Nový produkt

Nový Ročník Zelená Hnedá Drevená baletu luskáčik na Hojdacie Kone Sánky Figúrka baletu luskáčik Ručne vyrábané Vianočné Domáce Dekorácie Plavidlá

999 položky

€22.45

-9%

€24.94

Úplne Nové, Vysoko Množstvo a Vynikajúce Spracovanie

Ručné matica krakovacieho činidla na hojdací kôň

S opraty na obe ruky

Materiál: Drevené

Výška: Cca. 30 cm / 11.8 palec

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm chyba na veľkostí

Vzhľadom na remeslo je handmade, tak tam môže mať stopy lepidla alebo Mierne spúta

Ak máte myseľ, buďte opatrní!

Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu, alebo dať do vysokej teploty prostredia

Nie umyť vodou, keď je prašnom, utrite ju čistou špongiou Platby

1. Najlepší spôsob, ako je priame platby on-line,môžete vybrať sami. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám vedieť, ako ste objednávku.

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Doprava

1. Väčšina produktov v našom obchode sú doprava zadarmo, môžete si vybrať najvhodnejší spôsob, ako pre vás. Ak si nemôžete vybrať spôsob, akým chcete, kontaktujte nás prosím pred objednaním alebo zanechať odkaz pre nás.

Ako vývoj www.vitek.sk, lodná doprava, cesta je stále viac a viac, väčšina balíky môžu byť dosiahnuté v 15~35 dní do väčšiny krajín.

2.Zašleme tovar do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

3.Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Vrátenie a Záruka

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky,prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

Spätná väzba

1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

  • Materiál: Drevo
  • Použitie: zber, domáce dekorácie
  • Štýl: Európa
  • Veľkosť: 30x25cm
  • Druh: Baletu luskáčik bábkové
  • Tému: ľudia
  • Kategória: Drevo Plavidlá

Štítky: zberateľskú hojdací kôň, cínové figúrky, biela hojdací kôň dekor, sledge dreva, vedúci dreva kôň, kôň dreva, vintage domova rallye, sea horse socha, súbor baletu luskáčik, drevený kôň.

Napísať recenziu

Nový Ročník Zelená Hnedá Drevená baletu luskáčik na Hojdacie Kone Sánky Figúrka baletu luskáčik Ručne vyrábané Vianočné Domáce Dekorácie Plavidlá

Nový Ročník Zelená Hnedá Drevená baletu luskáčik na Hojdacie Kone Sánky Figúrka baletu luskáčik Ručne vyrábané Vianočné Domáce Dekorácie Plavidlá

Napísať recenziu

Súvisiace produkty