Nový produkt

Magnetické Privacy Filter Anti-Glare Screen Protector pre MacBook Pro 15" Dotykový Panel (Koncom Roku 2016-Prúd) A1707, A1990

999 položky

€26.71

-35%

€41.10

Popis Výrobku:

OKAMŽITÉ SNAP-ON MAGNETICKÝ úchyt: Jednoducho umiestniť privacy screen pozdĺž hornej časti MacBook a nechať magnety pripojiť po vrchol. Nie sú potrebné žiadne zložité umiestnenie, chaotický pásky, alebo poškodeniu lepidlo. Ľahko odstrániť a znova pripojte keď ju budete potrebovať. Vezmite prosím na vedomie, keď privacy screen je pripojený váš notebook nezavrie úplne, ale režime spánku je stále podporovaná. PERFEKTNÝ PRE 15" MACBOOK PRO TOUCH PANEL, THUNDERBOLT 3 PORTY: Magnetická ochrana Osobných údajov Obrazovka je navrhnutý tak, aby bezproblémovo integrovať s MacBook Pro 15 Palcov Roku 2016, 2017, 2018, 2019. (Model: A1707, A1990) VYNIKAJÚCE SÚKROMIE a PROTI OSLNENIU - Naše moderné multi-vrstvený film filter černosi sa obrazovky pri pohľade z boku, pri zachovaní crystal clear displej rovno-na. Taktiež chráni oči pred škodlivým odlesky, UV a modré svetlo. [Poznámka: To nie blok viditeľnosť priamo za vami, a to bez ohľadu na vzdialenosť.] IDEÁLNE PRE CESTOVANIE a OTVORENÉ PRIESTORY - Privacy Screen Filter pre Mac Book Pro je ideálnym riešením pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, mobilných pracovníkov, pracovníkov, študentov a obchodných cestujúcich. Teraz môžete zostať v súlade a ochranu citlivých firemných informácií pri práci v lietadlách, podzemných dráh, letísk, a verejné priestory. OBSAH balenia: - Každý balík obsahuje jedno magnetické privacy screen filter a jemnou handričkou.

Prepravné Podmienky:

Dodacia Adresa, My LEN loď položku na sos Potvrdil, Adresu, tak prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne pred zakúpením položky. Kupujúci je potrebné loď na inú adresu (nie sos potvrdil, adresa), by mali kontaktovať nás pred kúpu tovaru. Nie sme responsiblity na dodaciu adresu poskytované chybne. Dodacia Lehota Snažíme lode von istý deň platby vymazané pred 2.00 HOD. (GMT+8) , inak budeme loď na ďalšie pracovné dni. Objednávky na víkend alebo sviatok budú odoslané v pondelok alebo v nasledujúci pracovný deň. Používame Čína príspevok,Hong Kong Post,Sigapore post a swiss post. Čas dodania Nižšie je približný čas doručenia do rôznych krajín (len odhaduje, nie je zaručená): 10-20 pracovných dní, kupujúci v USA. 15-25 pracovných dní, KANADA (závisí na vlastný). 25-35 pracovných dní Európe krajine. 30-90 pracovných dní na iné krajiny. Výmena/Exchange akceptujeme exchange/nahradiť položku v priebehu 7-14 dní, keď zákazník dostanete tovar. Kupujúci uhradí návrat poštovné náklady, bez ohľadu na to akékoľvek dôvody. Nie je výnimkou. Spracujeme RMA do 3-7 dní, kedy sme sa prijímať položky späť. Sme exchange/nahradiť položku, len ak sa položka je v rovnakom stave ako keď sme dodávaný. Nie je výnimkou. Nežiaduci produkt vráti, bude predmetom 15% doplnenie stavov poplatok a tovar musí byť v stave, nepoužívané, len. O spätnú Väzbu, Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. Necháme 5 Skóre DSR spätnú väzbu pre vás Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom sos Správu a my sa budeme snažiť, aby ste ho vyriešili. Prosím, nenechávaj neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie s nami.

  • Názov Značky: SZCONNET·M
  • Kompatibilné MacBook Modely: A1707, A1990
  • Uhol Pohľadu : 60 Stupňov
  • Veľkosť Displeja: 15"
  • Anti-glare: Áno
  • Má Ochrana Osobných Údajov: Áno
  • Anti-scratch: 3H
  • Rozmery: 344mm (W) x 224mm (H)
  • Použitie: PC / Notebook
  • Možnosti Inštalácie: Magnetické
  • Package: Áno
  • farba: čierna
  • Pomer Zobrazenia: 16
  • Číslo Modelu: MPFMR15-TB
  • Priepustnosťou: 65%

Štítky: 16 macbook pro, stojan macbook 16, prípad pre macbook pro 13 a1989, pc screen dotknite sa položky, a1707 lcd, 2017 macbook pro batéria, dotykový displej auto monitor, privaci, adob, a1707 displej.

Napísať recenziu

Magnetické Privacy Filter Anti-Glare Screen Protector pre MacBook Pro 15

Magnetické Privacy Filter Anti-Glare Screen Protector pre MacBook Pro 15" Dotykový Panel (Koncom Roku 2016-Prúd) A1707, A1990

Napísať recenziu

Súvisiace produkty