Nový produkt

2 ks Plyn Propán LP Nádrž Fľaša Rozchod Plynový Gril BBQ RV Tlak Adaptér Meter Indikátor Mosadze, Medi

999 položky

€19.45

-20%

€24.62

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný. Podporujeme dropshipping a veľkoobchod . Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Kompatibilný so všetkými spotrebičmi s QCC1 / type1 spojenia a až 40-lb. propán nádrže.

Ťažká 100% pevné brass konštrukcia odoláva poveternostným, škrabanie, denting a corroding.

Monitoruje hladinu paliva bez odstránenia nádrže. Farebne dial za čo vám umožní vidieť na prvý pohľad, keď vaše propán úroveň je nízka.

Tento propán nádrž na plyn meradla môžu byť spracované s propán nádrž valce, propán-regulátor s hadicou a propán adaptér

Prichádza s protiprachovým krytom. Nie je potrebné náradie a jednoduchá inštalácia s handheel grip pre uťahovanie. Skvelé pre použitie plynový gril, kúrenie, fajčiar, tábor sporák, lucerna, stolový gril, ohnisko tabuľky, turecko fryer a viac propán spotrebiče.

Bezpečnosť: Dlhá životnosť-vysoká kvalita materiálu zaisťuje bezpečné, vzduchotesné spojenie medzi propán nádrž valca a propán-regulátor s hadicou, propán adaptér a viac propán spotrebiče.

Poskytuje prebytok prietok ochranu v prípade rozbité plynovodu a tepelná ochrana v prípade požiaru.

Žiadne ďalšie starosti o uteká propán priamo v strede grilovanie, varenie, fajčenie, camping alebo RVing. A žiadne ďalšie zbytočné výlety pre náplne, keď tam bol ešte niektoré vľavo v nádrži. S propán nádrž tlakomer na palube, budete vždy vedieť, kedy máte dobré ísť.

Lacnejšie kovov môžete získať skorodované, pokovované povrchy poškriabaný a opotrebované preč. Ale pevné brass je odolný voči s a vysoko odolný voči dae počas používania alebo doprava. Poskytneme vám heavy-duty služby.

Nie je potrebné sa zohnúť alebo squint na drobné úroveň označenia. Jeden pohľad na veľké dial vám povie, či ste v červenej (prázdne), žltá (nízka) alebo zelené (dostatočný).

Maximálny pracovný tlak:

Menej než rovná 65 mbar ( Menej ako rovný 1 / 2 PSI) ( Menej ako rovnaká 27 PSI)

Pracovná teplota: -20 stupňoch Celzia ~ 0 Celzia ~ 80 Celzia ~ 120 Celzia

Farba: zlato + čierna

Materiál: mosadz + plast

Veľkosť: cca. 11.5 * 4.5 * 6.5 cm

Obsah Balenia:

2 * plynová nádrž

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom www.vitek.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ Ak ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo. To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O spätnú väzbu

★ Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že ste nám môže dať 5 hviezd.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Názov Značky: MiLESEEY

Štítky: šijacie rozchod nastaviť, plyn manometer, auto etalón vákua, gril plynový gril, plyn lp, univerzálny lp plyn, úroveň lpg, vysávač, gril, loď sporák, dial rozchod nastaviť.

Napísať recenziu

2 ks Plyn Propán LP Nádrž Fľaša Rozchod Plynový Gril BBQ RV Tlak Adaptér Meter Indikátor Mosadze, Medi

2 ks Plyn Propán LP Nádrž Fľaša Rozchod Plynový Gril BBQ RV Tlak Adaptér Meter Indikátor Mosadze, Medi

Napísať recenziu

Súvisiace produkty