Nový produkt

Pohľad Neviditeľné Prípade Generácie II Známky Strivings Magické Triky Kúzelníka zblízka Ilúzie Trik Metalism Klasické Hračky

999 položky

€21.40

-16%

€25.48

Popis:

Pôvodný Pohľad Neviditeľnému Prípad sa stal jedným zo štandardných zariadení pre pracovnú mentalist a mágov z celého sveta. Pohľad Neviditeľné Prípad je ešte stále najviac nevinných a normálne v vzhľad každom prípade na trhu. Použitie pre tento neuveriteľný zariadenia sú príliš veľa na to, aby sa o nich zmieniť. Je schopný viac rôznych utility funkcie, než akýkoľvek iný prípad svojho druhu kdekoľvek na svete, obdobie. No, teraz je ešte viac...

Teraz je tu Generácia II . Vďaka marvelously jednoduchý nápad od môjho priateľa, Lee Marelli, horizonty na Pohľad Neviditeľnému Prípade môže ísť ďalej, než kedykoľvek predtým.

Čo je nové, pýtate sa? No, my sme sa pridali dve jednoduché (a úplne normálne) vrecká vo vnútri prípade. To je všetko. To sa môže zdať veľa, ale keď som ukázal Generácie II (a len jedna z nových možností it) na môj dobrý priateľ Lee Earle keď ho prvýkrát vyšiel, jeho zdvihol obočie a povedal: "Teraz je to veľmi zaujímavé." Dovoľte mi dráždiť vám len pár možností. Čo ak...

...ste mohli zobraziť vaše divácke zložený sklzu papiera vo vizitke prípade. Ich meno akékoľvek jednu číslicu čísla. Môžete teraz odstrániť zložený sklzu a je na ňom napísané je presné číslo, ktoré mali, pomenovaný.

...máte svojho diváka meno akýkoľvek systém ESP symboly a potom ukázať, že ak chcete byť napísané na iba zložené sklzu papiera vo vizitke prípade.

...máte divák meno akejkoľvek hraciu kartu a môžete ukázať, že existuje jediné miniatúrne hraciu kartu vo vizitke prípade -- to je ich karty.

...mohli by ste výmeny rôznych efektov, možné s prípadom priamo pred publikom bez zvyšovania akékoľvek podozrenie vôbec.

...mohli by ste urobiť všetko vyššie uvedené (a ešte oveľa viac), bez akýchkoľvek vrecku práce, extra skryté indexov alebo nechty písanie. Všetky kým úplne obklopený, close-up, alebo na pódiu.

Prakticky všetko, čo je možné s pôvodným Pohľad Neviditeľnému Prípade je možné s Generácia II . Ešte stále sa môžete **nechtov (alebo požehnaním) písať, robiť sochorová prepínače, nakládku a vykládku sochory, peek a pohľad, dvojité napíšte, držte sa sochory** a oveľa viac. 'Mechanicky' povedané, Generácie II pracuje presne tak isto ako originálny Pohľad Neviditeľné Veci . Dve ďalšie vrecká, aby všetky vyššie uvedené možné, plus umožniť ďalšie skladovanie v prípade, ktorý zase umožňuje väčšiu univerzálnosť. To otvára úplne nový vista možností pre prípad, ktorý je už najvšestrannejšie na svete.

Váš Pohľad Neviditeľnému Prípade Generácie II prichádza s 20-stranový manuál, ktorý obsahuje celý text originálu Pohľad Neviditeľnému Prípade príručky, ako aj základy pre účinkov popísaných vyššie, plus oveľa viac.

Neexistuje žiadny iný prípad, ako to vo svete (okrem, samozrejme, originálny Pohľad Neviditeľné Veci ) a to je zariadenie, ktoré budete používať. Pre zariadenia ako univerzálny, ako dobre urobil, ako cunningly jednoduché, ako diabolsky chytrý, ako ľahko sa používajú a ako elegantne nevinných, je to výhodné na celý život!

"...jeden z mála zariadení nosím so mnou všade, kam mám ísť. A to je jeden zo základných trikov, odporúčam všetkým Mentalists."

- Bob Cassidy

"...jeden z desiatich výtvory niekedy pre pracovné mentalist."

- Docc Hilford

"...proste najlepší. To bolo so mnou na dennej báze. Nikdy som opustil stranu a nikdy nebude."

- Garrett Thomas

"Na prechádzku okolo, tam nie je viac, dobre navrhnutý nástroj. To je konečný peňaženky na použitie v kombinácii s vrecku písanie."

- Banachek

"...majstrovské dielo."

- Marc Spelmann

"Jedným z najviac užitočné predmety v mojom toolkit."

- Eric Medovina

"...môj "go-to" peek peňaženky."

- Jeff McBride

Nemôžem ďakujem priatelia za dosť hovorí, také pekné veci, o niečo, čo som vymyslel. A aby som byť obvinený z zdvíhacie nejšťavnatější časť citátu v záujme propagácie, tu sú citácie v ich celistvosti, nezostrihané:

"Pohľad Neviditeľné Prípade je medzi najlepšie utility zariadenia kedy navrhnutý pre mentalists. Aj keď bol primárne navrhnutý ako peek zariadenia je tiež ideálny pre pocket písania, rovnako ako sa kradne a nakladanie zložené sochory. V skutočnosti, ten je, podľa môjho názoru, najvýkonnejší a jemné použitie prístroja. Je to úplne nevinné-objavia vizitku prípad a je výborne vykonané posledné.

"Najlepšie zmluve môžem dať na Pohľad Neviditeľnému Prípade je, že je to jeden z mála zariadení nosím so mnou všade, kam mám ísť. A to je jeden zo základných trikov, odporúčam všetkým mentalists."

- Bob Cassidy

"Po všetkých tých rokoch, a tak mnoho ďalších náprsné tašky a puzdrá, stojím môj originál výpisu... Pohľad Neviditeľnému Prípade je jedným z desiatich výtvory niekedy pre pracovné mentalist.

"Snažil som sa väčšina ostatných nahliadnuť peňaženky, ktoré používajú Marka originálny nápad. Billfolds, tajomník štýl a aj iné vizitku prípadoch, ale vždy som sa vrátia na Pohľad Neviditeľné Veci .

"Jej kompaktné rozmery funguje lepšie v obleku, je to jednoduché, ale krásne veci a kvalita je tak vysoká, som stále používanie originálov som dostal od Marka viac ako 20 rokmi!

  • Je Návod Súčasťou: Áno
  • Druh: Kocky Box
  • Vekové Rozpätie: Grownups
  • Upozornenie: Iné
  • Materiál: Vinyl
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcie: Etapa
  • Veľkosť: One Size
  • Názov Značky: ZQION
  • Výkon Formulár: Close-up Magic
  • Pohlavie: Unisex

Štítky: magic, pre toyota mark ii, magic box, magický trik, kocky, kúzelník triky profesionálnych, dice set, veľký magický trik, prípade, rozsah, muži čarovná hračka.

Napísať recenziu

Pohľad Neviditeľné Prípade Generácie II Známky Strivings Magické Triky Kúzelníka zblízka Ilúzie Trik Metalism Klasické Hračky

Pohľad Neviditeľné Prípade Generácie II Známky Strivings Magické Triky Kúzelníka zblízka Ilúzie Trik Metalism Klasické Hračky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty