Nový produkt

Mini 1080P Full HD H. 264 Ultra Modul WIFI Flexibilné Fotoaparát, Video, Audio Rekordér Detekcia Pohybu Kamery IP P2P

999 položky

€6.97

-45%

€12.68

Mini 4K rozlíšením Full HD, H. 264 Ultra Modul WIFI Flexibilné Fotoaparát, Video, Audio Rekordér Detekcia Pohybu Kamery IP P2P Funkcie:

Rozšírené P2P Technológie: Vyvinutý na základe 2.4 G WiFi technológie a prijíma P2P (Point-to-Point) technológia, ktorá umožňuje použitie je bez akýchkoľvek nastavenie. Fotoaparát s WiFi modul vám umožní vysporiadať sa s diaľkovým ovládaním na mobilné zariadenie. A môžete pozrite sa na video kedykoľvek a kdekoľvek váš smartfón a tablet PC.

High Definition Mini Kamera: Vybavené vysokým rozlíšením ultra-mini fotoaparát, ktorý podporuje video a obrazové rozlíšenie až 1920 * 1080 Pixelov. H. 264(komprimovaný formát)funkcia zabezpečuje jeho vynikajúci výkon a stabilitu.

High-výkon: Prijíma jedinečný dizajn, podporuje foto snímania, video snímanie s audio nahrávanie, detekcia pohybu a funkciou budíka, tiež podporujú monitorovanie a nahrávanie v rovnakom čase. To bude nahrávať video automaticky, keď zapnete fotoaparát, ľahko sledovať svoj domov aj keď práve nie ste v kancelárii. V detekcie pohybu režim, začne nahrávanie automaticky, keď fotoaparát alarmy, starostlivosť dokonale pre váš domov bezpečnosti, nahrávanie, čo chcete.

Mufti-rozhranie Dizajn: Vybavený Mini USB 2.0 rozhranie (pre nabíjanie a prenos dát) a TF Card Slot(Podpora TF kariet až 128GB), dostatok priestoru na uskladnenie.

Široko Použitie: Po pripojení cez Bezdrôtové pripojenie WiFi, môžete ľahko dosiahnuť P2P (Point-to-Point) monitorovať alebo prezerať prostredníctvom smartphone/Tablet PC kedykoľvek a kdekoľvek. Prvý výber bezpečnostný monitorovací pre rodiny, obchod, sklad, kancelárie, malé a stredné podniky, atď. To je verných stráži a chráni váš majetok, deň a noc.

Špecifikácie:

Typ výrobku: Mini WiFi P2P Siete Fotoaparát

Video Formát: AVI

Video Kódovanie: M-JPEG

Komprimovaný Formát:H. 264

Rozlíšenie videa:1080P/720P

Objektív Senzor: 5 Megapixelov CMOS

Frekvencia Video snímok: 25fps

Zobraziť Uhol:90°/120°

WiFi: 2.4 G WiFi

Funkcie: podporuje foto snímania, video fotografovanie so záznam zvuku, funkcia budíka a detekcia pohybu (Vzdialenosť detekcie pohybu streľby:6 m lineárnej vzdialenosti).

Záznam Vzdialenosť: 10m

Nahrávanie zvuku Rozsah:5 m^2

Minimálne Osvetlenie:1LUX

Pamäť: TF karty na max. 128G TF Karty

OS Podporované (Pre smartphone): iOS / Android

Poplatok Napätie: DC 5V

Rozhranie: Mini 5pin USB

Farba: Čierna

Zoznamy Balíkov:

1 * Mini WiFi P2P Fotoaparát

1*18650 batérie poľa( bez 18650 batérie)

1 * USB Kábel

1 * Užívateľská Príručka

Upozornenie: Toto je WiFi modulu fotoaparátu. Povrch výrobku je anti-elektrické pásky. Zákazníci, ktorí majú prísne požiadavky na vzhľad produktu by to kúpiť, ďakujem!

Pri každom výrobku je zaslaná, APLIKÁCIA je odlišná. Zákazníci, ktorí majú požiadavky pre APLIKÁCIU, prosím, poradiť sa pred nákupom, inak skutočného produktu poslal majú prednosť

V dôsledku výrobných dôvodov, existujú drobné rozdiely medzi obrázkami a skutočného produktu

prečo vyhľadávací nástroj, ktorý je schopný rozpoznať fotoaparát?

prosím, skontrolujte, či sieťové pripojenie je dobré,vypnutie brány firewall a zabezpečenia softvéru,a uistite sa, že fotoaparát je pripojený k smerovaču.

prečo sa fotoaparát vždy si vyžadujú užívateĺské meno a heslo,alebo nesprávne používateľské?

predvolené heslo pre fotoaparát je 6666,ak ste zabudli svoje používateľské meno alebo heslo,môžete pokračovať v camerato predvolené meno používateľa a heslo.

ako môžem pokračovať fotoaparátu na predvolené nastavenie?

prosím, stlačte tlačidlo reset na fotoaparát asi 5 secounds, kým kamera sa reštartuje.

prečo obraz je rozmazaný?

odstráňte ochranný film z objektívu ,ak to stále nie je jasné,otočte objektív fotoaparátu a zamerať sa to tak, že môžete získať jasný obraz po zameraním

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Typ Pamäťovej Karty: MicroSD / TF
  • Vstavaná Pamäť Veľkosť: Non
  • High Definition Podporu: 1080P (Full-HD)
  • Číslo Modelu: 2-port HDMI Prepínač
  • Sensor Technológia: CMOS
  • Package: No
  • Názov Značky: YIKIXI
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: dierková ip kamera mini, 360 fotoaparát, 4k modul, mini spycam wifi, skryté kamery wifii, špionážne kamery wifi špionážne, ip recordeer, kamera ip wifi, ip kamera, wi-fi vonkajšie napájaný z batérií, ultra mini cam.

Napísať recenziu

Mini 1080P Full HD H. 264 Ultra Modul WIFI Flexibilné Fotoaparát, Video, Audio Rekordér Detekcia Pohybu Kamery IP P2P

Mini 1080P Full HD H. 264 Ultra Modul WIFI Flexibilné Fotoaparát, Video, Audio Rekordér Detekcia Pohybu Kamery IP P2P

Napísať recenziu

Súvisiace produkty