Nový produkt

Digitálny Resettable Induktívne Tach/Hour Meter, 2 a 4 zdvih Plynový motor Na pit bike jet ski morských motocykel pílou snežných skútrov

999 položky

€11.63

-29%

€16.61

Runleader je hrdý na to, predstaviť novú RL-HM016R Digitálne resettable induktívne Tach/Hour meter. To môže fungovať na väčšine 2 alebo 4 zdvih plynový motor.

To má silný načasovanie systém, ot. / min. merací systém ako aj niektoré ďalšie unikátne funkcie dizajn.

Načasovanie Systému, Vrátane : hromadí celkových prevádzkových hodín, TOT , nahrávanie čiastočné beží čas PAr ,Čiastočná časovač je resettable , atď.

RPM Merací Systém Vrátane: meranie prúdu motora ot / MIN ,záznam MAX RPM 5s po motora zastavil , RPM obnovovacia frekvencia 1S ,atď

Jedinečný Dizajn Vrátane : jednoduché nainštalovaný,nepremokavé Hodnotiť IP68,atď.

Navyše, výrobky dostali certifikácia CE a ROHS. Má patent v Číne.

Tento tach hodinu meter záznam benzínový motor je celkom prevádzkových hodín a čiastočné čas dostať indukčné z spark plug kábel.

O hodinu na meter ukazuje celkom hodín a čiastočné čas peňazí. Čiastočné načasovanie si môžete pozrieť a reset .

Tach hodinu meter ukazuje aktuálny ot. / MIN a celkových prevádzkových hodinách, keď je motor v chode. Ot. / MIN presnosť je 10RPM.

V porovnaní s s ukazovateľom otáčkomera, zobrazí RPM presnejšie.

A čo viac, vynikajúce je, že tach hodinu merač je možné zobraziť motora MAX RPM rámci raz pracovná doba 5s po motora zastavil.

Toto môže byť použité na vrchole tachometra na rôznych benzínových motorov a strojov. To je ideálne rev counter pre Paramotors, ultraľahké lietadlá, lodné Motory - Inboards a Prívesné.

Aj pomocou Čerpadiel, Generátorov, Kosačky, Model Lode, motocykle, Skútre, Čistiace prostriedky a motorové píly.

O Nákupe

1. Si môžete zakúpiť priamo kliknutím na platforme.

2. Zľava podpory predaja sa bude konať nepravidelná na platforme. Môžete pridať nášho obchodu Mojich Obľúbených Obchodov.

3. Ak potrebujete oznámenia vopred alebo pripomenúť si v ten deň o propagačná činnosť, prosím nechajte nám správu. Vás budeme informovať v období propagačných aktivít.

4. Ak si kúpite viac ako jeden kus v čase, môžete zvoliť zodpovedajúci produkt link alebo kontakt so nášho servisného Strediska. Zľava bude poskytnutá veľmi skoro.

5. Ak ste obchodník, môžete nám poslať správu alebo kontakt s našimi službami Centra, dobré ceny a nové produkty návrhy budú mať.

O Platbu

1. Akceptujeme platbu Alipay.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3. Ak nemôžete platby okamžite po aukcia, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby. Priateľské poradiť platiť čoskoro, tak, že môžeme usporiadať zásielky, akonáhle je to možné.

O Dopravu

1. Doprava po celom svete(s Výnimkou niektorých krajinách). Za normálnych okolností, to bude trvať 7-22 pracovných dní dorazí(Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.)

2. Položky sú všeobecne dodávaný s 1-3 pracovný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.)

3. Dane a poplatku nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu. tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4. Poznámka: dúfame, že príde na čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závislá na logistické spoločnosti a miestne počasie, zvyky/ciel, poštovné, dúfam, že sa vám za pochopenie.

5. Ak ste nedostali vašu položky do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať informácie o doručení a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

6.Prosím, vyplňte kompletný príjemca meno a adresu pre doručenie & kontaktné informácie.

O Záruku

1. Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

2. Dostať výrobok do 7 dní, budeme radi, výmenu, alebo vrátenie peňazí na vás, ako dlho, ako všetky originálne balenie a príslušenstvo sú v pôvodnom stave.

3. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť vyriešiť.

4. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.

O Návrate a Vrátenie

1. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

2. Ak vracia za kvalitu výrobkov problémy,vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O Spätnú Väzbu

1. Spätná väzba je veľmi dôležité,dúfame, že nás môžete kontaktovať bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli v našich silách, aby ste sa spokojní. Negatívna spätná väzba nemôže vyriešiť všetky problémy, ak nevieme veci.

2. Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR, budeme veľmi ocenil. Na druhej strane,váš názor môže byť použitý ako nakupovanie,-odkazy na iných kupujúcich.

  • Názov Značky: runleader
  • Druh Materiálu: ABS
  • Položka Výška: 1.4cm
  • Položka Šírka: 3.3cm
  • Položka Hmotnosť: 65g
  • Názov Modelu: RL-HM016R
  • Špeciálne Funkcie: hodinu meter
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Dĺžka: 6.8cm
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce

Štítky: pocket rocket, moto retro, digitálny motor tachometra, počítadlo hodín, kryt jet ski, idf vojenské, hodinu meter motora, jet ski, krém mrazničky, desať snežných skútrov.

Napísať recenziu

Digitálny Resettable Induktívne Tach/Hour Meter, 2 a 4 zdvih Plynový motor Na pit bike jet ski morských motocykel pílou snežných skútrov

Digitálny Resettable Induktívne Tach/Hour Meter, 2 a 4 zdvih Plynový motor Na pit bike jet ski morských motocykel pílou snežných skútrov

Napísať recenziu

Súvisiace produkty