÁTE PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE!!!

FAQ

Otázka: Je produkt materiály bezpečné a zdravé? Odpoveď: nestarajte sa o to. Je to najzákladnejšia požiadavka. Otázka: Myslíte si, podpora drop shipping ? Odpoveď: Áno , ponúkame služby Poklesu prepravy objednať, a my sme oboznámení s tým. Otázka: Ako často budete mať na proces objednávky? Odpoveď: Zvyčajne, sme často odosielame do 48 hodín, ale niekedy aj na dovolenku, budeme odkladu nejaký čas, preto spätná Väzba 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Ďalšie otázky? Kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

  • Názov: Groove Kaligrafie
  • Materiál: Biely Kartón
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Vhodný Vek: 6-18 rokov
  • Balenie Obsahuje: Kniha + 2 Pero +20 Náplne + 2 držiak na Pero
  • Typy: Detské cvičebnica
  • Číslo Modelu: Copybook005
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Jazyk: čínske

Štítky: čínsky učebnice angličtina, pocketbook touch, čínsky učebnica, zadarmo umenia knihy, robi kaligrafiu, pripadne kniha kaligrafie praxi islamskej, učiť čínsky, francúzsky, kaligrafia copybook, učiť sa čínština, umenie thomas knihy, kaligrafia notebook.

Napísať recenziu

Opakovane 3D Drážky Praxe Pre Copybook Synchronizované Učebnice Čínske Znaky Deti Praxi Umenie Písanie Kníh Veku 6-18

Opakovane 3D Drážky Praxe Pre Copybook Synchronizované Učebnice Čínske Znaky Deti Praxi Umenie Písanie Kníh Veku 6-18

Napísať recenziu

Súvisiace produkty