Nový produkt

Hlboké Vlny Syntetické Parochne Pre Čierne Ženy PerisModa Hot Predaj Prírodných Black Vysokej Teplote Odolného Vlákna Krátke Kučeravé Parochne

999 položky

€12.28

-41%

€20.82

1. Vlasy Materiál: Syntetické parochne, vysokej teplote odolného syntetického vlákna. 2. Farba vlasov: Prírodné Black 3. Hustota: Prírodné Hustota 4. Spp Veľkosť: Priemer veľkosti. Veľkosť je možné nastaviť sami. 5. Životnosť: najmenej 12 mesiacov pri správnej starostlivosti. 6. Vlasy Charakteristika: 100% Vysoká Kvalita Teplota Vlákna; Silný Dvojitý Stroj Útku, Spleť-Free,Sheeding-Free, Hodvábne a Mäkké

Založená v Xuchang, Chenan Číny, profesionálny výroba a vývozca špecializuje na vývoj a výrobu syntetických vlasov. Všetky naše výrobky spĺňajú medzinárodné normy kvality a sú veľmi ocenil v najrôznejších trhoch po celom svete. Výmerou 70 štvorcových metrov, teraz máme viac ako 500 zamestnancov, ročný predaj obrázok, ktorý presahuje USD 800,000 Ak máte záujem o niektorý z našich produktov, alebo by chceli umiestniť na mieru objednávky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na nastavenie úspešného obchodného vzťahu s novým klientom na celom svete v budúcnosti!!!

1. Dať správne množstvo maild šampón do vody a miešajte, vody, kým šampón úplne rozpustí; 2. Jemne detangle parochňu a zase policajt naruby, potom dať parochňu do vody, až to úplne mokré; 3. Stlačte parochňa s rukou jemne čistiť, nie twist; 4. Použite čisté vody odstrániť šampón a pokrytie vlasy uterákom, aby nasiakli vodou na to; 5. Dať to byt a hrebeň sa to ľahko, potom ju na kati a nechajte uschnúť prirodzene; 6. Restyle parochňu pre prirodzený vzor, a dať parochňu na balenie box.

I). Tepelný Styling Na to najbezpečnejší spôsob, ako parochňa je použiť iba s nízkou tepelnou nastavenia a iba teplo štýl zriedka. Kúrenie s vysokým teplotám, alebo príliš často zníži životnosť parochňu a môže dôjsť k poškodeniu vlákien. Ak ste sa našli ochotní si klieštiky alebo vyrovnávanie sa na dennej báze, potom možno to stojí za nákup dve parochne z rôznych textúr (podobné dĺžky a farbivá), ktoré môžete nosiť zameniteľne. II). Ovládanie Frizz Kučeravé parochne sa môže stať kudrna, takže investovať do parochňu sprej na hladký to. Ak vlasy stáva kudrna ( kučeravé parochne a iné textúry parochne bude mať tento druh situácie ), skúste namočení parochňu vo vode zmiešanej avivážou asi 30 minút. Šampón alebo podmienok a suchý vzduch - nikdy vyfúkať vaše syntetických čipky parochne, nechajte to uschnúť prirodzene. Pomocou širokú zub hrebeň na vaše parochňa je najlepší spôsob, ako chrániť ju. Kefy sú vhodné len na rovné rôzne parochne, ako rovný, hodvábne rovné a Yaki. III). Umývanie Umývanie parochňu každý 10. čase nosenie je v poriadku. Ak budete nosiť vaše syntetické parochne alebo syntetických čipky parochne pre dni v čase, potom každých pár týždňov je ideálny (samozrejme, ak tráviť čas v prostredí so silným vonia, potom umyť častejšie, alebo používať niečo ako Febreeze a nechajte ho vyschnúť). Môžete použiť obyčajný parochňu šampón alebo parochňu šampón, ale tekuté pracie čistiaci prostriedok je lepšia voľba. Lyžicu šampón a drez plný studenej vody je všetko, čo potrebujete. Jemne svišťanie parochňu alebo hairpiece keď ho produkujú niektoré peny.

Vážený zákazník: pekne vám Ďakujeme za zakúpenie nášho vlasové produkty. Po tom, ako dostanete balík, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť ako sa cítite, o výrobku. Ak ste spokojní s parochňu, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu. Robíme naozaj ocenia vaše úžasné recenziu obrázky a krátke videá. Avšak, ak máte nejaké otázky, prosím, láskavo dajte nám vedieť pred odchodom negatívna spätná väzba alebo otvorení sporu. Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy prostredníctvom rokovaní. Dúfam, že vás všetkých radi nakupovanie u nás na našom webovom obchode!

Všetky objednávky budú spracované v priebehu 48 hodín po prijatí overené platby. ( Okrem nedele a sviatkov ) Dodacia lehota trvá cca: ( www.vitek.sk Štandardná Doprava ) (1)Európe: 15-30 pracovných dní ( víkendy nie je súčasťou balenia ) (2)Afrika: : 40-60 pracovných dní ( víkendy nie je súčasťou dodávky ) (3)Oceánia: 30-60 pracovných dní ( víkendy nie je súčasťou balenia ) (4)Antarktída: 30-60 pracovných dní ( víkendy nie je súčasťou balenia ) (5)Južná Amerika: 30-60 pracovných dní ( víkendy nie je súčasťou balenia ) (6)Severná Amerika: 15-30 pracovných dní ( víkendy nie je súčasťou balenia ) (7)ruskej Federácie: 20-40 pracovných dní ( víkendy nie je súčasťou balenia )

Otázka 1: Aké sú výhody a Syntetické Parochne oproti ľudské vlasy, parochne? 1) Syntetické parochne sú tak lacnejšie než vlasy, parochne, že si môžete dovoliť zmeniť vaše vlasy štýl často, keď chcete skúsiť niečo iné prekvapenie sami, alebo si sa snažil aktuálnej vzhľad. 2) Syntetické parochne sú jednoduchšie na štýl ako ľudské vlasy, parochne. Ľudské vlasy, parochne si vyžadujú veľkú starostlivosť a musia umývať častejšie. Teda, ľudské vlasy, parochne spravidla vyžadujú väčšiu údržbu, než syntetické parochne. 3) Syntetické parochne vopred štylizovaný a pre-cut a bude držať svoj tvar dokonca aj po tom, ako umyť. Preto oveľa jednoduchšie pre väčšinu spotrebiteľov. Ľudské vlasy, parochne zvyčajne vyžadujú, orezávanie a tvarovanie od kaderníčky, než môžu byť nosené. Otázka 2: Prečo dĺžka nie je rovnaký ako opis ? Meriame dĺžku vlasov, keď je natiahnuté na rovné rozšírenie a meriame parochňa z hornej do konca. Na vlnité a kučeravé vlasy, bude oveľa kratšie v porovnaní s rovné vlasy. Máme podrobné kroky v časti "MERANIE METÓDY". Venujte prosím pozornosť. Q3: Prečo farba nie je rovnaký ako opis ? V inom svetle, pozadia a pozrieť sa pod displej tovaru sú všetky viac alebo menej chromatické aberration, a ak problém nemôže prijať farba kupujúceho, prosím, kontaktujte nás a jasne pred nákupom. Určite, ak zistíte problém po vyzdvihnúť balík, dajte nám prosím vedieť v čase, budeme mať vrátiť politiky, ako dlho, ako vlasy je v dobrom stave. Otázka 4: Ako môžem štýl môj Syntetické Parochne? Syntetické parochne môže byť zakomponovaný do parochňu štetcom, parochňu česať, alebo používajte ruky. Vyhnite používaniu štetec určený pre ľudské vlasy. Tieto kefy môžete vytvoriť nadmerné napätie, a viac-strečing syntetické vlákna s brúsnych pohybov môže poškodiť parochňu. Syntetické parochne nosíme sa trasenie a nosiť, a parochňu môžu byť štylizované jednoduchým použitím širokej zub hrebeňom alebo končekmi prstov. Najlepší styling nástroje sú veľmi lacné, a sprej na čistenie fliaš, cool water zľahka spritzes svoju parochňu s vodou, aby sa odstránili statickej elektriny a vrátenie parochňu na svoje najlepšie. Otázka 5: Ako sa starať Syntetické Parochne? Je ľahké dostať sa uniesť svoju novú parochňu viac styling a viac bielizne, takže si prečítajte náš sprievodca pre starostlivosť o vaše syntetické parochne čipky front (alebo SFLW pre krátke) s cieľom zabezpečiť dlhovekosť vašej parochňu a zachovala sa jeho štýl. Syntetické čipky parochne od TCPG sú vyrobené z tepelne odolných vlákien, ktoré môžu odolať teplotám až do 180 stupňov Celzia (400F). To je skvelé pre narovnanie kučeravé/kinky syntetických čipky parochne alebo curling Yaki alebo rovno syntetických čipky parochne.

  • Použitie príležitosti: Každodenné Používanie, Svadby, Cosplay, atď.
  • Spp Funkcie: Priedušný, Ľahký, Cool
  • Textúra: Hlboké Vlny
  • Názov Značky: PerisModa
  • Materiál: Stroj vyrobený Syntetické Parochne
  • farba: 4 Farby Availiable
  • Materiál Triedy: Vysoká Teplota Vlákna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Parochne Dĺžka: Médium
  • Môže Byť Permed: No
  • Veľkosť: Adjustable Average Size
  • Položiek v jednom Balení: 1 Kus Len
  • Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť

Štítky: vlasy ľudské parochňu, 20-palcový hlboké vlny parochňu, honkai 3 vplyv, parochňa, 100 ľudských parochňu, kiki kučeravé parochňu, blackpink kpop, danganronpa, lolita šaty, čipky dopredu muž.

Napísať recenziu

Hlboké Vlny Syntetické Parochne Pre Čierne Ženy PerisModa Hot Predaj Prírodných Black Vysokej Teplote Odolného Vlákna Krátke Kučeravé Parochne

Hlboké Vlny Syntetické Parochne Pre Čierne Ženy PerisModa Hot Predaj Prírodných Black Vysokej Teplote Odolného Vlákna Krátke Kučeravé Parochne

Napísať recenziu

Súvisiace produkty